Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב כמעט בן 10 (מאזה פשוטה לא משהו נדיר או יוקרתי), אני מתכוון להחזיק אותו ב3 שנים הקרובות לפחות, עקב מצבו המכני הטוב והקילומטרג' הנמוך.

הרכב בצבע כהה מסויים ויש עליו הרבה עבודת צבע ופחחות שאני רוצה לעשות (כולל גג).

שקלתי לעשות כבר עבודה כוללת של הכל כולל הכל ולצבוע מחדש ולהחליף לצבע כהה אחר (כן אני יודע על כל התהליך של השינוי ברישיון).

השאלה היא כזאת, קראתי כמה נושאים שהבהילו אותי, שרכב שצבוע מחדש או צבוע לצבע אחר (במיוחד הגג שבמצב צבע קטסטרופלי בגלל עמידה מרובה בשמש במשך השנים) תהיה עם הרכב בעיה למכור אותו בעתיד, כי צביע כוללת מורידה מערך הרכב ומונעת מאנשים לרכוש אותו עקב פחד שהצביע מחדש נועדה כדי להסתיר תאונה רצינית.

האם יש אמת בדבר? האם זה רלוונטי לרכב בן 13 לפחות כשימכר?

פורסם

לעניות דעתי ממש לא רלוונטי - להיפך בגילאים האלה צבע חדש יכול להוות יתרון. רק קח בחשבון שערך השוק של רכב סטנדרטי בן 13 הוא לא יותר מכמה אלפי שקלים בכל מקרה - גם אם לוי יצחק מצמיד לו מחיר גבוה בהרבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא יודע מה זה ערך שוק לרכבים ישנים. עכשיו יתחננו אלי שארד מהרכב שלי

תמורת סכום בהרבה יותר מכמה אלפים - למרות שהוא חגג בר מצווה מזמן.

בעיקרון צבע חדש לרכב ישן אמור לשמור על הערך שלו, לא ההפך.

לצערי זו "אגדה אורבנית" שאין לה אחיזה מציאות.

הבעיה נעוצה בצפייה של אנשים שרוכשים רכב ממש ישן בכמה אלפים

ומצפים לקבל רכב שהצבע שלו יהיה שמור ומקורי. לא עדיף לקבל רכב צבוע יפה מאשר

רכב מלא מכות/קילופי צבע מכל כיוון באותו כסף.

פורסם

לדעתי אין קשר אחי אתה יכול לצבוע הרי היום יש מיכשור שבודק עובי צבע ואם קיים חומר פיחות בכלל לתכלס הכול אפשר לדעת לא משנה כמה העבודה מצויינת

פורסם

קח בחשבון שעבודה איכותית תעלה בסכום מכובד.

תצלם את הרכב מכל כיוון לפני הצביעה, ככה כשתמכור לא יחשדו שצבעת בגלל תאונה וכו’.

יש גם את retrox, חברה חדשה בארץ שמחדשת את הצבע בשיטה ששמורה בסוד(לפי מה שהבנתי מהשרשור שלהם) תבדוק בפייסבוק שלהם.

פורסם

בגיל כזה אם לא מדובר ברכב מאוד מיוחד, ההשפעה שולית. השווי יקבע לפי תנאי השוק והמצב הספציפי הכללי של רכבך. השיקול הכלכלי בוודאי יתחשב בעלות הצביעה.

פורסם

אני דווקא הייתי חושב טוב על הצעד הזה בשביל 3 שנים.. הרכב שלך, אם הוא 3 או6, יהיה שווה במקרה הכי טוב 20אלף,לפי מחירונים של 2003 היום, צביעה ברמה שלא תתקלף אחרי שנה שנתיים ואז לא עשית בזה כלום תעלה כמעט חצי מהסכום הזה, מן הסתם צביעה תעזור מאוד למכירה אבל בוא נהיה ריאלים מאזדה זה רכב כל כך נפוץ שכנראה לא תקבל יותר מידי קרדיט על הצביעה כשיש עוד אלף שמוכרים רכבים כאלה בצבעים עמידים יותר.

לדעתי אם המצב של הרכב מאפשר איזה טיפול דייטיל סביר שרק יתן לך הרגשה יותר טובה וזהו, אני בטוח שפוליש יתן לך עזרה ראשונה טובה.

ואם תתן תמונות אולי נוכל לעזור יותר, בכל מקרה מהפחד שלך מירידת ערך, אני ממש לא הייתי חושש, וגם כמה תמונות של לפני הצביעה ואתה מסודר

פורסם
אני דווקא הייתי חושב טוב על הצעד הזה בשביל 3 שנים.. הרכב שלך, אם הוא 3 או6, יהיה שווה במקרה הכי טוב 20אלף,לפי מחירונים של 2003 היום, צביעה ברמה שלא תתקלף אחרי שנה שנתיים ואז לא עשית בזה כלום תעלה כמעט חצי מהסכום הזה, מן הסתם צביעה תעזור מאוד למכירה אבל בוא נהיה ריאלים מאזדה זה רכב כל כך נפוץ שכנראה לא תקבל יותר מידי קרדיט על הצביעה כשיש עוד אלף שמוכרים רכבים כאלה בצבעים עמידים יותר.

לדעתי אם המצב של הרכב מאפשר איזה טיפול דייטיל סביר שרק יתן לך הרגשה יותר טובה וזהו, אני בטוח שפוליש יתן לך עזרה ראשונה טובה.

ואם תתן תמונות אולי נוכל לעזור יותר, בכל מקרה מהפחד שלך מירידת ערך, אני ממש לא הייתי חושש, וגם כמה תמונות של לפני הצביעה ואתה מסודר

[ATTACH=CONFIG]454888[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]454889[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]454890[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]454891[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]454892[/ATTACH]

פורסם

יש גם את retrox, חברה חדשה בארץ שמחדשת את הצבע בשיטה ששמורה בסוד(לפי מה שהבנתי מהשרשור שלהם) תבדוק בפייסבוק שלהם.

אתה מתכוון ל RESTORE FX אבל הם מחדשים צבע קיים לא כזה שהתקלף או נשרף כי במקרה כזה אין מנוס מצביעה.

וכמו שהתמונות שהעלה פותח השרשור אין מנוס מזה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...