Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי סיאט לאון 09 (הדגם הישן) ואני רוצה להחליף את המערכת המובנת שנראית ישנה,

הבנתי שזה מאוד קל להתקין ואני רוצה להתקין את מערכת המולטמדיה לבד

וזה לא נראה שזה אמור להיות מסובך כי די חקרתי את זה, וזה לא נראה מסובך..ואם יש משהו אז אשמח שתעזרו לי

ויש לי שאלה...

ראיתי שאפשר לקנות פאנל שמתאים כבר למסכים אין צורך לעשות פלסטיקה

כמו זה:http://www.ebay.com/itm/360442935517?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

היום ראיתי מערכת שדווקא מתאימה לי

זו:http://www.ebay.com/itm/272055686815?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

השאלה היא איך אני יודע שהמערכת נכנסת בדיוק לפאנל? או שכולם אותו גודל וכולם נכנסים?

ועוד שאלה יש מכס?

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי adidor77
פורסם (נערך)

דאבל דין (2DIN) הינו גודל סטנדרטי.

כל מערכת בגודל כזה, תתאים לפאנל מהסוג שצירפת לינק אליו.

אפשר לשאול בשביל מה לך מערכת אמריקאית מחודשת עם אחריות מוגבלת או לא קיימת, בעלות של 3500 ש"ח?

מה הדרישות שלך?

ממה תהיה מורכבת שאר המערכת?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
דאבל דין (2DIN) הינו גודל סטנדרטי.

כל מערכת בגודל כזה, תתאים לפאנל מהסוג שצירפת לינק אליו.

אפשר לשאול בשביל מה לך מערכת אמריקאית מחודשת עם אחריות מוגבלת או לא קיימת, בעלות של 3500 ש"ח?

מה הדרישות שלך?

ממה תהיה מורכבת שאר המערכת?

אני רוצה להשקיע על אחת שתיהיה איכותית ושאני יהנה ממנה, ואם יש לך משהו להציע לי אני אשמח..מחיר אני מוכן להשקיע

עכשיו בדקתי לגבי מכס יש מצב ל270 דולר מכס??

אבל אם המכס כל כך גבוהה יש מצב עדיף לעשות בארץ?או שיש פיתרון יותר טוב?

פורסם

3500 ש"ח זה אחרי מיסים לכאורה (*).

המכירה שצירפת כוללת אותם. יש שם מחיר למכשיר, למשלוח ולמיסי יבוא.

* אלא אם הסכום שמצוין בעמוד המכירה משתנה בעמוד הקניה - ואז הסכום שציינת מסתדר עם 34% (כנראה שהמערכת נופלת בקטגוריה דומה לרמקולים/מגברים לרכב) על מחיר המכשיר והמשלוח. וזאת בניגוד ל-17% ה"רגילים" של המע"מ (ראה הסבר מפורט באתר רשות המיסים).

כשתענה על השאלות ששאלתי בצורה מפורטת תוכל לקבל אולי הצעות למוצרים שקיימים בארץ.

ואין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם

אני יכתוב את הדרישות שלי מהמערכת לפי הסדר:

1.גישה מהמסך של הפלאפון למערכת (כאילו שהפלאפון יוקרן על המסך)

2.יפה

3.שיעבוד מהר

4.GPS טוב

5.מצלמה

פורסם

1. רוב המכשירים העדכניים מציעים שיקוף של טלפונים מסויימים. יש לברר התאמה ספציפית ומתאמים נדרשים אם בכלל לפי הטלפון שברשותך.

2. טעם אישי. חיצונית אין כזה הבדל גדול בין המכשירים, בטח במכשירים עם מסך "7 שאז יש רק מספר כפתורים מצומצם בתחתית המכשיר. מבחינת הממשק, צריך לבחון כל מכשיר בנפרד.

3. דווקא על המכשיר שהבאת בתחילת השרשור ראיתי מספר ביקורות שמתייחסות לזה שהוא איטי ונתקע המון. זה סעיף שמצטרף לדעתי לנ"ל ועליך יהיה להתרשם בתצוגה בחנות, מפגש פורום או סרטונים ברשת לכל הפחות איך הדברים נראים ועובדים.

4. אם סעיף 1 עובד, אין לך צורך ב-GPS פנימי, פשוט לשקף תוכנת ניווט מהטלפון (גם פה לפעמים יש ענין של התאמה ספציפית). כו"כ, בדר"כ רק דגמים מסדרות גבוהות מאוד של יצרני האפטרמרקט מציעים GPS פנימי וגם אז אתה צריך לבדוק שאתה יכול לשים תוכנת ניווט/מפה מקומית.

5. כל המכשירים הנוכחיים מציעים כניסה למצלמת רוורס. חלקם (סדרות גבוהות יותר) מציעים לעיתים כניסת מצלמה נוספת (קדמית או סיבה אחרת).

מה התקציב המדויק שלך לענין זה?

איזה ציוד נוסף אתה משדך למערכת (רמקולים, מגברים, סאבוופר וכו')?

פורסם

התקציב שלי 3000 שקל כלול הכול אם זה משלוח במקרה שאם אני יקנה מחול או אם אני יקנה מהארץ כולל ההתקנה בקיצור כולל הכול

לגבי ציוד נוסף לשדרג לרמקולים יותר איכותים

• תוכן חדש...