Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה רכשתי רכב חדש,

מכיון שאני מעוניין לשמור היטב על המושבים מאחורה, ומניסיון של מה שהלך ברכב הליסינג שאני מחזיר כעת,

רציתי לשאול האם מישהו מכיר כיסוי למושבים האחוריים נגד מים, במבה, קיא, פטל וכו' ?

(כן, גם אני חושב שזה לא הגיוני לאכול במבה ולשתות פטל באוטו - אבל אישתי טוענת שככה זה עם ילדים, ואני מפחד להתקומם מולה)

אני מחפש כיסוי כלשהו סטייל שעוונית שיש במיטה, כזה שבעוד שנתיים שאפרק את הכיסא ילדים החוצה, אוכל להסיר אותו והמושבים יראו כחדשים

אשמח להמלצות :)

תודה!

פורסם

כיסוי דמוי עור. בדרך כלל הוא אטום מספיק בשביל שמים וכל היוצא בזאת לא יחדרו דרכו. מה שכן, הוא מכוער.

פורסם

כמו שאמרת , ניילון פשוט שעוטף את הכיסא ומעל כיסוי מושבים זול.

למזלך מדובר במושבים אחוריים , כי בקדמיים זה הרבה יותר מסובך בגלל כריות האוויר שבתוך המושב.

(זה אומר שהגב של המושבים הקדמיים יתלכלך בכל מקרה מהידיים עם הבמבה שילטפו אותו בכניסה / יציאה מאוטו. )

או בקיצור קנה שואב אבק אלחוטי של דייסון ותשאב כל שבוע.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

יש לי הצעה אחרת (ירון נגע בחלקה)-

מעכשיו שותים ברכב רק מים.

במבה, ביסלי, עוגיות ושאר נשנושים יבשים לא מותירים כתמים, הם כן יותירו פירורים שכל שואב אבק אלחוטי לרכב יתמודד עימם ללא בעיה.

מים שנשפכו פשוט יתייבשו ללא השארת כתם.

פתרת את הבעיה וחסכת שימוש בניילונים וכיסויים שגם יראו לא טוב וגם לא יהיו הכי נעימים (ירעישו במהלך הנסיעה ובכלליות לא ממש יהיו נעימים עבור ילדך).

לעניין אחר, אל תפחד מאישתך, יש לך את הגב שלנו ;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

(כן, גם אני חושב שזה לא הגיוני לאכול במבה ולשתות פטל באוטו - אבל אישתי טוענת שככה זה עם ילדים, ואני מפחד להתקומם מולה)

תתגרש [emoji41]

אם זה נשמע לך כמו עסק יקר, ואני מניח שחשבון הבנק שלך עדיין מעלה עשן מקניית אוטו חדש, אז פתרון יותר זול זה אם הרכב חדש מהחברה, אז להשאיר את המיליונים על המושבים, ולצפות את כל איזור המושב האחורי ביריעות ניילון (דקסטר ראית? אז ככה) [emoji1]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חייב לציין שלי זה קצת מוזר שאנשים שמים כיסוי מכוער על המושב במטרה להגן לשמור עליו- הכיסוי המאולתר רק יהפוך את פנים הרכב לפחות אסתטי ואת המושבים הנקיים גם ככה לא תראה (כי הם כאמור, עטופים).

מזכיר לי אנשים שמשקיעים המון מחשבה ואנרגיה ברכישת סלון יוקרתי מעוצב ובשניה שהוא מגיע פורסים עליו איזה סדין מכוער כדי להגן עליו כך שלמעשה הם כלל לא נהנים מהרהיט שרכשו.

פשוט תרגיל את הילדים שברכב שותים רק מים ואם אוכלים אז רק חטיף יבש וזה הכל, פשוט.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אצלי בריו הונהג חוק האוסר לאכול באוטו. לשתות - רק מים. נקודה.

באוטו של אישתי - שיעשו מה שהם רוצים. בעיה שלה.

אל תפחד מאישתך. מחר, תסביר לה שאתה הגבר ואתה מחליט, בוודאי כשנגמר יום האישה הבינלאומי. יש לה טענות - שתשמור אותן ליום האישה הבינלאומי הבא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
חייב לציין שלי זה קצת מוזר שאנשים שמים כיסוי מכוער על המושב במטרה להגן לשמור עליו- הכיסוי המאולתר רק יהפוך את פנים הרכב לפחות אסתטי ואת המושבים הנקיים גם ככה לא תראה (כי הם כאמור, עטופים).

אצלי אין לי ממש ברירה.

המושבים הם מעור והכלבה היא נוסעת קבועה ברכב.

לא מתאים לי קרעים בריפוד.

חוץ מזה, שהכיסוי לא נראה ממש רע.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
אצלי בריו הונהג חוק האוסר לאכול באוטו. לשתות - רק מים. נקודה.

אם זה ריו, נשמע קצת מיותר.

זה ריו כזה, נכון?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מזכיר לי אנשים שמשקיעים המון מחשבה ואנרגיה ברכישת סלון יוקרתי מעוצב ובשניה שהוא מגיע פורסים עליו איזה סדין מכוער כדי להגן עליו כך שלמעשה הם כלל לא נהנים מהרהיט שרכשו.

פשוט תרגיל את הילדים שברכב שותים רק מים ואם אוכלים אז רק חטיף יבש וזה הכל, פשוט.

קודם כל, המטרה היא בעיקר שכשאמכור את הרכב, הוא יהיה כחדש, ובמקום לנהל מלחמות עם אישתי על למה הילד אכל שוקולד ולמה פה ולמה שם והיא תענה "כי הוא בוכה ולא היה לי איך להרגיע אותו".

עכשיו עם כל הכבוד לעניני הבמבה-ביסלי, אני בטוח שכל אחד שיש לו ילד, יצא לו לקבל את מקלחת הקיא הנפלאה שהילד מדי פעם עם ליחה או חולה או סתם כי סבא שלו החליט שזה סביר לתת לילד בן שנתיים לפרק טילון.

אז כרגע ברכב ליסינג שאני מחזיר יש ציורי שלוליות מרובות על המושב האחורי שנגרמו מספק במבה ספק קולה ספק פטל ספק קיא.

עכשיו גם בואו לא נשכח שכמעט ולא רואים את המושב האחורי עקב 2 מושבי תינוק, אז הכיסוי לא באמת עושה בלאגן.

והכיסוי כלבים שנתן עודד נראה מעולה האמת, הוא אפילו בגבול היפה. כנראה שאקח כזה.

השאלה אם זה מבודד מים בצורה טובה ? (בלתי חדיר לגמרי זה "צורה טובה" בשבילי)

פורסם

רק שים לב, לפני שאתה קונה, שאתה יכול, עם כל הכיסויים הללו, לחבר בכלל את כסאות הבטיחות או להמשיך להשתמש בחגורות הבטיחות.

• תוכן חדש...