Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

עד כה הזמנתי בערך 10-15 נורות לד T10 מסוגים שונים באיביי ושות',

וכולם לאחר תקופה של שבוע שבועיים החלו להבהב/לדלוק לסירוגין.

אני מחפש בצבע PURE WHITE, חשוב לי שהנורה לא תתן אור לבן-סגלגל/כחלחל, אלא לבן נקי.

האם קיים אתר כלשהו, שאפשר להזמין נורות T10 איכותיות, במחיר שפוי?

תודה מראש!

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

גם אני לאט לאט מתייאש.

איך הלדים של PHILIPS X-TREME VISION T10 ? מישהו מכיר?

פורסם

איזה קטע, הייתה תקופה בעבר שהלדים ברכב שלי היו מחזיקים פשוט אולי שנים! עד עכשיו יש לי לדים בתוך הסלון שמחזיק כמה שנים.

אבל לאחרונה באמת התנסתי כמוכם עם מלא מנורות מאיביי ומדיל אקסטרים , אני יכול להגיד שהרוב מתחילים להבהב אחרי תקופה מה שגורם לי לחשוב שיש בעיה חשמלית ברכב אבל לא.

אחר כך אתה מסתכל על ביקורות ואתה מבין שהנורות באיכות דר*ק.

כרגע כבר כמה חודשים עם מנורות תכלת בלוחית רישוי מדיל אקסרים ובפנסים , לא רעים עד עכשיו.

מצחיק שביום שאמא שלי נסעה עם הרכב לטסט , החלפתי מלדים כחולים ללדים לבנים , והלדים נשרפו לה בפנס תוך כדי הטסט.

פורסם

רק fizzmo ידידי, עולות יותר אבל שוות כל שקל! משלוח מ uk ממש מהיר.

לא מהבהבות, לא מתקלקלות, עם אחריות לשנה והכי חשוב מתאימות לרכבי וואג canbus. רק תזמין את הנכונות.

קישור למוכר ולנורות t10:

http://www.ebay.com/usr/fizzmocouk

http://www.ebay.com/itm/10x-NO-ERROR-FREE-CANBUS-8-SMD-LED-XENON-HID-WHITE-W5W-T10-501-SIDE-LIGHT-BULBS-/120894246166?hash=item1c25dbcd16&rmvSB=true

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

לא יודע אם יקרן זאת המילה, יש לו מוצר איכותי שלא עושה בעיות.

7 שקלים לנורת לד זה ממש לא יקר, עולות יותר מהאופציות באיבי, אבל לא שווה את ההתעסקות בלהחליף נורות כל חודש.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

מסכים איתך. אבל פעם הייתי מזמין דרכו כמו שאמרתי וזה היה עולה לפחות 20-30 שקל. לא שונה כל כך מהארץ.

מה שכן , בהחלט סחורה הכי איכותית שהתנסיתי בה, בטח בהשוואה ללדים מדיל אקסטרים או במיוחד מאיביי.

פורסם (נערך)

בבקשה:

http://www.ebay.com/itm/15W-T10-W5W-White-CANBUS-OBC-Free-Interior-Car-LED-Light-Bulb-Lamp-No-Error-/272096623623?hash=item3f5a38fc07:g:TsEAAOSw5dNWjNZ1&vxp=mtr

הזמנתי נורה כזאת T10 בשנת 2014, והיא עדיין עובדת.

הצבע לבן נקי, לא כחול ולא כחלכל. לבן יפה.

הלד עצמו של CREE

הנורה עלתה לי בזמנו 20ש"ח ליחידה, היום היא עולה 12 ש"ח

מומלץ מאוד מאוד.

עריכה אחרונה על ידי ace2000
פורסם

ace2000, הזמנתי ואנסה, תודה!

במידה ואתאכזב שוב, אלך על FIZZMO או AZNOPTICS . תודה רבה לכם

פורסם
בבקשה:

http://www.ebay.com/itm/15W-T10-W5W-White-CANBUS-OBC-Free-Interior-Car-LED-Light-Bulb-Lamp-No-Error-/272096623623?hash=item3f5a38fc07:g:TsEAAOSw5dNWjNZ1&vxp=mtr

הזמנתי נורה כזאת T10 בשנת 2014, והיא עדיין עובדת.

הצבע לבן נקי, לא כחול ולא כחלכל. לבן יפה.

הלד עצמו של CREE

הנורה עלתה לי בזמנו 20ש"ח ליחידה, היום היא עולה 12 ש"ח

מומלץ מאוד מאוד.

איך היא מבחינת חוזק?

פורסם

תשקיעו 30 שקל בזוג לדים CREE במקום 3 אגורות בזוג לדים זבל ותקבלו נורות שלא מהבהבות.

גם אני למדתי על בשרי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
תשקיעו 30 שקל בזוג לדים CREE במקום 3 אגורות בזוג לדים זבל ותקבלו נורות שלא מהבהבות.

גם אני למדתי על בשרי.

בין הנורות שהזמנתי עד כה, היו 3 סוגים לפחות שהוצהרו ע"י המוכרים כCREE בטווח ה15 שח לנורה.

כמובן שהחלו להבהב אחרי שבוע-שבועיים, וגם כשעבדו לא התפעלתי מהצבע הכחלחל שלהן.

• תוכן חדש...