Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב. אני רוצה לקנות מתקן משולב של מתח ומקבילים, כמו שמופיע כאן (ההתבלטות היא בין 3 הדגמים):

https://grandstore.co.il/index.php?route=product/product&path=6&product_id=6

https://grandstore.co.il/index.php?route=product/product&path=6&product_id=406

http://www.lecoshop.co.il/goods.php?id=6753

הבעיה היא שכל 3 המתקנים מיועדים לפנים הבית ולא לחצר (או ככה לפחות אמרו המוכרים), בעוד שאני מעוניין לשים את המתקן בחוץ (אין מקום בתוך הבית).

להתחיל לחבר בנפרד מתח ומקבילים אני לא מעוניין (בעיה למצוא קיר בטון, דירה שכורה, מחיר שמתקרב למחיר של המתקן וכדומה), אך מצד שני אני לא מעוניין לקנות מכשיר ב-1000+ ש"ח (בהנחה וקיימים כאלו העמידים לתנאי חוץ).

ידוע למישהו אם קיים מתקן מתח מקבילים במחיר דומה שניתן להשתמש בו בחצר, ויעמוד בתנאי מזג האוויר בשלום?

לחילופין, האם ניתן לרסס את המתקן בחומר מסוים (אולי נגד חלודה/רטיבות וכדומה) שישמור עליו (לריפוד אני פחות דואג שכן ניתן לכסות/להסיר אות רובו), ולא יהיה רעיל/מסוכן למגע במהלך האימונים?

תודה.

פורסם

מזה השכלול המיותר הזה? לך למסגר שיעשה לך אחלה מתקן גברי ומסוקס לבחוץ, שירתך אוזנים למסגרת ותתלה על קיר עם 2 ג'מבואים וגם חסכת את הצורך ברגליים מסיביות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מה רע בגן שעשועים הקרוב?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מזה השכלול המיותר הזה? לך למסגר שיעשה לך אחלה מתקן גברי ומסוקס לבחוץ, שירתך אוזנים למסגרת ותתלה על קיר עם 2 ג'מבואים וגם חסכת את הצורך ברגליים מסיביות

כתבתי שאני לא יכול לחבר לקיר מסיבות כאלו ואחרות, ומתקן בהזמנה מיוחדת יעלה לדעתי לא פחות (אחד עם רגליים).

מה רע בגן שעשועים הקרוב?

לא רע, זה מה שאני עושה כשאני רץ ורוצה לעשות כמה סטים של מתח או מקבילים.

אבל כשאני עושה אימון כוח אני מעדיף להתאמן בבית משיקולי זמן, פרקטיות (משקולות שיש בבית) וחוסר רצון להתאמן עם סבתות שיושבות לך על הראש בבוקר וילדים בערב.

פורסם

תלך לחבר הקרוב לביתך עם רתכת ותבנו משהו, לא מדובר במבנה הנדסי מורכב. מקס' לא יהיה הכי אסתטי אבל פרקטי בהחלט ובעשירית מחיר ממשהו שתקנה בחוץ.

פורסם

השואל ביקש מפורשות לא להתחבר לקיר ולא להישלח לגן שעשועים (שאגב, בעבר בכל גן ניתן היה למצוא מתח וסולם מקבילים (לא לתרגיל מקבילים) והיום רק בגני ספורט ייעודיים לא לילדים). אז למה ככה?

אכן בנייה עצמית היא השיטה המועדפת עלי.

אבל אם תרצה מכשיר מוכן, קח בחשבון שחצי מהקונים לפחות לא משתמשים במכשיר, אין לו בלאי (לפחות לא משימוש) ואין כמעט קונים, אז תוכל לקבל את המכשיר גם במחיר נמוך יותר ממה שמפורסם (דורשים מחיר מאוד קרוב למחיר כחדש לפני הנחה).

החסרון: תצטרך להוביל בעצמך.

תוכל לכסות את המכשיר בברזנט, אני יודע שזה מבאס כל פעם לכסות ולהתאמן. תוכל לחבר את הכיסוי בצד שלא משתמשים בו, מודבק באמצע, עם רצועות אלסטיות שתוכל לכרוך ולהדק סביב העמודים. רק לא הדוק מדי. עם ווים בקצה ומתיחה חזקה מדי, מדובר במשהו מאוד מסוכן, ומוציא עיניים מספר אחת.

פורסם

מה מסוכן?

פורסם

לשים ווים בקצה , ולמתוח אותם, אם הוו משתחרר הוא עף עד שנגמרת לא האנרגיה או שהוא נתקע במשהו , משהוא .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לא הבנתי.

