Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שלישי בבוקר תערוך כלמוביל, יבואנית יונדאי לישראל מסיבת עיתונאים לרגל תחילת השיווק של המשפחתית החדשה שלהם האלנטרה.

כרגיל, את העדכונים הישירים נעביר ישר לשרשור זה, בו אתם מוזמנים כבר מעכשיו לשאול, לתהות, להעיר ולהאיר את התובנות שלכם - אותן נעלה במהלך מסיבת העיתונאים.

נשתמע,

מערכת קארספורום.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדהים...

לפני כשבוע היה שרשור מקביל כקדימון להשקת הפיאט טיפו ע"י סמל"ת.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?595304-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%9E%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%94%D7%A2%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%A0%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%90%D7%AA-%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%95%D7%A7

תוך כמה שעות כבר היו עשרות שאלות, תגובות והערות/הארות.

בשרשור הזה לקראת השקת האלנטרה - אפס עניין...

מה מדהים - שתיהן משפחתיות ומן הסתם היונדאי תמכור הרבה יותר מפיאט. אני רואה זאת כסממן חיובי לרוח חברי הפורום...

פורסם

שאלה אחרת לגבי דגמי יונדאי.

מה קורה עם דגמים שהגיעו לכאן בתור דוגמיות בודדות כמו הגרנד סנטה פה וה-IX20.

ואם יש תכנונים לגבי ייבוא הכרתה והאיוניק?

ומה התכניות לגבי מותג ג'נסיס? די כאב ראש לכלמוביל שכבר משווקת את מרצדס על תקן מותג יוקרה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

משום מה ההרגשה בדגמים החדשים של יונדאי שיתרון האבזור שאפיין אותם עד כה הולך ונעלם. מה יש להם עכשיו להציע מול המתחרות?

בנוסף, מתחיל קצת למצות את עצמו עניין האטומספוריים האלו. כולם עוברים למנועי טורבו קטנים. מתי אצל יונדאי?

פורסם

מה יהיה היצע המנועים והגירים?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
משום מה ההרגשה בדגמים החדשים של יונדאי שיתרון האבזור שאפיין אותם עד כה הולך ונעלם. מה יש להם עכשיו להציע מול המתחרות?

בנוסף, מתחיל קצת למצות את עצמו עניין האטומספוריים האלו. כולם עוברים למנועי טורבו קטנים. מתי אצל יונדאי?

שכבר לא תהיה ליבואן אופציה אחרת, אז, כנראה נראה כאן את המנועים החדשים שהוצגו כבר בתערוכת פריז 14'.

עד אז נראה שכלמוביל חוסכים ככל האפשר הן ביחידות הנעה והן באבזור מעליב, ראה ערך i30 מול c4 למשל או אפילו מול האחות קיה סיד הi30 יקרה בפער ניכר , אבל מאובזרת בקמצנות רבה (פרט לגג הפנורמי שאת רוב האנשים לא מעניין).

מעניין אם גם יבוא יום שנראה את יונדאי עם 5 שנות אחריות, כמו בשאר העולם.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

מה כבר מעניין במכונית עם מנוע 1.6 ליטר ותיבת 6 הילוכים אוטו' (כן, אין אפילו את DCT) שתשווק בשתי רמות גימור כמו בדגם הקודם ובמחיר לא תחרותי כי היא מלכת ליסינג?

פורסם

גם לדעתי האבזור הפך לנקודת תורפה ביונדאי.

דגמים חדשים מגיעים באבזור הכי בסיסי שאפשר כמו ב-i20 ורק אחרי כמה שנים כשהדגם עובר מתיחת פנים אנחנו מקבלים משפחתית עם כיוונון חשמלי לכיסא כמו שקרה ב-i35 לאחר מתיחת הפנים.

אני הייתי רוצה לדעתם למה הם מוותרים מראש על דגמים חזקים ומאובזרים למשפחתיות שלהם.

יונדאי אלנטרה וגם i30 נמכרו בעבר בדגמי 2 ליטר ובמגוון רמות גימור ובדגמים האחרונים זה הפך לרמת גימור "אינסטייליסינג" ו-"אינספיירטי" שההבדל בניהן ב-i30 הסתכם בחישוקי מגנזיום.

פורסם

כפי שציין המגיב הראשון, ההשקה די משעממת וצפויה.

הולכים לדבר על זה שהם רוצים להיות מקום ראשון במכירות, שהם מפנים את רוב מכירות האלנטרה לליסינג, על הצלחת דגמי יונדאי בליסינג ובלה בלה בלה.

תהיה גרסת מנוע אחת, רמת גימור אחת (או שניים), ידברו על האבזור המיוחד בגרסת הבסיס, המחיר יהיה סביב 132,000 שקלים (כי חברות הליסינג לא ייתנו שימכרו בפחות), לא תהיה גרסה ידנית, גם בטח לא יביאו את דגם הטורבו החזק יותר - מקסימום תהיה גרסה יותר מאובזרת בתוספת של 2000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני דווקא ראיתי עם היונדאי שלי דיי הרבה מוסכים וזאת הייתה הסיבה העיקרית לפרידה ממנה בגיל 6 וקצת.

פורסם
שכבר לא תהיה ליבואן אופציה אחרת, אז, כנראה נראה כאן את המנועים החדשים שהוצגו כבר בתערוכת פריז 14'.

עד אז נראה שכלמוביל חוסכים ככל האפשר הן ביחידות הנעה והן באבזור מעליב, ראה ערך i30 מול c4 למשל או אפילו מול האחות קיה סיד הi30 יקרה בפער ניכר , אבל מאובזרת בקמצנות רבה (פרט לגג הפנורמי שאת רוב האנשים לא מעניין).

מעניין אם גם יבוא יום שנראה את יונדאי עם 5 שנות אחריות, כמו בשאר העולם.

אם כבר אתה מדבר על אחריות אז מה תגיד על קיה שנותנים 7 שנים אחריות? ככה צריך לדעתי.

חברה שנותנת אחריות רבה יותר משווקת את עצמה טוב יותר כי הם בעצם משדרים לעולם אנחנו בטוחים במוצר שלנו , וזה נותן גם ללקוח תחושה כזאת.

פורסם

גם בקיה יש שטיקים, בכל העולם יש להם 7 שנות אחריות לכל הדגמים ,ובארץ אין אחריות מורחבת לדגמי הדיזל ולג'יפונים.

אני כתבתי על ה5 שנים של יונדאי, מכיוון שאף דגם שלהם בארץ לא מגיע עם 5 שנים , אולי פרט לסונטה ההיברידית שיש לה הרחבת אחריות למערכת ההיברידית והסוללות.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...