Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מישהו מכיר עורך דין או איש מקצוע אחר שיכול לעזור (בתשלום כמובן) להוצאת תו חנייה לנכה.

הגשתי בקשה והיא נענתה בשלילה למרות שאני בטוח שאני זכאי לזה ע"פ נוסח החוק.

חיפשתי בגוגל והתקשרתי לכמה משרדים ללא הועיל.

בקיצור, מישהו מכיר?

תודה.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

תפנה לאור במשפט:

http://www.ono.ac.il/academy/social-agenda/ono-social-law-clinic-center/%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%AA-%D7%90%D7%95%D7%A8-%D7%91%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%98/

הם נותנים סיוע משפטי בחינם. תוכל לברר איתם למה לא קיבלת אישור ואיך להגיש את הבקשה שנית עם המסמכים המתאימים. תקבל גם מכתב חתום על ידי עורך דין שמתאר בשפה משפטית למה מגיע לך תו (אם אכן מגיע לך).

החיסרון - המקרה שלך הוא שיעורי הבית לאחד הסטודנטים. ולכן זה לוקח קצת זמן לקבל תשובה

לחילופין, תמורת תשלום מפולפל, אצל אחד המשרדים של נפלת נפצעת ודומיהם.

פורסם

יש חברה שזה בדיוק מה שהיא עושה. לא זוכר את שמה אבל חיפוש בגוגל תחת הערך תו נכה בטח יתן לך את התוצאות. הם גובים 4,000 שקל עבור הטיפול ומחזירים את רוב הכסף אם לא קיבלת את התו. בהצלחה והעיקר בריאות.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

סליחה על ההקפצה,

קודם כל תודה.

בקשר לאור במשפט, אני רואה שזו תוכנית לימודים לפי הקישור - מה אני מפספס?

לגבי החברה, יש את זכותי שהם לא מוכנים לעזור כי יש לי אחוזי נכות וקצבה מביטוח לאומי, אז אין להם אין להרוויח ממני ולעזור לי.

מצאתי עוד עו"ד מנתניה אבל הוא היחיד שמצאתי לפי החיפוש שלי, אני מירושלים ונמצא בת"א כך שלא הכי אידאלי נתניה, האם ידוע לך אם זה זכותי-לבנת פורן?, או עוד פרטים ע"מ שאנסה למצוא את החברה המדוברת..

שוב תודה :)

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

חבל להוציא כספים. גם אנו כשיבקשנו תו לאבא שלי נתקלנו בסירוב אע"פ שהוא מוגדר נכה 100% מביטוח לאומי !!!

לאחר ערעור וצילום של הרגליים שלו קיבלנו מייד!

תגיש ערעור, תשלח שוב, תצלם. אפילו תביא חוו"ד נוספת מרופא/ים אודות מצבך. אני בטוח שתקבל.

אל תתייאש.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

האמת, בגלל המצב הבריאותי, גם 6000 ש"ח שווים. אגיש ערעור, אנסה להוסיף עוד מכתב מרופא וצילום לא יעזור כי זו בעיה פנימית :p

תודה!

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

האם חוות הדעת הרפואית ניתנה על ידי רופא מוסמך על פי הקריטריונים הקבועים בתקנה:

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=939:dine-tag-hanay-nahe-a&catid=66:car-nechim-c&Itemid=95

צריך לקבל חוות דעת של רופא מומחה, לפעמים חוות דעת של רופא משפחה נדחית על הסף.

פורסם

חוות הדעת נרשמה על ידי פרופסור, מנהלת מחלקה, שקשורה למחלה, יותר מוסמך מזה לא יהיה :p

נתקוף שוב עם עוד חוות דעת מרופא מומחה של קופ"ח.

תודה!

Fiat Bravo 2011 TJET​

• תוכן חדש...