Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

suzuki crossover VS kia sportage

orit0261
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתייחס לשאלתך המקורית ובאין בעיה תקציבית בהתייחס לפער במחירים, התשובה, לפחות לדעתי היא חד משמעית- הספורטאז. אין בכלל ספק. התמורה תהיה הרבה יותר משמעותית החל מישיבה נוחה, תא מטען, סחירות עתידית, אבזור, טכנולוגיה וכמובן בל נשכח את אבזור הבטיחות פורץ הדרך (בסגמנט הנ"ל) שמצוי בספורטאז.

מעבר לפער במחירים, העלויות הנוספות בספורטאז יבואו לידי ביטוי עם צריכת דלק פחות טובה מהסוזוקי.

תמוהה בעיני בכלל ההשוואה - שתי המכוניות לא יושבות באותה הקטגוריה

גילוי נאות - למרות אמירתי החד משמעית, אני מאלה שמתייחסים (עדיין) למכוניות קוריאניות בחשדנות מה... (אך בהשוואה לסוזוקי זה יותר קל וזאת בשל איכות החומרים הנחות משהון של היצרן היפני)

כל הנכתב על דעתי וניסיוני האישי. איני מתיימר.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פות"ש לא ציינה מה צרכיה, וכן ציינה כי הבדלי המחיר לא מעניינים אותה. לא ברור לנו לאיזה גרסה של הספורטאז' היא מכוונת, הרי טווח המחירים בין הדגם הבסיסי לדגם היוקרתי ביותר מגיע לכ-50,000 ש"ח.

אני מהאנשים שבוחרים רכב לפי קריטריונים של צרכים ומחיר. יש אנשים שמכניסים שיקולים אחרים - מהנאה מהנהיגה ועד שופוני. עד שפות"ש לא תציין מה צרכיה, מה תקציבה ועד כמה הוא גמיש. אם תציין צרכים ותקציב ייקל על הכותבים לסייע לה, כולל להציע דגמים נוספים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה זה "ממש לא". 14 ס"מ בבסיס הגלגלים ו 25 ס"מ הבדל באורך שבא בלעדית בגלל סרחי עודף בגודל מגוחך?

זה הבדל משמעותי. גם סרחי עודף באים לידי ביטוי במרחב פנים.

ה-SX4 מספיקה לחלוטין למשפחה קטנה (כמו הקקטוס), והיא הרבה יותר מרווחת מהאיביזה.

אבל היא לגמרי לא בקטגוריה של הספורטאז'.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היי גבר ,כבעל קרוסאובר אני יכול להגיד לך שלמרות שלא ישבתי בספורטאג' ישבתי בטוסון שהם דומים (ללפי מה שהבנתי) והטוסון נוחה משמעותית(!!!!) מהקרוסאובר , לא הייתי ממליץ להתקרב לקורסאובר.

פורסם
עיקר מה שאני זוכר מלשבת במושב הנהג, הנוסע והמושב האחורי ב SX4 זה המחשבות "אלוהים אדירים, אני לא מאמין שבמאה ה 21 מייצרים כזה זבל" ו "אלוהים אדירים, מי זה שקונה את הזבל הזה..."

וואוו, אחת התגובות היותר ענייניות שהיו כאן לאחרונה.

ברשותך, אני לא אעלב.

לא זכור לי שקראתי בשום מבחן דרכים של טובי הבוחנים בעיתונות הישראלית שהרכב כזה גרוע.

הייתי מצפה ממנהל פורום שיפורים לדעת ש-14 ס"מ תוספת לבסיס גלגלים זה משמעותי מאוד כמו 25 ס"מ באורך הכללי של רכב עממי.

אבל אולי לא שמתי לב כמה האוטו חרא בהסיעת המבחן לפני הרכישה. ובעצם חבל שלא קניתי את המרצדס המקבילה.

אבל, אני בהחלט מרוצה מהסוזוקי גם לאחר שנתיים.

אולי אינני מבין גדול כמו חברי המלומד? טוב אני זקן, את תקופת השיפורים של חיי כבר סיימתי בתחילת המאה...

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

שמח שאתה מרוצה. הרכב נמכר היטב ובדיוק כמו הסובארו dl בזמנו, פופולאריות לא מצביעות על איכות. קשה לי לחשוב על רכב פחות טוב ממנו, טוב, אולי הדאציה סנדרו סטאפאוויי, אבל היא לפחות מצדיקה את עצמה בתמורה מעולה למחיר.

איפה הוא ואיפה הספורטאג?

