Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת, המסך (MASIMO ב1800 ש' ממחסני חשמל, אם זה משנה משהו) בקושי בן שנתיים.

בשמינית העליונה שלו התחילה תופעה של "הבהובים" כמו של פלורסנט גמור. שאר המסך (כרגע :cry:) בסדר.

זה לא נראה כמו משהו בפאנל עצמו, אלא כאילו התאורה האחורית נחלשת לרגע וחוזרת. (כאמור LED ולא LCD)

זה קורה בכל החיבורים (HDMI,RCA) ונראה לא קשור גם לאות הווידאו.

(כרגע :cry:) זה הולך ובא, ורוב הזמן עובד תקין. אבל ברור מאליו שזה לא הולך "להתרפא מעצמו".

שאלתי את דוד גוגל, בעברית ובאנגלית. כל התוצאות הפנו לתקלות בטלוויזיות CRT מהמאה הקודמת.

אז חזרתי לכאן.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בפנל מסוג LED, הלדים ממוקמים בתוך הפנל מצידיו.

התופעה שאתה מתאר היא שאחד הלדים עומד למות או שיש בעיית מגעים/הלחמה.

אפשר לפתוח את הפנל אבל זה דורש נסיון ועבודה מאוד זהירה.

בדר"כ אין הצדקה כלכלית לתקן מכשיר שכזה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

טוב.

וכנראה שגם אין הצדקה לקנות את הזבל'ה הסיני הזה.

חשבתי שאם איכות התמונה מספקת את העיניים הלא-אנינות שלי, אז אני מסודר.

אבל אלפיים שקל בשביל בקושי שנתיים שימוש, זה כבר לא כלכלי.

שיחנקו.

אתחיל לחפש מסך ממותג כבר עכשיו. לפני שהסיני המקולל נופח את נשמתו סופית

פורסם

רק אוסיף שחברתי (וגם אני) בצענו קנייה אימפולסיבית של טלוויזיה מהדגם הזה (קטנה יותר) במחסני חשמל, וכבר שבועות רבים אוכלים מרורים מ"לא נותן השירות" ב.ט.י. יש לנו הקלטות שיחה מזעזעות ברמות.

לא פנינו עדיין לקבל את תגובת מחסני חשמל. מקווה שהסאגה הזאת תסתיים בתוך שבוע כמובטח.

פורסם

אכן לא אנינות, מכיוון שהמסכים הסיניים והזולים - איכותם גרועה. כל המותגים האלו עושים גימיקים בחנויות ועובדים על רוב האנשים בכך שהם מחדדים את התמונה לחדות מוגזמת (בDemo mode), רוב האנשים חושבים שחדות = איכות כשפועל אין קשר למציאות.

מצד שני, רוב האנשים לא מתעניינים בכלל בעניין ולרובם דווקא כן משתלם לקנות טלוויזיה סינית שכן הן לרוב עובדות 3-6 שנים עד שהטכנולוגיה בכל מקרה משתנה והגיע הזמן לקנות מכשיר חדש.

פורסם

טוב, אני לא עד כדי כך כבד ראייה...

ברור שאפילו בתצוגה ניתן להבחין בהבדלים.

אבל בבית, עם הממיר של יס מקס, והדונגל אנדרואיד הבסיסי שלי, כשאין לך משהו לידו להשוואה, זה מספיק לי בהחלט.

אם הוא היה מחזיק 3-4 שנים מלאות, הייתי אפילו שוקל לקנות עוד אחד כזה.

אבל 2000 שקל בשביל שנה וחצי של עבודה, זה מוגזם.

יש לי בחדר אחר LG 32" בת 7, והיא עדיין במלוא אונה.

פורסם

גם מסכים של מותג מתקלקלים....

אצלי בסמסונג הלך הפנל על תקלה זהה אחרי שנתיים וחצי, הוחלף במסגרת האחריות והתקלקל שוב אחרי עוד שנתיים וחצי.

אחרי 5 שנים טלוויזיה מאוד יקרה הלכה לפח!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זהו.

התפגרה סופית.

אתמול בערב, באמצע המתח של הסרט, החול**ה החליטה שהיא מחשיכה את המסך. לגמרי.

מאז היא נדלקת לשניה (רואים את הלוגו הלבן של MASIMO על גבי מסך כחול, כמו תמיד) וכבה מיד.

כדי שלא יגידו ש i gave up without a fight החלטתי בכ"ז לפרק ולראות מה קורה בפנים.

אז כל מה שקיבלתי תמורת 1880 ש' זה את הלוח הזה, שמוברג ישירות לגב של הפאנל, שהיה מכוסה במכסה פלסטיק שמכסה רק את הלוח הנ"ל, וגם יוצר למסך חלק תחתון מעובה שבו נמצאים הרמקולים וכפתורי ההפעלה.

20160214_114730.jpg20160214_114733.jpg20160214_114658.jpg20160214_114707.jpg20160214_114723.jpg

שאר המסך זה הפאנל עצמו (!!!), שגב המתכת שלו מרוסס בספריי שחור (רק על איפה שהמכסה לא מכסה. כי הרי חבל על הצבע :evil:) ושמוברגת אליו מסגרת פלסטיק דקה מסביב.

האמת שיש עוד לוח דק וקטן (רכיבי SMD זעירים) שמחובר בכבל פלאט לפאנל, אבל אני מניח שאין לי מה לחפש שם.

קיוויתי למצוא רכיבים נפוחים/מסריחים משרוף. אין כאלו.

קפצתי פה למעבדת האלקטרוניקה מתחת למשרד, לבחור נחמד, שבד"כ יש לו סבלנות לשטויות שאני מביא. לא היתה לו.

טוען שלא יודע אפילו מאיפה להתחיל לבדוק מתחים, כי לא יודע מה צריך להיות. אמר שאם אבוא עם הפאנל כולו, אולי ינסה לעשות משהו.

יש למישהו עוד רעיון, לפני יום פינוי הפסולת החריגה ביום שלישי?

פורסם

והייסנס שהיא סתם FULL HD זה גם עסק טוב?

(אין לי שימוש ב4K, וראיתי אחת טיפשה 50" ב1.5K ש"ח פחות).

למרות שהאקסטרא 5" קורצים לי. אנחנו צופים יחסית מרחוק. (6 מ'. סלון גדול. "צרות של עשירים" :-P)

• תוכן חדש...