Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מחכה בקוצר רוח כבר שהחברה הזאת תפשוט רגל.

אם כולם יסעו במאזדה או טיוטה הפורום הזה יהפוך לבית קברות מרוב שעמום. על מי נסטלבט? על מועדון דאצ'יה? מבחינתי שישארו. ככה לפחות יש לפראיירים לאן ללכת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
איזו דרמה... "מסובכת עד צוואר", "מכה נוספת לתדמיתה של החברה" - כולה ריקול ובאשר לזיופים במנועי הדיזל אל דאגה, הם ייצאו מזה.

ואתה מודע לכך שבמידה שפולקסווגן תפשוט רגל יפשטו רגל עוד לא מעט מותגים שבבעלותה, נכון? ואתה באמת חושב שממשלת גרמניה תיתן לדבר כזה לקרות?

יש במה שכתבת "קצת" סתירה - מצד אחד אתה כותב שהרכב שלך סבל מטונות של תקלות, ומצד שני אתה כותב שמדובר בחברה מצוינת עם רכבים איכותיים. פספסתי משהו?

התכוונתי לכך שיש להם רכבים שהיצרנית לא מחפשת יותר מידי איפה לחסוך, בנוסף להנדסת האנוש הגבוהה.

לא כתבתי שאין להם רכבים בעייתיים פה ושם.

פורסם
אני מחכה בקוצר רוח כבר שהחברה הזאת תפשוט רגל.

אל תקנו בבקשה פולקסווגן. במיוחד לא בגרסאות החמות יותר שלהן... זה ממש מעולה לי למחירון.

בואו נחזור ביחד על המנטרה: " רק מאזדה3\I30\פוקוס!! כל השאר זבל אירופאי לא אמין ויקר!"

פורסם
איזו דרמה... "מסובכת עד צוואר", "מכה נוספת לתדמיתה של החברה" - כולה ריקול ובאשר לזיופים במנועי הדיזל אל דאגה, הם ייצאו מזה.

ממש.

זו בדיוק דוגמה להבדל בין כתיבה עיתונאית לכתיבה מקצועית. הנתונים בכתבה כולם אמתיים, אך הם צבועים (בעיקר בכותרת, שבעיתונות חייבת להיות "מפוצצת") בטון שאינו קיים בקריאה והערכה אובייקטיבית של הנתונים.

זו פניה לרגש, שבמקרה זה הוא משהו באזור האכזבה או היצר הביקורתי, אשר נועדה למשוך קוראים ואשר זיכתה את עולם העיתונות במוניטין היבבני שלו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

איזה כותרת בומבסטית למהומה על לא מאומה. העיתונאים תמיד מנסים למצוא את הסנסציות בכל מילה וידיעה שהם מפרסמים אחרת לא יקראו אותם. זה בסך הכל ריקול מונע ולא משהו שעושים בדיעבד בעקבות תקלות שהופיעו כמו למשל במקרה של טויוטה שרק אחרי שאנשים נהרגו ונפצעו כתוצאה מכשל בדוושת והחברה התעלמה מזה, פה מקדימים תרופה למכה. מה שנקרא, "יותר עדיף". לא?!

פורסם

רכבי vag לסוגיהם זה לא יוקרה ולא פרימיום,תוציאו לכם את זה מהראש.

רק חברה שעושה ניסויים על לקוחות ומשווקת טכנולוגיות לא אפויות עם המון מחלות ילדות קשות.

הרבה שיווק ומעט מאוד תוכן,הרבה מהומה על מאומה.

אוטו זה קודם כל אמינות,סחירות,ושקט נפשי.

שומר נפשו ירחק.

פורסם

עיתונאות הרכב בארץ מזמן הפכה לבדיחה ומונעת מאינטרסים כלכליים.

אני פשוט מנחש שצ'מפיון סירבו לפרסם בכלכליסט או הסתכסכו שם עם מישהו.

• תוכן חדש...