Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב חדש - 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רכב חדש, מקטגוריית הסופר מיני, אוטומט ובתקציב של עד 100K.

האוטו מיועד לנסיעות בתוך העיר(כ-15 ק"מ ביום) ונסיעות בינעירוניות פעם ב...

ראיתי שבתקציב אוכל לקנות את הפיג'ו 208 החדשה דגם active אך קראתי באינטרנט כי יש לה הגה קטן,

מזגן חלש ואין עזרי חנייה(מצלמה/חיישן רוורס).

אשמח לקבל את חוות דעתך על האוטו הנ"ל ולקבל המלצות למכוניות אחרות בתקציב.

תודה רבה.

פורסם

עוד אופציות -הונדה ג'אז ,מאזדה 2 , פאביה/איביזה/פולו, קליאו.

מן הסתם להחליט אם המזגן חלש או לא או שההגה קטן מדיי עדיף שתנסה בעצמך ותחליט בעצמך.

היתרונות הבולטים של ה208 זה תא מטען גדול ,גיר אוטומטי רגיל ,יחסית מהנה לנהיגה בקטגוריה והגרסא המאובזרת עולה פחות מ100.

בנוגע לעזרי חניה כמו שהזכרת אפשר לנסות להתמקח.

פורסם

לי לא הפריע ההגה,מזגן אני לא זוכר.

אבל הרכב נוח,מרווח טוב מאחור,מושבים טובים בהחלט אופציה טובה.

קח בחשבון שב83 אתה יכול לקחת את אותו הרכה רק ען פחות איבזור,או סיאט איביזה שתהיה מאובזרת יותר.

הגאז עולה מעט יותר ומציעה מרווח מעולה,אך מנוע חלש יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יואב - אני מעוניין באוטו מאובזר, ג'אז ומאזדה יקרות יותר, פאביה/פולו/איביזה באות עם פחות אחריות ולרנו אני מעדיף לא להתקרב.

יוליאן - אני רואה שיש בבעלותך ספייס סטאר, אני יכול לרכות את האוטו הזה בהנחה משמעותית(69 אלף במקום 80), האם אתה ממליץ לצרכים שכתבתי?

פורסם

לצרכים שלך היא מתאימה בהחלט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...