Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
^

השמועות מדברות על כ-50 אלף יורו, סביבת המחיר של קיימאן 718 וקצת פחות מאלפא 4C.

חמישים אלף יורו לאוטו עם מנוע 1.8? תזכירו לי עוד פעם כמה עולה לוטוס אליס?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיוק בגזרת אלפא 4C. למה אתה מופתע?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
חמישים אלף יורו לאוטו עם מנוע 1.8? תזכירו לי עוד פעם כמה עולה לוטוס אליס?

מה הקשר לנפח מנוע? מה נפח המנוע של ה 4C? אפילו קטן ב 50 סמ"ק (לא שיש איזו משמעות לענין).

מה נפחי המנוע הלוטוסים? 1600 או 1800.

אז על מה הפליאה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה הקשר לנפח מנוע? מה נפח המנוע של ה 4C? אפילו קטן ב 50 סמ"ק (לא שיש איזו משמעות לענין).

מה נפחי המנוע הלוטוסים? 1600 או 1800.

אז על מה הפליאה?

כי אני לא יודע אם הדבר משפיע. אולי הספק וטכנולוגיה משפיעים יותר על המחיר מאשר נפח מנוע.

פורסם

דווקא כדי לקבל יותר כוח ממנוע קטן יש להשתמש ביותר טכנולוגיה. אתה לא משלם על נפח. אתה משלם על רכב כמכלול.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
בדיוק בגזרת אלפא 4C. למה אתה מופתע?

כי גם התמחור של ה-4C הוא לא בדיוק מציאה..

עריכה:

מבחינתי, מיצוב מוצלח שלה יכל להיות בחלל שה-S2000 הותירה, מעל המיאטה, ומתחת לקיימן.

פורסם

היא לא פרקטית, צפופה אפילו לשני אנשים, אין לה שום תא אכסון שמסוגל להכיל משהו גדול יותר מארנק, קשיחה ומרעישה.

נראה לך שמישהו קונה אותה כי היא מציאה? היא צעצוע לאנשים עם הרבה כסף.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

ה-4C עוד יכלה לנגן על הקלף הזה באמת.

היה לה עיצוב מיוחד מאוד, ואינסוף מעריצים שקישקשו על הקרבון שלה, משקל נמוך, הגה לא מתוגבר וכו'.

אז היא עוד גבלה באקזוטיקה.

לאלפין, עד כמה שאני יודע, אין את הפוזיציה הזו, ולכן הפליאה שהם מתמחרים ראש בראש עם התמחור של ה-4C ולא מתמחרים אותו באופן (שלדעתי) פרקטי.

פורסם

לאלפין חסר עבר? זה שלא מכירים אותו בארץ לא אומר שאין, או שאין על מה לנגן. האמת, היא מנגנת בדיוק על אותם המיתרים, רק אצל פרנקופילים או פרנקופילים בארון. הלוואי שתצליח, כל רכב מעניין כזה הוא ברכה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אולי, אולי לא.. (לי אישית זה לא אמר כלום, אבל אולי אני לא משקף)

בכל אופן אני מרגיש בנוח להגיד שנשבר ה!@# מיצרנים שבאים לשווק חבילה נוסטלגית בניחוח רכב עבר כלשהו כדאי לתת לזה לגיטימציה לזרוק עוד 200 אלף ש"ח לתג המחיר.

שיוציאו רודסטר בלי יומרות פלצניות עם יכולות יפות ותמחור שלא יגרום לך להתחיל לחשוב אם לא כדאי לשים אותו או פחות כסף, על רכב מנהלים, או הוט האצ' שמבחינת ביצועים (נעזוב לרגע, את הפרמטרים האחרים שתמיד חוזרים עליהם) משאירות להם אבק. וכן, יש פחות מכירות ולכן עלות הפיתוח על כל יחידה גדולה יותר מסגמנטים אחרים, אבל עדיין, זה קצת מזכיר את הביצה והתרנגולת..

• תוכן חדש...