Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי יש את הכיסוי למושבים עבור הכלב. לא עשיתי בדיקות מקיפות של מים והכל, אבל עושה רושם שמים לא חודרים את החומר הזה.

ד"א, ממליץ לך לקנות אותו באיביי או כל אתר אחר בחו"ל. מחיר בדיחה לעומת המחיר בארץ.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

האם יש אפשרות לפרק את המושב האחורי לגמרי, ובמקום זה למתקן באמצע את כסא תינוק? ואת שאר האיזור לזפת (כמו שמזפתים גג של בית). ולשים מחיצה בין נהג לנוסעים מאחורה, כמו ששמים נהגי מוניות בחלק מהמדינות.

כי עם התיאורים של פות"ש, זה הפתרון המתבקש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אפשר גם לנסות להיות מצחיק ואז זה לא הולך, ואז אתה סתם יוצא דושבאג.

בכל מקרה, גם לגבי התקן ISOFIX שמן הסתם יש בו צורך, אני אעשה חורים. כנראה אלך על הכיסוי כלבים (יהיה יעיל שאקח את הכלבות גם כן כנראה)

פורסם

אם אתה מחפש פתרון פשוט וזול קנה ניילון עבה (פוליאתילן) ותפרוש אותו על המושב האחורי, מתחת לכסאות הילדים.

אם אתה מוכן להשקיע במשהו קצת יותר עמיד קפוץ לאחד מבתי העסק האלה בסלמה שמתעסקים ביריעות שונות באיזור ההוא בסלמה שהם מרוכזים בו. תבקש להכין לך שמשונית עם דפנות בגודל שיתאים למושב האחורי ועם חורים למה שאתה צריך. לא נראה לי שזה יעלה בשמיים ויחזיק שנים.

• תוכן חדש...