Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mirror link במערכת Pioneer AVHX 2750BT

itzikthejo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

האם למישהו יש מושג או ניסיון עם חיבור מירור לינק למערכת של פיוניר?

1.האם זה צריך להיות כבל מיוחד?

2. האם זה יכול להיות Airplay?

ניסיתי לחבר אייפון 6 למערכת באמצעות כבל USB(לפי מה שהבנתי אמור לתת את המירור לינק) אבל לצערי לא הצלחתי לשדר, יש סיכוי שצריך לאפשר משהו באיפון בכדי שזה ישדר?

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם אייפון זה לא מירורלינק אלא AppRadio Mode.

צריך להוריד את ה-AppRadio או AppRadio Live (לא בטוח מי מהם רלוונטי) מהפלייסטור.

הגדרות למיניהם במכשיר ודרכי חיבור מצויינות בחוברת ההפעלה.

שווה לבדוק אם נדרש גם עדכון חומרה (לא שזה מבטיח משהו, כמו גם האפשרות הקיימת לנזק כתוצאה מחוסר תאימות).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאשר אני משתמש באחת מהפליקציות שכתבת אני יכול לשדר דברים שיש בפלאפון? לדוגמא Waze

תודה על העזרה

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי נסיון אישי עם השילוב הזה (או אחר לצורך הענין), ככה שאין לי תשובה חד משמעית עבורך.

נדמה לי שיש צורך להגדיר את הוויז כאפליקציית הניווט עבור השימוש הזה או שאולי פשוט ניתן לבחור בה דרך אחד התפריטים.

אני יודע שלפחות בעבר היו כל מיני סייגים כתלות בדגם האייפון, גרסאת ה-iOS גרסאת הוויז וכו'. :|

נסה לחפש סרטונים ביוטיוב (לאו דווקא ספציפים לדגם שלך) או המתן לתגובות מאנשים שכן ברי נסיון. :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...