Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

אני חייב לשתף אתכם במשהו מאוד חשוב - מה קורה לפיתות בשנים האחרונות?

אני זוכר לפני 10 שנים הפיתות בכל מקום היו רכות ואלסטיות והיה אפשר לאכול בכיף בלי שיתפוררו ביד והכל ישפך, אבל בשנים האחרונות אני מרגיש שמישהו התעסק עם המתכון והפיתות ממש עלובות, מתייבשות מיד לאחר הפתיחה, מיתפוררות ביד- וביכלל לא דומות לפיתות של אז.

(הכוונה לא אלסטיות יותר ופשוט מיתפוררות בכל נגיעה).

זה רק אני או שפשוט דפקו את המתכון (עקב עלויות) והפיתות של היום פשוט זבל?

בידיוק עכשיו פתחתי אריזה מהבוקר וכבר הוא היתפורר לי ביד- זוועה!

תודה על ההקשבה של פריקת העצבים שלי- כעת יום טוב לכולם :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פיתות של שופרסל הכי דומות לפעם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מזדהה - מה הטעם בפיתה אם היא לא מצליחה להכיל טחינה בלי לטפטף כמו חרדי באוגוסט?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

כן, זה כנראה המתכון. יש גם כאלה שלא חוזרות לחיים אחרי הקפאה-הפשרה. שזה מבחינתי אפילו יותר גרוע.

כמו שאמרו, הפיתות של שופרסל סבירות.

ואם לא, אז תמצא לך ליד הבית מאפייה שיודעת לאפות פיתות נורמליות, ותרכוש מלאים משם (זו הסיבה שאני צריך את אלמנט ההקפאה-הפשרה. כדי לא לבקר במאפייה שלוש פעמים בשבוע).

בשבילי, הפיתות של "לחם הכפר" ברמה"ש במקום הראשון, יש פיתות מצויינות (עם כיתוב בערבית, מצטער, לא קורא) בצרכניה של גן שמואל, ובמאפייה בטירה, משמאל לאבו חסן. וכברירת מחדל "מאפה נאמן". אם כלו כל הקיצין- אז שופרסל.

כל הפיתות שנמכרות 25 ב-10 שקל? עדיף כבר לאכול את ה"לחם קל חיטה מלאה וכוסמין" של האשה. :-P

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
בשבילי, הפיתות של "לחם הכפר" ברמה"ש במקום הראשון, יש פיתות מצויינות (עם כיתוב בערבית, מצטער, לא קורא) בצרכניה של גן שמואל, ובמאפייה בטירה, משמאל לאבו חסן. וכברירת מחדל "מאפה נאמן". אם כלו כל הקיצין- אז שופרסל.

למה משאירים לי את כל העבודה המלוכלכת כאן?

אם כבר הזכרת את לחם הכפר ברמת השרון (אושיסקין), הפיתות שלהם הן בינוניות מינוס מינוס. הן מגיעות כל בוקר במשאית כשהן כבר קרות. לעומתן הלחמניות שנאפות במקום הן בונבוניירה אמיתית! אפילו בשופרסל ממול הפיתות יותר מוצלחות.

אבל אם אתה בקטע של פיתות, ובטח פיתות מיוחדות - שים פעמיך למאפיית ידעי במורשה (בכיכר של שבטי ישראל ליד הכניסה לקריית הצעירים) - יש להם המון סוגי פיתות, וביום שישי בבוקר מוקדם, אי אפשר לעמוד בפניהן. כל הפיתות שלהם נאפות במקום ומוחזקות בקלקרים שומרי חום. אתה קונה את הפיתה והיא לא עוד גופה קרה אלא יצור חי, רך ונושם. מומלץ בחום. יש גם לחוח סביר פלוס ומיני מאפים ברבה 'בסדר - לא מעיף ת'סכך'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שמח לישמוע שאני לא היחיד, וכן הכוונה שלי הייתה לפיתות מהסופר, במאפיות אני משער שהמצב יהיה טוב יותר.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אהה...או.קי. לא ניסיתי אותם. זה רחוק לי. בבקרים מוקדם מאוד אני קופץ לזו שבאושיסקין.

תנסה את ידעי בשיש בבוקר. כנס למאפייה. בפנים מצד ימין יש ארגזי קלקר לבנים. פתח אותם ותבחן מה שבא לך. לא תצטער.

אגב, קל מאוד לעשות פיתות בבית. הבצק פשוט מאוד, רק המיומנות של ליצור את הפיתות בגודל המתאים. זה יוצא טרי ופשוט בנזונה. וכל הבית מתמלא בריח של פיתות טריות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

הפיתות של שופרסל יוצאות מהקפאה ל 35 שניות מיקרוגל וכאילו יצאו טריות מהשקית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה זאת אומרת הפיתות של "שופרסל"? בכל מקום בארץ הם קונים ממאפיה אחרת, לא נראה לי הם מכינים בעצמם.

ראיתי בשופרסל אותם פיתות מאותה מאפיה שמוכרת גם לחצי חינם. פיתות גרועות.

ברמי לוי גם הפיתות מקומיות, אבל שם כל פעם מאפיה אחרת, פעם טוב ופעם פחות טוב.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
אגב, קל מאוד לעשות פיתות בבית. הבצק פשוט מאוד, רק המיומנות של ליצור את הפיתות בגודל המתאים. זה יוצא טרי ופשוט בנזונה. וכל הבית מתמלא בריח של פיתות טריות.

אתה בא להתווקווק עלינו?....

במילים אחרות, sharing is caring, לשתף זה לדאוג וכיוב'.

פנק אותנו במתכון כי רחוב אוסישקין וסניף השופרסל ה"קרוב" לביתי ממוקמים כ-8000 ק"מ או 11.5 שעות טיסה ממני.

יש לי מתכון לפיתות אבל המצרכים שלו כוללים בין היתר סאג', מדורה, 5 חבר'ה כמעט שיכורים ונהר ועוד כמה חומרי גלם שהופכים אותו ללא כשרים לפסח (אז המתכון יוצא לפועל ) ובכללי ללא ראוי למאכל אדם.

:)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש'כם שם אינטרנט במדינה הזו שאתה חי בה?

תיכנס לאינטרנט. עזוב. תדליק ת'מחשב. חכה. לך תכין כוס קפה. עלה? תלחץ על הדבר העגול עם הצבעים מה כתוב עליו chrome.

תרשום http://www.google.com חשוב להקפיד לא לטעות באותיות! תעתיק לאט. אם צריך, תעתיק לדף נייר ואז תקליד.

תרשום בעברית "מתכון לפיתה".

תלחץ על "חפש"

לשעבר:

פורסם

א. זהו דבר ידוע שמנוע החיפוש של גוגל עושה קודם חיפוש עמוק במסדרונות האפלים של האופטופיק ורק אז ניגש לחיפוש ברחבי הרשת.

ב. אין חכם כבעל נסיון. תן לנו מתכון שעובד עם טיפים שיגרמו לפיתות לצאת פיתות ולא לחוח.

ג. מצטרף לבקשות. נסיתי את מזלי פעם...ואישתי אמרה שעשיתי את זה פעמיים. פעם ראשון ופעם אחרונה :oops:

• תוכן חדש...