Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קניתי רמקולים של פיוניר 1610, עכשיו איתם הגיע זוג טווטרים במתנה, של EXPLOSION, השאלה שלי זה אם שווה לי להתקין אותם? או שעדיף להישאר עם מה שיש לי עכשיו, שזה רמקולים אחוריים 6970 וקידמיים 1610.

תודה

פורסם

עוד שאלה..

חוץ מזה שזה יכול להרוס את איכות הסאונד, זה יכול גם להוריד לי את ההתנגדות ל 2 אום, כי הרמקולים הם 4 ואם אני מחבר את הטוויטר במקביל זה מוריד לי את ההנגדות ואני לא בטוח שהHU שהוא פיוניר 460 יכול לעמוד בעומד של 2 אום במקום 4

פורסם

כל עוד על הטוויטר יש קבל, שתוחם אותו .. (הם בדרך כלל באים עם כזה)

אז אין בעיה עם החיבור הזה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תחבר את הטוויטר על יציאה נפרדת

ותראה אם אתה שומע רק תדרים של טוויטרים, או שהוא "מתאמץ" ולא עובד כראוי ...

(לא צריך ווליום גבוה במיוחד..)

אם הוא עובד "בסדר" יש לו קבל פנימי, אם לא ... אז אין לא, ולא תוכל לחבר אותו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עוד אופציה, אם יש לך מולטימטר.. תנסה למדוד התנגדות של הטוויטר.

אם יש לו התנגדות - אז אין לו קבל.

אם אין לו התנגדות - יש לו קבל פנימי.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לפי מיטב ידיעתי, זה אומר שאין לו קבל.

משמע לא תוכל להשתמש בו בתצורה הזו.

אם אתה מעוניין לעשות OVERKILL. תחבר אותו ביציאה נפרדת , ותראה איך הוא נשמע כפי שהצעתי קודם לכן.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...