יש מצב לשירטוט? :)

פורסם
השואל ביקש מפורשות לא להתחבר לקיר ולא להישלח לגן שעשועים (שאגב, בעבר בכל גן ניתן היה למצוא מתח וסולם מקבילים (לא לתרגיל מקבילים) והיום רק בגני ספורט ייעודיים לא לילדים). אז למה ככה?

אכן בנייה עצמית היא השיטה המועדפת עלי.

אבל אם תרצה מכשיר מוכן, קח בחשבון שחצי מהקונים לפחות לא משתמשים במכשיר, אין לו בלאי (לפחות לא משימוש) ואין כמעט קונים, אז תוכל לקבל את המכשיר גם במחיר נמוך יותר ממה שמפורסם (דורשים מחיר מאוד קרוב למחיר כחדש לפני הנחה).

החסרון: תצטרך להוביל בעצמך.

תודה. חיפשתי למען האמת ביד 2, ואפילו פרסמתי בכמה קבוצות בפייסבוק, אבל בינתיים לא מצאתי משהו (יש כמה שמוכרים, אבל במחיר שהם מוכרים אני כבר אקנה חדש). הובלה זה לא בעיה, שכן בכל מקרה התכוונתי לאסוף את המוצר בעצמי (לשלם 150 ש"ח על "הובלה" של מוצר ששוקל 30 קילו זה מיותר לדעתי).

לגבי בנייה עצמית - בדיוק אתמול הייתי אצל חבר שיש לו נדנדה בחצר, וחשבתי על האפשרות לבנות מתקן מתח מקבילים על עיקרון דומה (כמו בציור המצורף), שיוכל לשמש גם נדנדה בעת הצורך.

החומר עצמו לא יעלה הרבה יחסית (2 פרופילי מתכת עגולים של 6 מטר כל אחד), אבל הריתוך לדעתי יקפיץ את המחיר (יש מישהו שאני מכיר עם רתכת, אבל הוא גר במרחק של שעתיים נסיעה, אז זה פחות פרקטי), וצריך גם רגליות מפלסטיק/גומי כדי שהמתכת לא תשרוט את הריצוף בחוץ, ואולי גם צביעה עם שכבה אחת כדי למנוע חלודה.

סוגיה נוספת היא היכולת לפרק את המתקן - אם אני פשוט מרתך הכל אז זה אומר שהמתקן ישאר בדירה השכורה (או יימכר בתור נדנדה, אם יהיה לי מזל), אך אם ארצה שהמתקן יהיה מודולרי (הברגה של חלקים זה לזה, חיבור וכדומה), אז זה אומר עוד תוספת תשלום, מה שבטח יביא אותי כבר לסכומים הדומים למחיר של מכשיר חדש.

Untitled.jpg

פורסם

אין לי כח לשרטט , אבל מדובר על כיסוי ברזנט שמחובר עם סקוץ לצד האחורי באופן קבוע,

לצד השני קשורים ווים עם מיתרים גמישים ,

מעבירים מלמעלה , ומותחים את המיתרים עד שהווים נתפסים בתחתית המתקן מלמטה , אם זה מתוח , זה יגן על המכשיר מגשם , רוחות , שמש וכד

אם מתוח מדי , שחרור לא מבוקר של הוו גורר שחרור אנרגיה שמעיף את הוו עד שנעצר או באורך המיתר או במשהו אחר.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

דיברת עם מישהו מהמוכרים ביד2?

יש בארץ קטע כזה שמוכרים לא מבינים שלא ניתן לדרוש על מוצר משומש את מחירו בחנות, אפילו שהוא חדש.

זה נכון לטלפונים. פחות נכון למכוניות (מלבד בפורום כמובן).

קנית? הפסדת. לכן אני מציע לקנות ביד2. התקשרת למישהו והצעת סכום ריאלי? (60% מחדש, לא 80%)?

יש עוד קטע, שמפרסמים מחיר ואז סוגרים על מחיר נמוך יותר (אני בא לקנות).

יש עוד קטעים, אבל תצטרך לעיין במדריך השלם לקנייה ומכירה של רכב יד2 של DISCOTD5.

ובקשר לרצועה אלסטית עם וו, מדובר בפרט שולי, אבל הצעתי לחזק כך את הכיסוי, ונתתי את הדעת שמדובר בדבר שעלול להיות מסוכן.

בזמנו זה היה מוציא עיניים מספר אחת בארצות הברית, כפי שירון היטיב לתאר, רק אוסיף איור:

97340.jpg

• תוכן חדש...