Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולקסוואגן גולף שנת 2007 דור (MK5) מנוע 2000FSI

עוד מהקיץ שעבר שמתי לב שהרכב שלי בימים חמים מאוד בקיץ המזגן פשוט לא מקרר!! לא משנה שאני ישים את המזגן על פול ועל שיא הקור והכל כמו שצריך והמזגן פשוט לא מקרר! בימים שלא ממש חם , המזגן מקרר טוב מאוד.

הייתי נוסע בדרך כלל עם חלונות פתוחים ככה שזה לא ממש הפריע לי אבל הפעם אני לא מוכן לסבול את הקיץ הזה בלי מזגן

הייתי במוסך מזגנים לרכב הוא ביצע בדיקת גז וראה שלא חסר לי גז.

ביצע בדיקת טמפרטורה והטמרפטורה היית בין 6-8 מעלות.

הוא אמר שהוא לא רואה שום תקלה ושהכל בסדר

ולפי מה שאני מתאר לו , שבימים חמים מאוד המזגן פשוט לא מוציא קור הוא כמו שהוא מוציא אוויר מבחוץ בלי קור הוא אמר שכנראה שזאת בעיה ביוניט של המדחס.

ונתן לי הצעה של 950 ש"ח לתיקון כולל מע"מ

נראה לי מחיר דיי יקר ליוניט של מזגן 950 שקל?? זה המון

האם יש למישהו ניסיון על הקונצרן ונתקל בבעיה כזאת ?

בעל המוסך אמר לי שזאת בעיה ידועה גם בסקודות וכו ושהם מחליפים את זה בדרך כלל וזה פותר תבעיה.

מה לדעתכם הבעיה ?

והאם אפשר לייבא את היוניט ההיא מחו"ל אשמח לדעת מק"ט או משהו

תודה

פורסם

יש לי רכב זהה. אם הכוונה במילה "יוניט" לשסתום ספיקה משתנה. אז אני קניתי שסתום מעליאקספרס ב 100 ומשהו ש"ח. קח בחשבון שיש לבצע וואקום+גז לאחר החלפת השסתום, לכן אם ההצעה שקיבלת כוללת עבודה+ שסתום איכותי + וואקום גז אז זה נראה לי סביר.

פורסם
יש לי רכב זהה. אם הכוונה במילה "יוניט" לשסתום ספיקה משתנה. אז אני קניתי שסתום מעליאקספרס ב 100 ומשהו ש"ח. קח בחשבון שיש לבצע וואקום+גז לאחר החלפת השסתום, לכן אם ההצעה שקיבלת כוללת עבודה+ שסתום איכותי + וואקום גז אז זה נראה לי סביר.

ואם אני מחליף את כל המדחס ? זה כולל השסתום הזה?

למה יש לי אפשרות להביא מדחס חדש מחו"ל דרך חבר דיברתי איתו של DESNO חדש מקורי ולשלם עליו רק את עלות המשלוח..

האם החלפת כל המדחס תפתור את הבעיה ? או שהסתום ההוא זה משהוא אחר שלא קשור למדחס?

פורסם

אכן החלפת המדחס תפתור אתה הבעיה במידה והבעיה בשסתום לוויסות הספיקה.

אתה צריך לבדוק איזה דגם של מדחס מותקן ברכבך מכיוון שקיימים 4 סוגים שונים.

גם השסתום הסיני פותר את הבעיה לתקופה מסויימת לכן אני מציע לך לפנות למוסך רון לשם קבלת מידע נוסף.

איזה כייף לי :)

פורסם

אכן החלפת המדחס תפתור אתה הבעיה במידה והבעיה בשסתום לוויסות הספיקה.

אתה צריך לבדוק איזה דגם של מדחס מותקן ברכבך מכיוון שקיימים 4 סוגים שונים.

גם שסתום סיני פותר את הבעיה לתקופה מסויימת לכן אני מציע לך לפנות למוסך רון לשם קבלת מידע נוסף.

איזה כייף לי :)

פורסם

הכי טוב שתבדוק מה רשום ע"ג תווית הזיהוי של המדחס המותקן ברכבך.

מרק אצלי השסתום הסיני עובד שנתיים ללא דופי.

אם כי הייתי ממליץ למי שמשלם מחיר מלא על העבודה.

להתקין שסתום איכותי.

• תוכן חדש...