Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התעלה ושינוי הקוטר לאורך הדרך מבטלים רזוננס ביחד עם העובדה שהחלק הפנימי של הליבה גמיש וסופג. המבנה של תעלת התאים בתוך

התעלה עצמה מבטל גלים עומדים של האונה האחורית של הרמקול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

להמשיך את הדיון בנוגע לפרוייקט הזה.

לא מדובר כרגע בפרוייקט סדרתי למיטב ידיעתי אלא באב טיפוס.

הסיבות לכך הן בעיקר בגלל העובדה שהדפסת מימד כרגע איננה נחשבת עדיין טכנולוגיה קמעונאית - מדובר בתהליך יקר לביצוע אלא אם כן מוראל יחליטו שהם רוצים לרכוש מספר מדפסות כאלו ולייצר סדרה בכמות מוגבלת ולמכור אותה במחיר אסטרונומי - אני מתאר לעצמי שהמחיר של דבר שכזה יכול להיות שווה ערך לרכישת סט FAT LADY למשל - אני לא אתפלא אם זה יהיה המחיר רק עבור ייצור הסאב וופר או רמקולי המדף כל אחד לחוד.

אין כרגע משהו שגורם לייצור בהדפסת תלת מימד להיות ערך מכריע בהחלטת קבלה של לקוח על רכישה של מוצר, את רוב הלקוחות זה ממש לא מעניין אם מה שהם רואים מודפס או ייצוק או מגולף או חרוט או עשוי בכל טכנולוגיה כזו או אחרת למעט אוליי אלו שיהיו מעוניינים במדע שמתאפשר מאחורי הטכנולוגיה או כאלו שיש להם פנסי בלתי מוסבר (אההמ אההמ) להדפסת תלת מימד.

אני דווקא לא אתפלא אם יהיה לסט רמקולים שכזה ביקוש אדיר בקרב קהל הלקוחות שיכול להרשות לעצמו לשלם על כך ואני חושב שסה"כ יש קהל לקוחות לא קטן בגלובוס שלנו שכן מסוגל.

אם הזמן אני בטוח שטכנולוגייות הדפסת תלת מימד יהיו זמינות יותר וזולות יותר אך אנו עדיין לא שם וזה עדיין אב טיפוס.

פרוייקט פשוט מטמטם, תענוג אמיתי לראות דברים שכאלו.

ואף יותר מכך - כל כך הרבה גאווה ישראלית מעורבת בפרוייקט הזה.

כבוד!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי - תודה על המידע, כייף לקרוא ולהתעדכן בעולם שבחוץ, ובמיוחד הקרוב.. בישראל.

מבחינת התקדמות טכנולוגית וגאווה ישראלית זה גדול, ופותח משחקי סאונד נהדרים.

יש כאן טכנולוגיה הן של חומרים חדשים ומערכות יצור.

והן של תכנון אקוסטיקה אשר מבטלת את עצמה במעין לולאת אין סוף.

ומאפשרת לנו לברור את תדרי הסאונד אשר אנו רוצים.

וכאו נכנס הדיון הפילוספי באקוסטיקה ומערכות השמיעה.

האם לבטל ולמנוע את הסאונד העקיף (כפי שבוצע כאן)

או להפך..

לנצל את הסאונד ההקפי הנ"ל, להוספת עוצמה, להדגשת תדרים מסויימים.

ואו/גם לפזר את הסאונד העקיף בחלל השמיעה ולבנות צליל הקפי או מדורג כ 3D.

כמנסרות של חברת B&O - ואו צינורות אויר של פורטים.

לכן התכנון הנ"ל הוא אומנם התקדמות, והוא עוד אפיק להתקדמות אקוסטיקת הסאונד.

לפעמים נעדיף פיזור אחר / וגם רגיל כמו שיש לנו.

ובשורה התחתונה, כל הכבוד להם על המחשבה והביצוע המיוחד.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אייל,

זה גם לדעתי הדיון על האם כן להתערב באות המקור ולהוסיף חתימה סונית או להשאיר אותה ניטראלית ככל האפשר כי אם כן - מה ההבדל בינך כיצרן ציוד אודיו ליצרן ציוד אודיו אחר? מבחינה סונית כמובן.

גורם לי לחשוב אם אני רוצה לנסות לפתוח קצת יותר תחום תדר לרמקולים האחוריים ברכב - הממממ (אבל הדיון הזה הוא כבר לפרוייקט אופטימוס אשר הולך לקבל עוד עדכונים ביומים הקרובים - מתברר שתשלובת דואר סין ישראל עבדה הפעם לא רע!)

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...