Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מאזינים

אז יש לי יונדאי גטס 07'.

אני מחפש רדיודיסק שיש לו יציאת USB ו-AUX, לא חייב שיהיה לו חריץ לדיסק בכלל. זה החלק הקל כנראה.

אבל מה שיותר קשה לי להבין מה אני צריך - זה הרמקולים לרכב.

למה? כי מצד אחד אני לא ערס מתבגר שמחפש לשים מוזיקה מחרישת אוזניים שתהיה יותר חזקה מצופר של ניידת משטרה שתדלוק אחרי, ואני גם לא הולך להוציא על רמקולים/מגברים/טוויטרים סכום שיגיע לאלפי שקלים.

מצד שני, במהלך הנהיגה אני רוצה חווית מוזיקת רקע עשירה עם ייצוג טוב לכל ספקטרום התדרים. סוג המוזיקה שאני שומע זה האוס/ טראנס.

ככל שאני הבנתי, יש אפשרות לעשות קומפוננטות+סאב וופר, ויש גם אפשרות חלופית לקחת רמקול 3-4 ערוצים.

על ההספקים אני לא הכי סגור אבל אני די בטוח שלא צריך הספק מטורף ולכן אני תוהה עד כמה יהיה נחוץ מגבר. מה גם שהרכב קטן ממילא.

כיצד אפשר למקד ולהתכנס לתחום מצומצם ונכון של האביזרים הנ"ל?

שמי איתי

וממש לאחרונה נעשיתי בעל רכב: יונדאי גטס 2007 !! 8)

פורסם

ב"כמה מאות שקלים" תשכח ממגבר ותשכח מסאב (שדורש מגבר), אפילו אם תלך על ציוד יד שניה.

תעשה קצת חיפוש לגבי ציוד בסיסי מומלץ (או אפילו פרטנית לגבי המלצות שעלו לגטס).

ר"ד הכי בסיסי מחברה מוכרת יעלה קצת פחות מ-300 ש"ח וקומפוננט בסיסי יעלה בין 300-500 ש"ח.

פורסם

תום, אם רוצים אפשר לדחוס בכוח רכיבי יד שניה, אבל באיכות נמוכה יחסית.

מגבר סיני (שקר כלשהו סטייל V15) עולה ביד השניה בסביבות 150-200₪. יש כל מיני סאבים משומשים באיזור ה200₪, קומפוננטים אפשר למצוא משומשים ב200-300₪ (ראיתי אפילו פעם קנווד 6.5" ב100₪ בפייסבוק למכירה) ורדיו דיסק כמו שהצעת.

זה די סוגר את העסק, אבל זה באיכות לא וואו בכלל.

מאמין שמשהו חדש סביר יגיע לאיזור ה2000₪. (לא כולל עבודה)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם הוא נכנס לפרויקט הגברה אז צריך עוד קצת תקציב עבור אביזרי התקנה ובכל מקרה גם עבור עבודת ההתקנה עצמה (אלא אם יתקין לבד).

ב"כמה מאות שקלים" עדיף להסתפק בר"ד, רמקולים קדמיים (באיזו תצורה שמתאפשרת) ו-6X9 על המגש.

פורסם

אין ספק.

בקליאו עשיתי את זה בלי החלפה של המערכת והתוצאה הייתה טובה למדי. אני מניח שעם מערכת טובה יותר מהסטוק שהייתה שם, הייתי מקבל תוצאה יפה יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה רבה!

מסתבר שאני לא מעוניין ולא צריך מגבר כי אני חושב שאסתפק בעוצמות בינוניות מקסימום, ועל הסאב וופר חשבתי לשים רק בגלל להגביר את הבאס, ב-zap.co.il אומרים שבדר"כ סאב וופר דורש מגבר, זה אומר שיש גם כאלה שלא דורשים ... מבחינתי הסאב הכי זול ופשוט, הוא לא הולך לקרוע את עצמו בכל מקרה... רמקולים משודרגים (לקופמוננטות?) זה כבר משהו שעוד לא ברור מה כדאי

לבינתיים החלטתי לקנות רק רדיודיסק עם יציאה אחת שאולי אשתמש בה.

בכל אופן עזרתם לי מאוד להתכנס למה שכדאי לי :-)

שמי איתי

וממש לאחרונה נעשיתי בעל רכב: יונדאי גטס 2007 !! 8)

פורסם

על מנת להפיק תדר באס בעוצמה סבירה, אתה צריך מגבר. נקודה. זה לא חייב להיות מטורף, מפציץ, קורע או משוגע. אבל רדיודיסק אינו מפיק מספיק הספק על מנת להגביר סאב וופר בצורה סבירה.

עשה לעצמך טובה ותשאיר את המלצות ״המומחים״ של זאפ - בזאפ.

המלצה אישית שלי:

תקנה קומפוננט רמת כניסה של חברה מוכרת.

תקנה 6*9 של חברה מוכרת

תקנה מגבר רמת כניסה של חברה מוכרת

נכון, זה לא יהיה זול כמו הזבל הסיני שמוכרים בזאפ, אבל אתה תהיה הרבה יותר מרוצה בטווח הארוך.

• תוכן חדש...