Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדר חוטי הצתה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע אולי את סדר חוטי ההצתה של אופל קדט שנת 77 מנוע ישר נפח 1100? יש איור ואין לי כוח להתחיל לפרק את הפלאגים כדי לבדוק את הסדר אם מישהו יוכל לשלוח איור או להשלים את האיור שלי אני יודה לו מקרב לב

Doc2.doc

פורסם
מישהו יודע אולי את סדר חוטי ההצתה של אופל קדט שנת 77 מנוע ישר נפח 1100? יש איור ואין לי כוח להתחיל לפרק את הפלאגים כדי לבדוק את הסדר אם מישהו יוכל לשלוח איור או להשלים את האיור שלי אני יודה לו מקרב לב
אינני יודע מהו האיור המצורף,

ניראה לי כמו תוכנית חדירה של צהל לאירן!

למה אתה רוצה לפתוח פלגים? ואין גם צורך!

הסדר אמור להיות 1-3-4-2 !

ובדבר כוח , ניתן לקנות במכולת השכונתית!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ערב טוב

סדר ההצתה הוא 1342 פרק מכסה מפלג בדוק כיוון סיבוב הסביבון וכעת יש 4 מצבים של החוטים בהנחה שאינך יודע את ה1 לעזרה נוספת 0522694614 שמעון

פורסם
מה זאת אומרת?
למי שלא יודע אז ככה,

1- מפרקים פלאגים

2- לוקחים מוט ברזל /מברג דק ומכניסים אותו בעדינות לחור הראשון

3- מרימים גלגל קידמי אם זו הנעה קידמית ומסובבים עד אשר מרגישים שהמברג יוצא החוצה ומרגישים פליטה של אוויר קל מהחור כך גילינו את מקומו של פלאג מס" 1 ובמקביל בודקים את כיוון הרוטור במפלג ולפי הכיוון מחברים את הקצה השני של החוט

4- כך ממשיכים את התהליך עד השלישי

פורסם
למי שלא יודע אז ככה,

1- מפרקים פלאגים

3- מרימים גלגל קידמי אם זו הנעה קידמית ומסובבים עד אשר מרגישים שהמברג יוצא החוצה ומרגישים פליטה של אוויר קל מהחור כך גילינו את מקומו של פלאג מס" 1 ובמקביל בודקים את כיוון הרוטור במפלג ולפי הכיוון מחברים את הקצה השני של החוט

למה? מה עם הרביעי והשני?

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

השני בא בין הראשון לשלישי (שי כתב - עד השלישי , כלומר ראשון ,שני ,שלישי).

את הרביעי נדמה לי שניתן לנחש . כמה סיכויים יש לך לפספס כאשר הבחירה היא 1 מתוך 1 ??? :shock:

פורסם

למה לפרק את כל הפלגים - מוציאים רק את הפלאג הראשון (זה שנמצא לכיוון הגריל - באופל קדט הרי המנוע אורכי), מורידים מכסה מפלג, לוחצים עם האצבע על פתח הפלאג הראשון, מסובבים את המנוע לאט עד שישמע פססס.. כלומר פלאג ראשון הגיע לנקודה "מתה" עליונה - כעת מסתכלים על הרוטור של מכסה המפלג - הכיוון שהוא מסתכל אליו (סוגרים את המכסה ורואים לאן הרוטור "מתבונן") זהו החיבור לפלאג הראשון - מכאן ממשיכים לפי סדר ההצתה - 3,4,2.

בהצלחה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

כשמדובר על מנוע טורי , בד"כ מסתכלים על הבלוק כאשר בצידו השמאלי (קרוב לפולי ולאביזרים) נמצא צילינדר מס. 1 , מימינו 2 , וכך הלאה 3 ו-4.

סדר ההצתה הוא (בד"כ) 1,3,4,2 על פי סדר העלייה והיריה של הבוכנות בתלות בתזמון השסתומים.

דא עקא - במכוניות מודרניות (ללא מפלג) נהוג לתת ניצוץ כפול - כלומר לשני צילינדרים בו זמנית - כאשר מה שקובע איזה צילינדר יעבוד הוא תזמון השסתומים - אם יש תערבות בחלל תא השריפה או לא.

פורסם
למי שלא יודע אז ככה,

1- מפרקים פלאגים

קרא כאן
  • תוכן חדש...