Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דליפת מים למנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה!

אני חדש כאן בפורום ויש לי בעיה ברכב. יש לי אופל קורסה משנת 2004 ולאחרונה גיליתי שמים דולפים למנוע (ראיתי נוזל לבן על פקק השמן). רציתי לדעת כמה תיקון שכזה עלול לעלות והאם הלך ראש המנוע לחלוטין?

פורסם

אוקיי

בעניין הטחינה במכסה, מכסה השמן הוא נקודת התעבות, במיוחד בחורף

לכן במהלך נסיעה, במידה ויש לחות(לווא דווקא מהשמן), בנוסף לטיפות השמן שפוגעות במכסה, תיווצר טחינה.

הסעיפים מסודרים לפי עלות

1. האם מכסה השמן יושב ישירות על מכסה השסתומים או שהוא מתברג לכיסוי פלסטיק שיושב על מכסה השסתומים, במידה וישנו כיסוי פלסטיק, האם יש אטם בין כיסוי הפלסטיק לבין מכסה השסתומים?

2. בדוק את מצב הפקק רדיאטור/מיכל עיבוי.

פקק פגום יגרום לבריחת מים כאשר המנוע בטמפרטורת עבודה.

3. בדיקת אינדיקציה לגזי פליטה במערכת הקירור, בדיקה מהירה וזולה משמעותית מבדיקת לחץ הפוך.

4. לחץ הפוך בצילינדרים.

5. האם יש כתמי מים לאחר שהאוטו עומד, יש מצב שמשאבת המים גמורה

פורסם

אין כתמי מים כשהרכב עומד.

הפקק הוא חדש יחסית (הוחלף לפני שנתיים).

פקק מכסה השמן יושב ישירות על מכסה השסטומים.

פורסם

הייתי עושה בדיקת אינדיקציה על מנת לקבל תמונת מצב.

בנוסף עוקב אחרי מפלס השמן, לבדוק שאין עליה של המפלס.

במידה ואין אינדיקציה לגזי פליטה, מחליף פקק מיכל עיבוי לפקק מקורי .

• תוכן חדש...