Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

דבר ראשון עשיתי טיפול גדול לפני חודש של 180,000 .

אחרי הטיפול אמרו לי שמי שהחליף לך את הצירייה הקדמית שייתקן לך את הנזילה של השמן גיר מהמחזיר שמן של הצירייה .

זה עדיין לא ייצא לי זמן לתקן , חוץ מזה אמרו לי שכל האוטו שלי רועד שלוחצים על הדוושת גז ושצריך להחליף את התושבות של המנוע , החליפו בעבר תושבת שמאלית שרואים אותה לא הימנית שנמצאת עמוק יותר .

חוץ מזה המד מהירות הפסיק לעבוד לפני יומיים . וגם נשרף לי איזה חוט בסוויץ ולפני יום התחיל להידלק לי נורת הצ'ק ולא חסר לי שמן או מים ,בקיצור קבעתי ליום ראשון קרוב למוסכי DRIVER בפ"ת מוסך הפסגה ואמרתי לו שייסדר לי את הכל אשמח לשמוע על מה לשים לב בטיפול של המוסך וטיפים ממכם .

תודה .

פורסם

למה החליפו את כל הציריות בשלמותן? האם היה נקישות בסיבובים או רעידות בנסיעה ישר כאשר אתה לוחץ על הגז? לגבי הנזילה מהמחזיר של הגיר זה לא תקין בכלל ויכול גם ללכת גיר ברגע שכל השמן יוצא. יש להחזיר במיידית את הציריה פנימה! לגבי המד מהירות צריך לבדוק את החיישן מהירות המיתחבר לגיר. לגבי נורת התקלה יש לבצע סריקה. רק תדגיש למוסך שהחליף לך את הציריה שהאחריות לנזילה ולכל נזק המישתמע מכך נופל עליו!

פורסם

החליפו לי כי איך שקניתי את הרכב הדאשבורד רעד לי אותו במהירות 80 קמש ומעלה, הנקישות קוראות כאשר אני לוחץ על הגז מידי פעם כאילו מכות כאלו איפה שהדוושת גז מצד שמאל

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

דרך אגב המוסך שהחליף לי את הצרייה הקדמית אמר שלקח לו כמה שע לפרק את הציריה הקודמת והוא אמר שיש בעיה בצירייה שהוא שם

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

• תוכן חדש...