בכלל שני עולמות נפרדים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סובארו dl זה מילה נרדפת לאיכות.

או שיש בארץ עוד רכב שעבר את המיליון שלו על מנוע וגיר מקוריים?! וזה בלי החזקה/ שמירה מיוחדת.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

אגדות אורבניות. לא מליון ולא נעליים.

כן היה אמין, אבל כל היתר היה עלוב.

פורסם

תראה מבחינת צריכת דלק הסובארו טובה יותר אבל על פי הפרמטרים ששאלת לדעתי פה זה נגמר.

בספורטאז הרבה יותר נוח לנהוג, רכב יותר מרווח ודיברת על אבזור אז אי אפשר שלא לציין את המערכת בטיחות שלהם.

התמורה שאתה מקבל למחיר שאתה משקיע בספורטאז היא גבוה ממש, אני לא חושב שיש עוד רכבים ברמה הזאת במחיר כזה בנוסף יש לך לדעתי שוק יד שניה גבוה בהרבה מהסובארו.

אבל כמו שכבר אמרו לך הם לא מתחרים שניהם באותה קטגוריה

פורסם

אני מניח שהצלחנו לבלבל אותך עם הדיון סרק שלנו והתכוונת לסוזוקי איפה שכתבת סובארו?

פורסם

'צטערת בגירה, אם הסוזוקי היה כזה גרוע מתאים לצרכים קונה את הקרוסאובר לפני 3 חודשים. זה הסוזוקי הרביעי שאני קונה, לא כולל שניים בליסינג, ולא כולל הליאנה שאבא שלי קנה ב-2001 ועדיין משרתת את אחותי.

לטעמי ה-SX4 מוצלח מאוד, ומבחינת VFM עולה, נניח , על המאזדה 3 המהוללת, למרות שכחדש עלה כמה אלפי שקלים"ח פחות. אבל אני עוף מוזר. לא מתלהב מסיטרואן קקטוס.

כתבתי קודם, ואני חוזר. אין להשוות בין הסוזוקי לקיה. אלה כלים שונים, נוצרו לצרכנים שונים ו חירם שונה מאוד. כיון שאינינו יודעים דבר על צרכי פות"ש, ומעט מאוד על נכונותה לשלם מחיר זה או אחר תמורת תכונות כל אחד מהדגמים, או כאלה שלא הזכירה, כל ייעוץ כאן יהיה חסר ערך מעבר לביטוי הטעם האישי

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי הספורטאז' של קיה מציע תמורה טובה יותר למחיר שלו. מבחינת בטיחות וכמו שכבר נכתב כאן, הוא מגיע עם מערכות בטיחות אקטיביות שלא קיימות בסוזוקי. קח את שניהם לנסיעת מבחן ותראה מה מתאים לך יותר.

פורסם

ספורטאז' מרגיש ליגה אחרת מהקרוסאובר. זה מתחיל מצליל טריקת הדלת, ממשיך מהחומרים מהם מורכב תא הנוסעים, מהעידון הכללי, ומסתיים במה שנאמר כאן מעלי - מערכות בטיחות ייחודיות וחשובות.

פורסם (נערך)

אענה כמובן לפות"ש : ללא ספק ספורטאז'.

ולמה? אני חושב שהכל כבר נאמר מבטיחות עדיפה ועד איכות החומרים וההרכבה.

בזמנו חשבתי לעשות טריידאין ולקחת במקום הסיוופט שלנו SX4 cross... האכזבה שהייתה לי על הפנים עדיין נשארה.

הרגשתי בסוויפט... גדולה. זהו.. איכות הנסיעה גם היא הייתה דומה. בקיצור סוזוקי. שום דבר לא יתפרק בקרוב אבל החומרים לא מזמינים.

ספורטאז' ליגה אחרת. יותר מזה גם אני לוקח מתחרה ישירה שלה מבית סוזוקי הויטרה החדשה. גם היא נופלת מול הספורטאז'... חומרים מזמינים איכות נסיעה סבירה הרכב מרגיש פשוט טוב. עשו עבודה טובה שם הקוראנים. אישית לא מתחבר לקוראניות אבל הם עשו עבודה טובה.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי fr0sty

Alfa 159 TBi

פורסם

אם הידנית באה בחשבון אז סוזוקי קרוסאובר ידנית מאוד משתלמת

כיף לנהוג בה והיא עם אחיזת כביש טובה בנוסף בגלל השם הטוב של סוזוקי היא נמכרת מהר

• תוכן חדש...