Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש לי רישיון כמעט 5 שנים. לאחרונה השתחררתי מצהל ולקראת סוף השירות נחקרתי ונשפטתי על סירוב לתת שתן לצורך גילוי סמים. זה בצבא נחשב כעברה בפני עצמה.

נשפטתי בתור אזרח.. העונש היה תנאי לשנתיים וקנס כספי.

היום קיבלתי בדואר הזמנה ממרב"ד שמזמנים אותי לבדיקת פסיכולוג. למה? בגלל הקטע שהיה לי עם מצח? הרי לא נתפסו סמים והכל בגדר קונספירציה מבחינתם. לא נתפסתי משתמש אלא רק שמעו ממישהו וכך נחקרתי. בנוסף היו לי כמה פגישות עם קב"ן בתחילת השירות.. ניסיתי לצאת ממקום שהייתי בו ונקבע לי קה"ס 42. אין לזה קשר לנהיגה.. זה קשיי הסתגלות.

שאלתי חברים ואמרו לי שפשוט לקחת עורך דין שיוריד אותם ממני פעם אחת ולתמיד.

אין לי מושג מה לעשות.. אשמח קצת לעצות.

תודה

פורסם (נערך)

תודה על העקיצה. לא בורח מדברים שעשיתי. ואני לוקח אחריות מלאה על כל מעשה שעשיתי בין אם הוא חוקי או לא.

תודה אבאלה אבל אני את החינוך שלי סיימתי.

טוב לדעת שרדיפה של אנשים בגלל צמח מסכן עושה לך כיף.

תמשיך כך.. KARMA IS A BITCH.

עריכה אחרונה על ידי DoctorDamu
פורסם (נערך)

אני מאוד ידידותי.. חיה ותן לחיות אני לא עוקץ אף אחד על מעשיו. הגישה בפורום של לחנך\לעקוץ כל אחד על מעשיו פשוט משגעת אותי.

שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה בזמנו החופשי כל עוד לא הוא פוגע באחר.

אני מפסיק להגיב בנושא זה.

יום טוב

עריכה אחרונה על ידי DoctorDamu
  • תוכן חדש...