Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם בשעה טובה קניתי את האוטו הראשון שלי - פיאט פונטו גרנדה 2009 דינמיק ומספר שאלות :

1. יש לי את השלט עם הלחצנים וכשאני לוחצת עליו הפנסים מהבהבים כאילו שהאוטו ננעל אבל הוא לא ננעל וצריך לנעול בצורה ידנית כיצד אני מתקנת את הבעיה?

2. השלט די מתפרק וכול כיסוי הפלסטיק החיצוני חסר ,כבר הזמנתי אחד חדש מאיביי ואשמח שתפנו אותי למדריך כיצד אפשר להחליף את המפתח.

3.תמיד נהגתי בידני או אוטומט ואשמח לקבל הסבר קצר כיצד כי טוב לנהוג בצורה חסכונית ונכונה. אני גרה בחיפה אז להתחשב בעליות בבקשה:).

תודה וערב נפלא לכולם

פורסם

1. האם מדובר בהבהובים מהירים או איטיים? הבהוב מהיר מעיד על כך שיש דלת פתוחה. האם יש בלוח השעונים נורה אדומה בצורת דלת שדולקת קבוע גם כשכל הדלתות סגורות? ייתכן ואחד מהמיקרוסוויצים בדלתות התקלקל. זה גם יכול להיות בדלת תא המטען.

2. יש פה סרטון בדיוק בשבילך:

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

תודה על התגובה וכול הדלתות נעולות ולא שמתי לב לנורה אדומה אבל אבדוק מחדש מחר , והמדריך ששלחת לי מעולה רק זה לא המפתח שיש לי שלי כמו המפתח של פיאט 500

פורסם

לא ידעתי שיש דגם של גראנדה עם שלט כזה, אבל הנה הוראות פירוק גם בשבילו:

בעניין הנעילות, בדקי האם האוטו "חושב" שיש דלת פתוחה באופן תמידי וחזרי לעדכן.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...