Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני גר מחוץ לתל אביב, הגעתי לעיר הגדולה עבור הצגה בתאטרון יחד עם אשתי.

מן הסתם, לא פעם ראשונה שלי שם (בן 55).

כאמור, הופכים את כל העיר הזו בגלל הרכבת הקלה, ובכל יום מוסיפים עוד נתיבי תחבורה ציבורית.

בקיצור: היו הרבה מכוניות, פשוט המשכתי לנסוע בשיירה - ופתאום - שוטרים פשוט צדו אותנו אחד אחד (אני מניח שהיום היה להם קופה יומית של מאות אם לא אלפי מכוניות) וחילקו דו"חות מבלי לחוס על אף רכב. כנראה נת"צ חדש או משהו כזה, אינני יודע כלל.

התוצאה- 250 שקל קנס ללא נקודות.

האם לדעתכם יש לעשות משהו בנידון?

פורסם

אם עברך נקי מעל 5 שנים(אני משער שוותק נהיגה יש לך של 10 שנים :wink: ), אזי הנך יכול לפנות למפנ"א(ת.ד. 120 פ"ת) ולבקש להמיר את הדו"ח באזהרה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

היי,

לא, אם נסעת בנת"צ אין מה לעשות, אלא אם יש פגמים בדו"ח. העלה אותו לכאן אחרי שהסתרת פרטים אישיים וננסה לחפש פגמים. אולי ניתן להמיר לאזהרה במידה ועברך נקי. זה המקרה?

למה זה לא משנה שהנת"צ חדש [הוא לא]? כי הנת"צ תמיד מסומן בצבע צהוב. גם אם סוללים אותו 15 שניות לפני שעלית לכביש אי אפשר לפספס סימון צהוב לעומת לבן/כתום. לכן התירוץ של חדש או ישן לא תופס בהנחה והראייה שלך תקינה [אחרת זו כבר בעיה אחרת].

כמו כן בכל כמה מאות מטרים יש תמרור שמדגיש כי מדובר בנת"צ.

מכך, גם אם פעלת בתמימות זה לא משנה את העובדה שבוצעה עבירה.

לפחות נהניתם מההצגה?

בהערה אגבית אוסיף שבתור אחד שמשתמש הן ברכב והן בתחב"צ אני מאוד שמח שאוכפים את זה בת"א. בדרך נמיר לא ממש עושים זאת ממה שראיתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
התוצאה- 250 שקל קנס ללא נקודות.

האם לדעתכם יש לעשות משהו בנידון?

כן. לא לנסוע בנת"צ.

כנהג רכב ציבורי, אני יכול להעיד כמה זה מתסכל לנסות ולעבור את רחוב המסגר עם אוטובוס וחמישים נוסעים כשלפניך, מאחוריך ומצדדיך, רכבים פרטיים "שהתבלבלו", "טעו", או סתם שמים "ז".

ארז רונן

פורסם

שום דבר העומד בחוקי התנועה, אינו מפריע לי. אני מתאים את אופי הנסיעה בהתאם לחוקים ולתנאי הדרך. כמובן שרוכבי אופנוע מחייבים אותי לנהוג במשנה זהירות עקב הפגיעות הרבה שלהם. עוזרת לי העובדה שגם אני רוכב אופנוע ומכיר את הסיכונים משני הצדדים.

ארז רונן

פורסם

יש סימונים על הכביש יש תמרורים?

אף אחד לא צד אותך, כתבו לך דוח תנועה על שימוש בדרך של כלי רכב אחר.

אני משתמשת המון באוטובוסים, כדי לחסוך זמן של נהיגה חניה ועמידה בפקקים,

לא נעים ואפילו מעצבן לראות שיירה של רכבים שמאטים את האוטובוסים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שלא נדבר על הסכנות שזה יוצר. נסעתי במונית על כביש החוף והרכבים לפנינו שנסעו בנת"צ ראו שוטר והתחילו לבלום ולסטות בחדות. לרגע זה נראה כמו סרט אקשן הוליוודי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
נסעתי במונית על כביש החוף והרכבים לפנינו שנסעו בנת"צ .

מיותר לציין שגם המונית עברה על החוק שכן על פי התמרור הקיים הנת"צ מוגבל לאוטובוסים בלבד.

:turn-l:
פורסם

כי הוא לא. המונית נסעה בימני כי זה היה יותר מהיר מהנת"צ. עצוב מאוד.

יובל צודק לפי החוק. אבל, לדעתי זה מיותר בתיאוריה וגם בפועל כי בשגרה הן נוסעות בנת"צ ואף אחד לא מתייחס לזה. עוברות ליד משטרות ולא טורחות לעצור. בעיניי זה נכון. דין מונית שירות כדין אוטובוס לדעתי.

פורסם

יכולה המדינה להחליט כי בנת"ץ יסעו גם מוניות, וגם מכוניות עם 4 נוסעים ומעלה, תשים תמרור מתאים ותאכוף בהתאם. מה שקורה היום זה תוהו ובוהו.

:turn-l:
  • תוכן חדש...