Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט jl audio

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לחוות דעת ממישהו ששמע את הקומפוננטים הבאים: (דגש על דגם הקומפוננט ולא הקווקסיאלי)

ויותר חשוב לי ההשוואה של הC5 מול שני האחרים

Jl audio XR 650

VR 650

C5 650

פורסם

תודה, אבל אני לא מחפש מחיר או איפה להשיג אותם, אני רוצה להבין איך הם וזה XR ביחס לC5 מבחינת איכות ועוצמה גם.

פורסם (נערך)

ה XR היה הדגם הבכיר מאותה סידרה והוא מגיע עם טווטר אלומיניום יותר מזכיר את ה ZR650 החדש

ה VR היה דגם מתחתיו הוא יותר מזכיר את ה C5.

בין הדגמים האיכות היחודית של JL נישמרה ,בנוגע להספקים לא הרגשתי

שוני מהותי בין הסטים.

אגב בעבר עניתי לך בהרחבה בנושא.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?533822-JL-audio-xr-vr-c5

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

נכון! בזמנו ירדתי מזה בגלל העצה שלך!

ועכשיו אני מתכנן להחליף אוטו ורציתי לשקול את זה שוב, ובכלל שכחתי מזה... אז קודם כל תודה רבה שהזכרת וקישרת לי את הפוסט :)

ואם כבר באותו הקשר אני אתייעץ איתך, על הרעיון של עבודה אקטיבית אני כנראה אוותר, מבחינת ההתעסקות והזמן כי כיוון כזה הוא לא פשוט בכלל, כרגע הגעתי למצב מדהים עם הסט שיש לי עכשיו, הדבר היחיד שמושך אותי ממש זה שאומרים שהטוויטר של ה c5 הוא יותר טוב מה vr ועוד זה סט שלם שתוכנן להיות ביחד.

ולפי התיאור שלך של ה c5 זה בדיוק מה שאני מחפש, מה שאני מתלבט זה האם להישאר עם הסטאפ הנוכחי, או לשקול להחליף לc5? מה אתה היית עושה במקומי?

פורסם

אם הורדתי אותך מהרעיון דאז ,אז אני אוריד אותך גם כיום.

בהשוואה בין ה C5 לבין ה VR הישן ההבדלים הם מינוריים לא משהוא שהייתי רץ לשדרג עבורו.

מה שגם ה C5 הוא סט יקר מאוד ,כך שהתוספת לא מצדיקה את המחיר.

בפחות כסף אתה יכול כבר לעבוד אקטיבי ואתה תקבל שיפור גדול יותר על הסט הנוכחי.

אם אתה מציין שהגעתה כבר לרמה גבוהה על הסט הנוכחי ,פשוט לא הייתי נוגע.

לא תמיד כשמוציאים הרבה כסף על סט חדש מרוצים יותר.

על אחת אם אתה כבר עובד עם ציוד שהוא ברמה גבוהה.

פורסם

אם אתה חושב לשדרג את ה 9855 הישן שלך הייתי חושב על פיוניר DEH 80PRS

זה מחליף ראוי באיכותו שייקח אותך לעידן המודרני.

קח בחשבון שישנה גירסא של המכשיר עם ובלי BT מובנה.

בשלב השני הייתי חושב על לעבוד אקטיבי ,להוסיף מונובלוק עבור הסאב או 2 ערוצים קטן לטווטרים.

כך אתה תנצל את המקסימום האפשרי במסגרת הציוד הנוכחי שלך.

• תוכן חדש...