Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי "רדבק" בזול?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדיוק לפני קניה של נעליים כאלו. הוא כותב שהמשלוח מגיע עם UPS, אתה יודע אם יש עמלות שקר כלשהן שצריך לשלם להם כשזה מגיע?

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני קניתי את הרדבק שלי לפני כשנתיים בערך באיביי (דרך ספק אוסטרלי שאותו אני כבר לא מוצא..)

עלו לי 320-330 ולא נעצרו במכס

פורסם

גם אני קניתי את הרדבק UBBK שלי לפני שנתיים מחנות boots4all באיביי אוסטרליה ומאז הפסקתי לחלוטין ללבוש כל נעל אחרת

עלו 330 כולל משלוח בדואר רשום לארץ, הגיעו ללא קופסה קשיחה ע"מ להוזיל בעלות המשלוח.

עושה רושם שהיום המחיר עלה קצת, אם ניתן להשיג בארץ ב-400 הייתי הולך על זה.

שקל אחד מעבר ל-400 שיחנקו...

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם (נערך)

תודה לכל היועצים. מבחינתי הנושא חפור...אה, סגור.

בסוף רכשתי בארץ בלנסטון במחיר מבצע טוב וזהו...זה לא שהייתי חייב את הרדבק, ולשלם הרבה יותר לא רציתי. אשתי אמנם תהייה בספרד בעוד שלושה חודשים, אך לדעתי זה ייצא אפילו יותר יקר מבארץ. גם אני אמנם אהיה כנראה בארה"ב אך זה יקרה רק ככל הנראה בעוד שמונה חודשים, ובכלל, מסתבר שגם בארה"ב זה יוצא יקר -הכי זול מחיר רשמי = 152 דולר וכולל מיסים אם יהיו, זה ייצא מעל 600 שקל. ראיתי באיביי בפחות, אבל אמינות המוכרים לא לגמרי ברורה. אז ירדתי מההרפתקה.

עריכה אחרונה על ידי thebaron

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
גם אני קניתי את הרדבק UBBK שלי לפני שנתיים מחנות boots4all באיביי אוסטרליה ומאז הפסקתי לחלוטין ללבוש כל נעל אחרת

עלו 330 כולל משלוח בדואר רשום לארץ, הגיעו ללא קופסה קשיחה ע"מ להוזיל בעלות המשלוח.

עושה רושם שהיום המחיר עלה קצת, אם ניתן להשיג בארץ ב-400 הייתי הולך על זה.

שקל אחד מעבר ל-400 שיחנקו...

לפי בדיקה אקטואלית של כמה מקומות שנחשבים זולים, רדבק נמכרים במחירים של 475 הכי זול, ובדרך כלל לפחות 500 שקל. היו כמה אנשים שאמרו כאן בשרשור, שיוכלו לארגן הנחות חקלאי וכו'. אבל זה עדיין יקר לי.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

מאז שבלאנסטון העבירו את קו הייצור שלהם לתאילנד אם אני זוכר נכון, איכות הנעל ירדה. לטעמי היא יפה יותר (הבלאנסטון), אבל אם מדובר בנעלי עבודה אז רדבק עמידות יותר. בכל מקרה, תתחדש!

פורסם

D

אני בדיוק לפני קניה של נעליים כאלו. הוא כותב שהמשלוח מגיע עם UPS, אתה יודע אם יש עמלות שקר כלשהן שצריך לשלם להם כשזה מגיע?

UPS בדר"כ מנקנקים

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

רציתי לעדכן- קניתי מאיביי ב3 לחודש, ב-4 קיבלתי הודעה שזה נשלח והיום הגיע שליח עד הבית והביא לי אותם. חברת השילוח הייתה FEDEX, פחדתי לקבל השחלה על כל מיני עמלות שקר של שחרור מהמכס, פתיחת חבילה וליטוף בשעות הלילה. לשמחתי לא התבקשתי לשלם כלום.

בסה"כ אני מאוד מרוצה, נעלי עבודה טובות ב380 שקל.

פורסם
רציתי לעדכן- קניתי מאיביי ב3 לחודש, ב-4 קיבלתי הודעה שזה נשלח והיום הגיע שליח עד הבית והביא לי אותם. חברת השילוח הייתה FEDEX, פחדתי לקבל השחלה על כל מיני עמלות שקר של שחרור מהמכס, פתיחת חבילה וליטוף בשעות הלילה. לשמחתי לא התבקשתי לשלם כלום.

בסה"כ אני מאוד מרוצה, נעלי עבודה טובות ב380 שקל.

יש לך קישור למוכר שממנו קנית?

פורסם

בא לי בזמן השרשור הזה.

היום בבוקר נקרעה לי הסוליה ברדבק שלי אחרי 6 שנים.

נכנסתי למוכר מהלינק מעליי.

איך בדיוק הצלחת לקנות ב 407 שח?

הוא לא נותן לי בפחות מ 500 שח.

ועוד שאלה קטנה מופיע לי על הלשונית מידה 9 איזה מידה אני צריך לבחור בחדש?

ב US מידה 9 או מה ?

פורסם

מה שמופיע על הלשונית זו המידה האוסטרלית ששונה מעט מזו האמריקאית. בכל עמוד מכירה יש טבלת המרה, גלול בדף.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הכי טוב שתסע לכל חנות שמוכרת את הנעל ותמדוד שם מה נוח לך, תיקח מהקופסא את המידות המדוייקות.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...