Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלוטות מתנתק ברנו פלואנס 2012

K.O.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן,

רכשתי לאחרונה פלואנס דיזל פריבליג' 2012. למן ההתחלה יש לי בעיה עם הבלוטות וחיבור הפלאפון (LG G2), כאשר הוא כל הזמן מתנתק והרדיו נכבה. מדי פעם זה גם עובד בסדר, אבל זה די משגע אותי.

במוסך טוענים שיש בעיה עם מכשירים של LG והציעו לי לעשות עדכון תוכנה למערכת הרדיו ברכב תמורת 250 ש"ח (אחרי שכעסתי והתמקחתי). הבעיה היא שהם לא מבטיחים לי שאחרי העדכון זה יעבוד.

מישהו עוד נתקל בבעיה?

מה עושים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי רכב זהה לשלך, ונתקלתי בבעיה זהה שהתחילה ברגע שהחלפתי מכשיר לשיאומי חדש (לפני כן היה HTC עתיק). גם אותי זה שיגע, ואחרי שעות רבות של נבירה באינטרנט הגעתי למסקנות הבאות:

1. הבעיה נרחבת מאוד ונפוצה בהרבה דגמי רכבים והרבה דגמי אנדרואיד.

2. ב-99% מהמקרים המדווחים הבעיה מתרחשת כאשר המערכת ברכב מנסה לשאוב את רשימת אנשי הקשר מהמכשיר.

3. בד"כ, בזמן ההתחברות הראשונה, בהרבה מכשירים מופיעה בקשת הרשאה מהמשתמש לחלוק את רשימת אנשי הקשר עם הרכב. לחיצת "לא" להרשאה כזו פותרת את הבעיה או יותר נכון עוקפת אותה, כך שלפחות אין ניתוקים (מן הסתם אנשי הקשר לא יופיעו במערכת ברכב).

נסה לראות אם קופצת אצלך בקשת הרשאה כזו. כמובן שאם לא מופיעה (וזה המצב אצלי בשיאומי) אז הטריק הזה לא יעבוד.

אני הייתי משלם 250 ש"ח אם היה מובטח לי שהעדכון יעבוד. אפשרות אחרת היא פשוט לגייס מכרים וחברים ולנסות מכשיר-מכשיר "על רטוב" עד שתמצא אחד שעובד היטב.

חזיר דיזל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אודה לך אם תוכל לעדכן אם יש הצלחה. לא ניסיתי בעצמי עדיין מכיוון שכאמור הטלפון הנוכחי לא מאפשר זאת (מכשיר סיני - לבקש הרשאות כנראה לא הצד החזק של הסינים), ובינתיים צצו דברים יותר חשובים לטפל בהם.

אם שום דבר לא יעזור לא תהיה ברירה ואאלץ להשיג עייפון - מקווה לא להגיע לכך.

חזיר דיזל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתמול ביצעתי את הניתוק והחיבור מחדש של הדיבורית לטלפון ועובד נהדר!! :-)

למען המאותגרים טכנולוגית כמוני שיקראו אז רק אציין שיש לבצע מחיקה של המכשיר בדיבורית של הרכב ומחיקה של הדיבורית בפלאפון. בהתאמה מחדש כשטלפון שואל לגבי ההרשאה אז יש לסמן "אל תשאל יותר" וללחוץ "לא".

קורן, המון תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...