Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב. אני אנסה כמה מתכונים ואם אחייה לדווח - תקבלו את המתכון המנצח. כולל תמונות.

אבל כל המתכונים זה קמח לבן, סוכר, שמרים, מלח, שמן, מים. זה הכל. אין יותר מזה כלום. חובה חובה לא לוותר על התפחות. זה מה שנותן את האווריריות.

הנה מתכון ראשון שנראה קל ושימושי - http://www.ibake.co.il/2013/04/pita-bread.html

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המתכון שצורף מעולה. חשוב לציין שחייב להיות סדר: הפיתה הראשונה שרידדת היא גם זו שתיכנס ראשונה לתנור. ככה אתה מקפיד שכל אחת שוכבת לפחות 15 דקות לפני שהיא נכנסת לתנור. אפשר להמתין גם יותר.

בשמן אני ממליץ שמן זית.

אפשר פיתה מתובלת עם שמן צ'ילי או שמן שום. טעים מאוד עם זעתר ולבנה.

זה גם מתכון טוב לבצק פיצה, עושים אותו דק מאוד ויוצאת פיצה אווירית וקלה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני אמנם לא בת ימי יותר אבל אני נוסע להביא את הפיתות מאותה מאפייה.

ממוקמת בפינת הרחובות בלפור/יוספטל בבת-ים(לא זוכר את השם)

אחרי הפשרה זה כאילו הרגע קנית.פשוט מדהים.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
יש'כם שם אינטרנט במדינה הזו שאתה חי בה?

תיכנס לאינטרנט. עזוב. תדליק ת'מחשב. חכה. לך תכין כוס קפה. עלה? תלחץ על הדבר העגול עם הצבעים מה כתוב עליו chrome.

תרשום http://www.google.com חשוב להקפיד לא לטעות באותיות! תעתיק לאט. אם צריך, תעתיק לדף נייר ואז תקליד.

תרשום בעברית "מתכון לפיתה".

תלחץ על "חפש"

בא נפשט את זה.

פשוט לא לאכול פיתות.

זה לא בריא

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם כבר הלכת בכיוון הזה אז- לינשום בארץ גם לא בריא!

אבל אנחנו כאן ונושמים :-), שאף אחד לא יגע לי בפיתה!, אני רוצה פיתה טעימה, רכה ואלסטית כמו של פעם, למלא אותה בכל טוב עם טחינה מעל ושיהיה לבריאות :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני דוגל בפליאו אבל פעם ב דופק פיתה, אין מה לעשות זה חרא אבל חרא טעים.

ביום יום אני טוחן הרבה בשר אז לא מדגדג לי בצקים יותר מידי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עשיתם לי חשק לפיתה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
בא נפשט את זה.

פשוט לא לאכול פיתות.

זה לא בריא

אני על פליאו, אבל אם כבר שוברים פליאו מתישהו, פיתה עם מילוי טוב זו אחת הדרכים אם לא ה'

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

פחמימות פשוטות וריקות, ביחד עם כל מיני רכיבים שעושים לא טוב למי שיש לו מעי דליף. עדיין, מאוד מאוד טעים

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מה לא "בריא" בפחמימות פשוטות? אתה יודע להסביר מזה פחמימה ריקה ומה זה פחמימה מלאה? (רמז: אין דבר כזה) אבל בכל זאת

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

פחמימה ריקה זו אכן לא הגדרה טובה, הכוונה שלי היא לפחמימה שלא באה ביחד עם חומרים מזינים אחרים. גזר נניח הוא לא פחמימה ריקה כי הוא עמוס בכל טוב מעבר לפחמימה.

לגבי פחמימות פשוטות, יוצרות ספייק של גלוקוז בדם במקום זרימה יציבה של אנרגיה. מה שנקרא מדד גליקמי גבוה. משפיע על רמות רעב, השמנה, סבילות לאינסולין, סכרת ועוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם (נערך)

סבילות לאינסולין = סכרת, פה אנחנו מסכימים. הבעיה שלא הוכח שקיים קשר בין מאכלים עם אינדקס גליקימי גבוה ופיתוח סבילות לאינסולין בגוף. לגבי השמנה, לא הכל תלוי באינסולין שכן יש תרכובת ASP אשר משפיע יותר מאינסולין על אגירת שומן והיא יכולה לעלות ללא תלות באינסולין, אינסולין בין היתר גם מונע protein breakdown. ועדיין השמנה לא תיתכן במאזן קלורי שלילי או נייטרלי לדוגמא. בקצרה אין מה לפחד מפחמימות פשוטות, כן כדאי לגוון במאכלים

כמו כן, יש הרבה מבעלי ידע (לא בארץ) הטוענים שאין לאדם הלא סוכרתי עניין במדד הGI

(המדד הומצא בשנות ה80 כדי לתכנן ארוחות לסוכרתיים)

עריכה אחרונה על ידי yotams4

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

בהמשך למתכון שהבאתי עכשיו יצאו הפיתות מהתנור - כמה הערות:

1. רשום שם כפית וחצי מלח - שימו שתי כפיות.

2. רשום שתי כפיות סוכר - שימו שתי כפות. אפשר להחליף אחת מכפות הסוכר בכף דבש.

תעשו לפי המתכון. תקפידו לא להשאיר יותר מדי זמן בתנור. 5 דקות ולהוציא. זה כבר יהיה אחרי שהן התנפחו היטב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בהמשך למתכון שהבאתי עכשיו יצאו הפיתות מהתנור - כמה הערות:

1. רשום שם כפית וחצי מלח - שימו שתי כפיות.

2. רשום שתי כפיות סוכר - שימו שתי כפות. אפשר להחליף אחת מכפות הסוכר בכף דבש.

תעשו לפי המתכון. תקפידו לא להשאיר יותר מדי זמן בתנור. 5 דקות ולהוציא. זה כבר יהיה אחרי שהן התנפחו היטב.

הריח ...נהייתי רעב :)

איפה הפלאפל הקרוב?

קובי

:-)

• תוכן חדש...