Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני כמה שנים לבשתי סוודר כל השנה.

לי אישית זה הפריע, למרות שאנשים (ונשים) סביבי לא הבינו למה.

כבר כמה שנים אני עושה הסרת שיער בגב ובכתפיים באמריקן לייזר, כך שאת התהליך והיעילות של טיפול במכון שכזה אני מכיר היטב.

כרגע אני שוקל להתקדם לשלב הבא ולהוריד שיער גם בבטן (טוב טוב, בכרס).

למרות שאני מבסוט מאמריקן לייזר, באיזורים נגישים עבורי, דוגמת הבטן, אני מעדיף לטפל לבד, בבית, בלי התרוצצויות למכון כזה או אחר.

לפני כמה שנים לא הייתה בי טיפת אמון במכשירים הביתיים להסרת שיער שהשוק מוצף בהם.

כולי תקווה שמאז משהו השתנה.

אשמח לשמוע אם יש למשהו פה ניסיון חיובי עם מכשיר בייתי כזה או אחר

יום טוב גם לך

פורסם

נדב קצת פרטים על הטיפולים שאתה עובר... לייזר או אינפרא אדום? כואב? מרוצה? כמה עברת?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

כאמור עד עכשיו עשיתי באמריקן לייזר.

השם מחייב, אז זה לייזר.

התנסתי בשתי המכונות המתקדמות שלהם, גם זאת עם הראש הקפוא וגם זאת עם הראש הנושף.

אהבתי יותר את הראש הנושף למרות שכל המטפלות שם טוענות שהראש הקפוא פחות כואב.

לשאלת הכאב, כן זה כואב. עינוי סיני עתיק. ככל שצפיפות השיער יורדת כך זה גם כואב פחות. אפשר לבקש להוריד עוצמה כך שלא יכאב אבל no pain no gain.

אישית אני מרוצה אם כי כמות הטיפולים שעברתי היא כבר פי 1.5 מהתחזית ולא באמת רואים את הסוף. אבל זה הגנים וההורמונים שלי..

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

גם אני שעיר לעזאזל רק בפורנט ידיים ורגליים דלילים גנים אין מה לעשות. תוריד לבד עם שעווה.

ce53206f45376aa88ccfc24e180696f9.jpg

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

ממליץ על המכונים הגדולים, כדוגמאת אמריקן לייזר. לייזר ביתי, למיטב ידיעתי לא יעבוד מספיק טוב עבורך באזורים המבוקשים

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
כאמור עד עכשיו עשיתי באמריקן לייזר.

השם מחייב, אז זה לייזר.

התנסתי בשתי המכונות המתקדמות שלהם, גם זאת עם הראש הקפוא וגם זאת עם הראש הנושף.

אהבתי יותר את הראש הנושף למרות שכל המטפלות שם טוענות שהראש הקפוא פחות כואב.

לשאלת הכאב, כן זה כואב. עינוי סיני עתיק. ככל שצפיפות השיער יורדת כך זה גם כואב פחות. אפשר לבקש להוריד עוצמה כך שלא יכאב אבל no pain no gain.

אישית אני מרוצה אם כי כמות הטיפולים שעברתי היא כבר פי 1.5 מהתחזית ולא באמת רואים את הסוף. אבל זה הגנים וההורמונים שלי..

שזה כמה טיפולים? יש תמונות לפני אחרי?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...