Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורד מונדאו 2009 מנוע 2.3 אוטומט.

לפני שבוע פירקתי את הבית מצערת,ניקיתי אותה עם ספריי קרבורטור בצורה מקצועית והרכבתי אותה בחזרה.

מאז הניקוי הרעידות שהיו בהנעת הבוקר נעלמו אבל ישנה בעיה חדשה שלא הייתה קיימת לפני הניקוי:

בהתנעה הראשונה של הרכב בבוקר הרכב מניע ומייד נכבה.

לאחר מכן הרכב מניע כשורה וכן במהלך כל היום.

הסלד לא משחק אין רעידות ואין שום בעיות אחרות.

חשבתי שאולי יכול להיות שצריך לאפס את המצערת מחדש או שהחיישן של הבית מצערת פשוט השתבש.

מישהו יודע איך אני יכול לאפס את המצערת או את החיישן?

תודה

אלי

פורסם (נערך)

הוצאת המינוס מהמצבר לחצי שעה כנראה תאפס את הכל.

בית מצערת חשמלית(אין כבל גז) כמו בפורד פוקוס 2006 שהיה לנו.

עריכה אחרונה על ידי shay2828
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האטם היה במצב חדש.

כרגע הבעיה עדיין קיימת.יש לציין שאם אני מניע ולוחץ על הגז הרכב גם נכבה.

האם זה יכול לתת כיוון או לשלול משהו ...?

האם זה יכול להיות חיישן טמפרטורה,או בעיה בדלק?

פורסם

החלפת חיישן טמפרטורה לא עזרה.

כמו שאמרתי הבעיה קיימת רק בבוקר.במשך היום הרכב מניע מייד.אין רעידות והסלד יציב.

דיברתי עכשיו עם אחד המכונאים הוא אומר שמכיוון ואני נותן גז בבוקר והרכב נכבה הבעיה היא כנראה מבריחת אוויר קלה מהצינורות ואקום או מהסעפת יניקה.

לפי דבריו אם הבעיה הייתה בבית מצערת אז לחיצה על הגז הייתה אמורה להשאיר את הרכב דלוק ולא לכבות אותו.

שאלתי אותו אבל הסל"ד יציב במהלך היום,הוא טוען שיכול להיות שמדובר בבריחת אוויר קלה שמשפיעה רק בבוקר ולא משנה את הסל"ד.

האם יש צדק בדבריו?

• תוכן חדש...