Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל הדיון הזה ואפילו מכם אף אחד לא הזכיר שזאת בכלל שפו(ר)פרת.

לא יפה להתעלם

שלט של דיבורית Bluetooth.

+/- משנים עוצמת קול, הלחצן עם הסמל של השפופרת מענה לשיחה/סיום שיחה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
מעניין איך מסבירים לילד למה הסמל של דיסקט זה סימן לשמירה של קובץ, ומה זה בכלל דיסקט.

לפני שנה ילד בן 8 שאל אותי מה זה טלפון, זה היה אתגר אמיתי להסביר לו

יום אחד מכניסה של אחד הבניינים הגיע ילד בן 10 וקפץ מהמדרגות וכמעת נתקל בי ולא הרגיש נעים אז אמרתי לו "וואוו אתה ממש סופרמן"

הילד בתגובה: "מי זה סופרמן"

אני: "אתה הנינגה האמריקאית"

הילד: "מה זה נינג'ה?"

אני: [emoji51]

לא מזמן ישבתי עם חברים בפארק והבן שלהם בן 9 טיפס על עץ, אז קראתי לו "טרזן, רד מהעץ שלא תיפול"

הילד: "אין פה טרזן"

אני: "אתה טרזן"

הילד: "אין לי טרזן"

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
המכשיר הזה שבו אתה משתמש, בין השאר, לשיחות עם חברים, קרובי משפחה, הבוס ופקיד הבנק.

וקוראים לו אלפון או אולפון או שיומי או ואיואי או כל מיני שמות סיניים שוברי שיניים.

או, בקיצור, טלפון. ההמצאה הכי טלפונית והמילה הכי ברורה.

אלו בכלל שח-נבונים עפ"י האקדמיה.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
מי זוכר דיסקטים "8?

יותר מזה - מי זוכר טייפ סלילים, זה שמשמש עד היום כסמל של יחידות המחשבים בצה"ל? או דיסק קשיח שנראה כמו מכונת כביסה, רק בגודל תעשייתי?

עם כאלו עוד עבדתי.

אז רואה אותך ומעלה - כרטיסי ניקוב, מכיר?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עבדתי גם כרטיסי ניקוב וגם עם סרטי ניקוב. סרטי ניקוב החזיקו עוד שנים רבות מכיוון שהשתמשו בהם גם במכונות CNC עד לפני 20-25 שנים.

דרך אגב בזמן לימודי בתיכון הינו כותבים תוכניות על כרטיסים בהם הינו מסמנים/כותבים את התוכנית בבייסיק בעזרת עיפרון ומוסרים למורה ולאחר שבוע הינו מקבלים את הפלט מודפס.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

בודאי שעבדתי עם כרטיסי ניקוב. וכיון שיכולת ההקלדה שלי אז והיום היתה די דומה (וירודה) עמדתי הרבה מאד בתור במרתף של בניין מדמ"ח כדי לתקן שגיאות. הצד החיובי של העניין הוא שצברתי הרבה מאד נייר טיוטה ברוחב "15. סרטי ניקוב אני זוכר מקורס תכנות שאבא שלי עשה בסביבות 1965 על ה-Elliott בטכניון, וכמובן מטלפרינטרים צבריים. אני עשיתי' אאל"ט, על IBM/370 וכל מה שהזכרתי כאן היה מחובר אליו.

מרק - אתה זוכר SSTV?

הבעיה שלי היא שאני קורא עכשיו על כל מיני שיטות תקשורת דיגיטליות, בשבילי זה סינית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני שנה ילד בן 8 שאל אותי מה זה טלפון, זה היה אתגר אמיתי להסביר לו

אם כבר מדברים על טכנולוגיה וילדים.

קבלו ניסוי מעניין: תוציאו תמונה מבריקה בעלת תוכן מעניין מאחד האלבומים הישנים שלכם ותנו את התמונה לילד בן שלוש.

האינסטינקט הראשוני שלו יהיה להעביר את האצבע שלו על גבי התמונה משמאל לימין כדי לראות את התמונה הבאה או לפסק את שתי האצבעות שלו על גבי התמונה עבור zoom in.

ראיתי את את קורה אצל הבן שלי, היה מאוד מצחיק לראות אותו מתעצבן למה זה לא עובד ולא מגיב לתנועת האצבעות שלו.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

דבר ברורות ופיך אל הפומית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

מובן. מיקרופון פחמי אינו רגיש דיו. מיקרופון דינמי יקר.

הוראות השימוש שהופיעו ב"מדריך הטלפון" היו הרבה יותר מפורטות ומעמיקות מאלה שמגיעות עם כל מחשב שהוא גם טלפון.

ולא נותר אלא לשים את זה

את מקומו בחברה הישראלית היטיבו לתאר עוד שניים מהטובים ביותר:https://www.youtube.com/watch?v=Lcg2HXhzLIs

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...