Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ספארק 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב!

אני סטודנט ומחפש כרגע את האוטו החסכוני והאמין ביותר עד 20K.

האופציה הטובה ביותר שעלתה לי לאחר חיפושים רבים ומציאה טובה היא השברולט ספארק 1.2 נפח מנוע שנתון 2011.

אשמח לדעת אם הרכב הזה הוא כדאי לקניה, מה יתרונותיו ומה חסרונותיו, האם חלקי החילוף שלו יקרים מדי? האם הנכם ממליצים או לא, ואם לא- מה האופציה האחרת שטובה לדעתכם?

יש לציין שהאוטו שמצאתי הוא בעל 150,000 ק"מ- שנת 2011- אך מצבו נראה טוב מאד.

תודה רבה לעוזרים!

עריכה אחרונה על ידי Shay Yosef
פורסם

הרכב שמצאת עם ק"מ מאוד גדול.

הייתי מציע לבדוק גם את הפנדה שהיא גם מאוד חיסכונית עם אמינות טובה.

יחסית למיני הספארק זריז אבל אוהב סלד,ידנית ההילוכים במידה ואתה מעט גבוהה יכול לפגוע בהילוך 1 או 2 ברגל שמאל,בטיחות טובה.

נוחות גם לא רעה ביחס למיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם זה נורא שהרכב די חדיש (2011) אך עם קילומטר גבוה ? אם בבדיקה יימצא שהמצב המכאני של הרכב תקין והכל בסדר, האם זה לדעתך משהו שניתן להבליג עליו ?

פורסם

במידה והמחיר אטרקטיבי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...