Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בשעות הבוקר נכנסו בי מאחור, הרכב קיבל מכה רצינית (טמבון חתוך,פנס אחורי ופגישה בקורה שמאלית)

הנהג שנסע ברכב הפוגע היה ללא ביטוח (הביטוח מעל גיל 30) הנהג בן 29

הנהג הפוגע רוצה לומר שלא הוא נהג ברכב ולומר כי הפוגע היה בעל הפוליסה

כמו כן,

הנהג הפוגע ביקש שלא אפנה לבית חולים בכדי שלא יקבל שלילה (תאונה עם נפגעים) + משפט ויהיה חייב לומר כי הוא נהג ברכב מה שאומר שהביטוח לא ישלם את הנזק

אני אובד עצות

לא יודע מה לעשות האם ל"זרום" עם הנהג הפוגע או לא?

מה ההשלכות ?

מה אתם הייתם עושים?

פורסם

אל תתעסק בזה.

טוב לא יכול לצאת מזה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נפגעת ? לא מרגיש טוב ? תפנה לבי"ח. אתה צריך לדאוג לאינטרסים שלך בלבד. לא לאינטרסים של אחרים.

כנ"ל לגבי דיווח לחברת ביטוח.

אם הנהג לא היה עם כיסוי ביטוחי עקב גיל - תתבע אותו + בעלים של הרכב (יש לו אחריות, במיוחד כאשר נתן לו רשות לנהוג ברכב ללא כיסוי ביטוחי).

פורסם

בואו נגיד שאת הכאבי גב אני שם בצד.. אני חושב שאם אני לא אתבע את הביטוח שלו ואלך עם הנהג הפוגע לתביעה אזרחית עד שאני אראה את הכסף זה שנתיים -+ ועם חברת הביטוח סדר גודל של חודש..

מה עושים במצב הזה?

פורסם

לגבי הפגיעה הגופנית - פנה למיון, דווח למשטרה. התביעה היא נגד ביטוח החובה שלך, וספק אם מישהו יגלה שלנהג הפוגע אין כיסוי ביטוחי (אבל זה לא מובטח).

לגבי נזקי הרכוש - הוועץ בסוכן הביטוח שלך. לפי התאור שלך מדובר בנזק גדול לרכבך, כולל ירידת ערך. תוכל לתבוע את הביטוח שלך ואז לתבוע מהפוגע את שארית נזקיך (השתתפות עצמית ואבדן ה.ה.ת. ל-4 שנים), או לתת לביטוח שלך לתבוע את הפוגע בתביעת שיבוב, זו כבר החלטה של המבטח שלך. האפשרות לתבוע ישירות את הנהג הפוגע קיימת, אבל זמן התגובה של מערכתהמשפט יהיה ארוך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל

גם אצל פות"ש נהג אדם שאינו מורשה לנהוג , כי הנהג היה מתחת לגיל 24,

כך שלא כל כך ברור מה תהיה עמדת חברת הביטוח שלו

היא ברורה כמובן, לא יכסו את הנזק.

כל מה שנשאר לבחור הוא לתבוע את הנזק מהנהג הפוגע, בעל הרכב הפוגע, וחברת הביטוח שלו. ( הוא לא "צריך לדעת" את המגבלה הביטוחית של הצד הפוגע )

התהליך המשפטי ינוע בין חצי שנה לשנה , תלוי בלחץ באותו בית משפט לתביעות קטנות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אם אני פונה לביטוח של הפוגע למה צריך תהליך משפטי?

האם במצב הזה חברת הביטוח שלי תעזור לי בהגשת התביעה לחברת הביטוח של הפוגע ?

פורסם

אצלך ברכב נהג מישהו שלא מורשה לנהוג

ברכב הפוגע אותו הדבר

שתי חברות הביטוח ירצו להתנער מתביעה כלפיהם, לכן יסרבו לשלם , ותצטרך לתבוע.

בהרבה מקרים הם מסרבים לשלם כיוון שלדעתם הרכב שלהם אינו אשם בתאונה. ( גם אם זה מאחור ).

סוכן הביטוח שלך יכול לעזור לך בניסוח התביעה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, לא מצאתי שום התיחסות למצב הביטוח של פות"ש. אז או שיש לי נקודה עיורת או שהיתה כאן איזו עריכה לפני שראיתי את הפוסט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שלום

היום הרכב שלי היה מעורב בתאונה מאחור

כנראה שיש קצה שלדה

הנהג הפוגע מודה ויש צילום וידאו + הקלטת שיחה עם הנהג

יש לי ביטוח מקיף אך מי שנהג באותו זמן ברכב היה נהג צעיר (פחות מגיל 24) הביטוח הוא לנהגים מעל גיל 24

מה עושים במקרה כזה?

זו ההודעה הראשונה בשרשור המקביל

צריך להיות רק עירני:evil:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

למה שחברת הביטוח שלו תתנער? גם אם לא היה לי ביטוח בכלל היא צריכה לשלם את הנזק שהוא עשה

הוא מודה שביצע את הנזק

לא הבנתי למה אצטרך לתבוע?

אצלך ברכב נהג מישהו שלא מורשה לנהוג

ברכב הפוגע אותו הדבר

שתי חברות הביטוח ירצו להתנער מתביעה כלפיהם, לכן יסרבו לשלם , ותצטרך לתבוע.

בהרבה מקרים הם מסרבים לשלם כיוון שלדעתם הרכב שלהם אינו אשם בתאונה. ( גם אם זה מאחור ).

סוכן הביטוח שלך יכול לעזור לך בניסוח התביעה.

פורסם
אתמול בשעות הבוקר נכנסו בי מאחור, הרכב קיבל מכה רצינית (טמבון חתוך,פנס אחורי ופגישה בקורה שמאלית)

הנהג שנסע ברכב הפוגע היה ללא ביטוח (הביטוח מעל גיל 30) הנהג בן 29

הנהג הפוגע רוצה לומר שלא הוא נהג ברכב ולומר כי הפוגע היה בעל הפוליסה

כמו כן,

הנהג הפוגע ביקש שלא אפנה לבית חולים בכדי שלא יקבל שלילה (תאונה עם נפגעים) + משפט ויהיה חייב לומר כי הוא נהג ברכב מה שאומר שהביטוח לא ישלם את הנזק

אני אובד עצות

לא יודע מה לעשות האם ל"זרום" עם הנהג הפוגע או לא?

מה ההשלכות ?

מה אתם הייתם עושים?

אתה תפנה לביטוח שלך, ושהוא ישבור את הראש עם הביטוח שלו.

הייתי מציע לך ללכת לבית חולים ולמשטרה ובעדות במשטרה תגיד בדיוק מה שהוא אמר לך לעשות, ככה יהיה לך כיסוי לרגע שתתבע אותו בבית המשפט

פורסם

פות"ש

קרא את כל הודעותי בשני השרשורים לאט

תבין שחברת הביטוח לא ממהרת לשלם בד"כ , ואם יוודע לה כי ברכב הפוגע נהג מישהו שהביטוח לא מכסה היא לא תשלם.

יותר פשוט מזה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני מנסה להבין רציונאל

מה הקשר הביטוח שלי לביטוח של הפוגע?

מה עושה בנאדם שאין לו כלל ביטוח מקיף?

כמו כן,

במידה ואני לוקח רק שמאי ועושה הערכת נזק בלי להכניס את הרכב למוסך ורק לאחר קבלת התשלום אכניס למוסך מה אני מפסיד בתהליך הזה?

• תוכן חדש...