Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שרוב מי שמגיב בכלל לא נהג על אוטו היברידי בכלל ופריוס בפרט.

מדובר באוטו מהנעימים ביותר בנסיעה עירונית, ואני נוהג באוטו "מנהלים" אירופי שעולה 50 אלף יותר.

לאחר מתיחת הפנים ב 2013 ששיפר בידוד רעשי כביש ומנוע ואיכות כללית, קשה לי לחשוב על אוטו נעים יותר במחירו.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהו אמר שהאוטו רע? הוא מכוער, זה לא mutually exclusive.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בחינה סטאטית של הפריוס החדשה (עכשיו באולמות תצוגה ואתר מעודכן) : אכזבה.

נעזוב את המראה השנוי במחלוקת, כל הפרמטרים הסטאטיים היא נסיגה מול הדור הקודם.

הרגשת איכות ומראה פנימי (פלסטיק לבן מבריק ???), תנוחת ישיבה, מרווח ותא מטען - הכל נראה נסוג לאחור.

טויוטה, ולא פעם ראשונה (קורולה RUNX -> לאוריס רובוטית, לדוגמא ), נסוגה אחורה במקום להתקדם.

בקרוב ננהג עליה.

פורסם
אני חושב שנתוני המנוע שהבאת הם של מנוע הבנזין בלבד ללא החשמל. ואכן הם נתונים טיפה נמוכים למנוע 1.8, אולם יש לזכור שמדובר במחזור אטקינסון.

בסה״כ הרכב נוסע יפה מאוד.

מבחינת המראה שלו וכו׳, נראה לי שמי שקונה פריוס שואף בדר״כ להצהיר משהו, והעיצוב המוזר/אוונגרדי מסייע בזה.

לפי מה שכתוב בקישור בלבד (אחרי שמזערתי את הנציג הווירטואלי שקפץ עלי):

נתון ההספק שצויין הוא המקסימלי בשילוב מנוע בנזין וחשמלי, נתון המומנט הוא של מנוע הבנזין בלבד, ואני מניח שהמנוע החשמלי מוסיף מומנט נכבד.

הנצילות שדובר עליה מתבטאת בקילומטרים הרבים שמספק ליטר בנזין, ולא בהספק גבוה ביחס לנפח מנוע.

פורסם

אל תשכחו שמי שנוסע בפריוס רוצה לחסוך בדלק. על כן אני מניח שהוא נוסע כמו זקנה ונהנה מכל רגע. מבחינתו 122 כ"ס זה יותר מידי.

פורסם

יצא לי כבר כמה פעמים לראות פריוסים משתוללים, מאיצים ועוקפים בפראות. לאו דווקא במהירות, הפראות הייתה הנקודה, למרות שיצא לי לראות גם פריוס משייט על 150~. כנראה שיש ויש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

היבואן הולך לעשות כסף בעקבות הפנסים האחוריים שיורדים ככ נמוך.

כל חניה של צד ג לא זהיר יכולה להגמר בכי רע

אולי הגיע הזמן לשלוף את המגן האחורי שהיה מגיע על הלאנסר משנות ה90 למי שזוכר

M-TECH E46

פורסם

עוד מעט נסיעת מבחן :-D

ואני, בניגוד ל-STIO, אהיה נדיב ואעלה סקירה.

מה גם שהפריוס רכב הרבה יותר מעניין מפולו 8)

הרכב הזה יחטף.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
בחינה סטאטית של הפריוס החדשה (עכשיו באולמות תצוגה ואתר מעודכן) : אכזבה.

נעזוב את המראה השנוי במחלוקת, כל הפרמטרים הסטאטיים היא נסיגה מול הדור הקודם.

הרגשת איכות ומראה פנימי (פלסטיק לבן מבריק ???), תנוחת ישיבה, מרווח ותא מטען - הכל נראה נסוג לאחור.

טויוטה, ולא פעם ראשונה (קורולה RUNX -> לאוריס רובוטית, לדוגמא ), נסוגה אחורה במקום להתקדם.

בקרוב ננהג עליה.

התרשמות מנהיגה קצרה : נוחות הנסיעה קפצה מדרגה : מהרכות והנעימות שנהגתי בזמן האחרון. כנ"ל לגבי רעשי כביש ומנוע . ביצועים דומים לאלו של הדור היוצא.

פורסם
לא רק שקשה לעיכול, אלא בלתי מהנה באופן מוחלט.

ההנאה היחידה ממנה מגיעה רק בתחנת הדלק, בעיקר כשהנסיעות הן עירוניות בעיקרן.

בנסיעה בין עירונית הפריוס "סתם" מכונית חסכונית ותו לא.

גם מחוץ לעיר הפריוס חסכונית משמעותית ממכוניות משפחתיות רגילות.

פורסם

הזמינו אותי לנסיעת מבחן ולא יצא לי להגיע :cry:

מחכה לנסיעה הזו כבר חודש!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...