Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיוג ב pioneer avh-2450bt

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בסוזוקי קרוסאוברי שלי 2013 מותקנת מערכת של pioneer avh-2450bt

יש לה מגבלה שהחיוג בדיבורית כשהטלפון מחובר הוא רק במצב שה handbreak למעלה - כלומר רק כשהאוטו חונה :cry:

* האם יש דרך לשנות את זה שהחיוג יתאפשר גם בנסיעה ? ואני לא אצטרך לחייג מהטלפון ?

* האם ניתן לעדכן לזה גירסאות או אנדרואיד?

תודה

פורסם

מבחינה הנדברייק למעלה, ניתן לשנות את זה בחיווט המערכת עצמה, לחבר את הפיקוד למינוס. והכל יעבוד. כלומר היא תזהה שזה תמיד מורם.

מבחינת עידכון לאנדרואיד זה בלתי אפשרי. מבחינת גירסה תסתכל באתר של פיונר, מה הגירסה האחרונה למערכת הנ"ל. וכן לפעמים יש עידכונים

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם

זה מכשיר ישן מ 2012 אין שום אפשרות לאנדרואיד! גם עדכון התוכנה די מסובך. צריך לפטופ עם דונגל BT כי העדכון נעשה דרך BT... הזוי.

לגבי חיוג מוגבל לבלם יד... יש לי מכשיר זהה לא נקלתי בבעיה כזו. אולי אצלי החוט לא מחובר. אני מניח שזה פתיר ברמת החוט.

מה שכן, מאז שעדכנתי לאנדרואיד 6, ספר הטלפונים לא עובד, לא שיחות אחרונות, לא שיחות שלא נענו... מעצבן.

אבל עדיין... אחלה מכשיר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
זה מכשיר ישן מ 2012 אין שום אפשרות לאנדרואיד! גם עדכון התוכנה די מסובך. צריך לפטופ עם דונגל BT כי העדכון נעשה דרך BT... הזוי.

לגבי חיוג מוגבל לבלם יד... יש לי מכשיר זהה לא נקלתי בבעיה כזו. אולי אצלי החוט לא מחובר. אני מניח שזה פתיר ברמת החוט.

מה שכן, מאז שעדכנתי לאנדרואיד 6, ספר הטלפונים לא עובד, לא שיחות אחרונות, לא שיחות שלא נענו... מעצבן.

אבל עדיין... אחלה מכשיר.

* האם כדאי לפתוח את המכשיר ולחפש את המעקף הזה או לפנות למוסך? עד כמה זה מורכב ?

* עדכנת לבד את הגירסה לאנדרואיד? מה היתרונות של האנדרואיד על הגירסה המובנית שקיימת כרגע ?

פורסם
* האם כדאי לפתוח את המכשיר ולחפש את המעקף הזה או לפנות למוסך? עד כמה זה מורכב ?

* עדכנת לבד את הגירסה לאנדרואיד? מה היתרונות של האנדרואיד על הגירסה המובנית שקיימת כרגע ?

אתה יכול לעשות לבד, אבל אם אתה לא בטוח סע למתקין, זה בדיוק דקה עבודה!

החבר סולל הדרך, שידרג תוכנה בטלפון הנייד שלו לגירסה 6. ולכן לא עובד הספר טלפונים.

אין לך אופציה לשדרוג התוכנה במכשיר המולטימדיה שלך.

יש לך אופציה לשים miror link (שיקוף מסך) בעצם אתה תיראה את מסך הטלפון שלך כולל כל האפלקציה, על מסך המולטימדיה שלך. בהצלחה

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם

שידרגתי את התוכנה של המכשיר עם לפטופ בעל BT - זה לא נתן לי כלום.

אי אפשר להתקין במכשיר אנדרואיד.

גם אי אפשר לעשות שיקוף מסך! אולי עם מתאם אבל אני לא מכיר אפשרות שכזו.

לאחר שדרוג הטלפון שלי לאנדרואיד 6, ספר הטלפונים חדל מלהופיע ע"ג הטלפון.

לנתק את החוט... כל מתקין מערכות יעשה לך את זה בעשר דקות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סבבה תודה.

עוד דבר, כשהטלפון מקושר ב bluetooth למערכת ואני משתמש ב WAZE ואני שומע רדיו במערכת, לא שומעים את ההנחיות הקוליות ב WAZE (בגלל שזה על רדיו ולא על BT). יש דרך לעקוף את זה ?

פורסם

צודק, אני משתמש בגוגל מאפ

בהגדרות ביטלתי את אפשרות ה BT וההתראות הקוליות יוצאות מהטלפון.

פורסם
צודק, אני משתמש בגוגל מאפ

בהגדרות ביטלתי את אפשרות ה BT וההתראות הקוליות יוצאות מהטלפון.

איזה באסה:|

ביטלת את ההתראות בגוגל מאפ או בהגדרות הטלפון?

WAZE לא מצאו לזה איזה מעקף ?

פורסם

בגוגל, ראה קובץ, בוויז לא יודע 6917bd18f34e99fe4b21af52763fadc6.jpg

Sent from my E6853 using Tapatalk

• תוכן חדש...