Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

טויוטה ראב 4 מודל 2008 וטויוטה קאמרי מודל 2009,

2 הרכבים נקנו מבעלים שטיפלו אך ורק במוסך טויוטה (קיבלתי את ספר טיפולי הרכבים).

האם אתם ממליצים להמשיך לטפל במוסך המקורי, או שאפשר ללכת לכל מוסך אחר אמין כמובן? כי מוסך מקורי גובה תמיד יותר יקר ושלא לדבר על מאזדות קודמות שהיו לי : מאזדה 3 ומאזדה 6 שכל טיפול במוסך המורשה היו מוצאים לי משהו ועלות הטיפול הייתה מסתכמת באלפי שקלים , אמנם לא כל שנה הטיפולים היו יקרים מאוד, אבל שנה כן, שנה לא...

השאלה אם קריטי כ"כ, ומומלץ לטפל במוסך המקורי בכל זאת למרות העלויות היותר גבוהות?

כי 2 הבעלים הקודמים שרכשתי מהם, אמרו לי "כדאי לך לשלם יותר יקר אבל להיות יותר שקט שהכל מקורי , כך הרכב ייסע טוב יותר ואורך חייו יהיה גבוה יותר"...

בכוונה ציינתי את סוגי הרכבים כי אולי תאמרו שעם הג'יפ כן כדאי ועם הקאמרי לא...או ההיפך...?

תודה למשיבים.

פורסם

לי יש ניסיון טוב מאוד עם מוסך טויוטה פריים מוטורס בחיפה, ברכב משנת 2007, ולכן אני ממשיך לטפל שם. נכון, אפשר לחסוך כמה שקלים במקום אחר, אבל מבחינה מקצועית אני לא נתקלתי במוסכים רבים שעושים הכול לפי הספר, מה שצריך (נוזל בלמים בזמן, נוזל קירור בזמן, שמן גיר, פירוק גלגלים וניקוי בלמים כל טיפול).

בהרבה מקומות טיפול זה שמן ומסנן שלום ולהתראות, אז אולי חוסכים אבל צריך לוודא שמה שאתה משלם עליו זה אותו מוצר ואותו שירות שאתה מקבל, ורק אז להשוות.

אגב, תמיד כדאי להבין מה צריך לעשות ברכב, להגיע מוכן, לא להתבייש לשאול (ולתקן) את נציג השירות, לבקש הצעת מחיר בטלפון, אפילו בע"פ ולרשום אותה, לפני שאתה קובע טיפול, ואז לבדוק אותה אפילו איתנו בפורום.

בלמים תמיד זול יותר לעשות במוסך לא מורשה יבואן. זה יוצא חצי מחיר לבלמים מעולים. אני לא יודע למה זה ככה, אבל לכן בלמים אני מטפל בחוץ. בטיפול רק בודקים ומאשרים שהכול תקין.

• תוכן חדש...