Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעונן עד מעונן חלקית)

הערת אגב - מעונן חלקית או מעונן זה דבר מוגדר (לא בטוח שהמקור שמצאתי הוא הטוב ביותר):

8\8: מעונן.8\7: מעונן עם חורים בעננות לעיתים.8\6: מעונן חלקית עד מעונן.8\5: מעונן חלקית עד מעונן.8\4: מעונן חלקית.8\3: נאה עד מעונן חלקית.8\2: נאה עד מעונן חלקית.8\1: נאה.8\0: נקי מעננות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

או שיש לו פגיעת שלדה בחומרה 4/8 ולכן להוריד מהמחיר 4/8.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

זה הסיבה שלא רציתי להיכנס לנושא של למה והאם לקנות. השורה התחתונה היא שנמצא נזק לעמוד אבל שאר הרכב יצא נהדר מכנית,הרכב כלל היסטוריה מלאה וקבלות, הכל בזמן ובאיכות גבוהה, עד רמת הבורג, הק"מ הנמוך היה מתועד בקבלות ולא היה ניתן לזיוף, לאחר שנאמר לי שאין סיכון בטיחותי, ורק כספי, הגשתי הצעה משמעותית מתחת למחירון, כזאת שארגיש איתה נוח גם במחיר של קושי רציני ביום המכירה. יש דברים שהייתי עושה שונה? , כנראה שכן, אבל זה כבר מאחור. עכשיו נשאר לי להתמודד ולנסות להנות מהרכב או להיכנס לפחדים וחרטות שלא יובילו לשום מקום. זה מה שקניתי, זאת ההחלטה שקיבלתי ואני מנסה להוציא ממנה את המקסימום, אגב הרכב נכנס לכיוון פרונט היום,אכן הגלגל האחורי היה עקום עם סטיה חריגה של 30 מ"מ, אבל בסוף הרכב יצא ישר כמו פלס ולא נזקק למשהו מעבר

עריכה אחרונה על ידי winnerm
פורסם (נערך)

הצלחתי איך שהוא להשיג את המספר של הבעלים בזמן התאונה, התקשרתי אליו, בקשתי ממנו שישתף אותי על מה שקרה לרכב.

הוא טוען שהוחלפו 2 דלתות ושלא היית פגיע בעמוד, שאלתי אם היה ירידת ערך של שמאי והוא אמר שהוא כמעט בטוח שלא, אבל עבר בכל זאת כמה שנים.

עוד אמר לי ללכת למוסך דויד שם תוקנה התאונה ולבקש לקבל מידע יותר מלא, ואם יהיה צורך הוא ייתן לי אישור בכתב לקבל את המידע.

שאלתי אותו על התאונה עצמה ועל עוצמת הפגיעה, אמר לי שזאת היית תאונה ממש לא כזאת רצינית, וזה קרה בצומת שמשהיא נכנסה בוא בצד.

אני אנסה לדבר מחר בבוקר עם מוסך דויד.

מבולבלים? גם אני.

עריכה אחרונה על ידי winnerm
פורסם

לדעתי חוות הדעת שקיבלת מהבעלים בזמן התאונה היא הכי חשובה ! - הוא היה נוכח בתאונה !

אין לו אינטרס , ולכן לדעתי תשובתו מאוד אמינה .

אולי יש לו תמונות של הרכב לפני התיקון ?

בכל מקרה התרשמתי שהתאונה היא לא חריפה , ולכן כנראה גם הפגיעת שילדה לא משמעותית כל כך .

לדעתי תמשיך עם הרכב ותהנה .

פורסם

הבוחן אומר

סעיף העמוד נמצא תחת משמעות גבוהה

פוצינו טוען ולכן כנראה גם הפגיעת שילדה לא משמעותית כל כך .

בין שתי ההבחנות של אחד שראה את הרכב והוא מקצוען לבין אחד שלא ראה את הרכב ואינו מקצוען

אני בוחר באבחנה של הבוחן.

עם בעל הרכב בעת התאונה משתף פעולה, ניתן יהיה דרכו לקבל את דו"ח השמאי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שאלתי אותו על התאונה עצמה ועל עוצמת הפגיעה, אמר לי שזאת היית תאונה ממש לא כזאת רצינית, וזה קרה בצומת שמשהיא נכנסה בוא בצד.

ממש לא מבלבל, רכב כלשהו פגע במכונית שלך בצומת מהצד.

מזה שהחליפו רק דלתות אני מסיק שהעמוד היה במרכז מוקד התאונה וספג זעזוע לא קל.

מכאן אעשה ספקולציה נוספת ואהמר שהעמוד התעוות וזה דרש תיקון.

הבוחן רואה סימני תיקון על העמוד, יודע שהוא יושר ומבחינתו זה ליקוי במשמעות גבוהה ולטעמי הוא צודק.

הבעלים דאז ראה תאונה לא רצינית עם עיוות בעמוד שבעין בלתי מקצועית ניראה לו כמשהו לא רציני ולכן קיבלת ממנו תשובה כזו.

ללא תמונות קשה מאוד לדעת מה היה באמת, אבל עמוד שיושר הוא ללא ספק ליקוי בטיחותי.

• תוכן חדש...