Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סטיו, אולי תפרסם כבר את קובץ האקסל?

אתה לא יכול להשאיר קהילה שלמה במתח מי בפנים ומי בחוץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נהג לילה, אל תנסה אפילו. הוא לא מוכן לפרסם סקירה על הפולוגטיעםחיישניםמקורייםומתליםמתכווננים אז הוא יפרסם את קובץ האקסל?

סטיו, הכי חשוב שאתה מדגיש שהסקירות שלך הם 1500 מילה לפחות, כי אני בטוח שבכלל לא כתבת את הסקירה שלך עליה כבר לפני 4 חודשים.

טוב די אני חייב להפסיק עם זה.

פות"ש, דווקא במקרה שלך אני רציני, אשמח לשמוע מה יש לך להגיד עליה לאחר כמה אלפי ק"מ, בעיקר אם אופי הנסיעות שלך הוא משולב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מכסח שדים, אין לי בעיה אם יפרסם סקירה או לא אבל אי אפשר להאשים קבוצה דימיונית כלשהי כל פעם מחדש.

אם אני הייתי כותב למשל בכל הודעה שניה שאני לא מפרט בגלל יריקה בפרצוף שחטפתי מכנופיית התימנים כבר הייתי נחסם מזמן. יש לנו זכות לדעת מי זו כנופיית האקסל המפורסמת שמטילה את אימתה על חזאים חובבים עם פולו ושולחת אנשים שיסעו אחריו ויצפצפו לו בגלל שהוא זוחל בשמאלי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

Screenshot.jpg

אנשי הצללים

אנשי הדממה

אנשי האקסל

אנשי השממה

גלה לנו סטיו מי ברשימה

עד מתי לילות בלי שינה?

דורוסן - תתחדש, מעניין אותי אם היא יותר כמו A1 1.8 או יותר כמו 208 GTI.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נשמע לי מסורבל לפתוח כל פעם קובץ אקסל כדי לראות אם פלוני זה או אחר הוא טרול. אולי איזה מתכנת פה יכתוב לסטיו קובץ greasemonkey שיעשה סינון אוטומטי לאנשים שמופיעים בקובץ האקסל שלו

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

שלקייס, בדיוק מה שעבר לי בראש גם כן :)

פותח השרשור, תתחדש! כפי שכבר נכתב בכמה שרשורים כאן, בהתחשב במחיר ובתמורה, זו אחלה רכישה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
נשמע לי מסורבל לפתוח כל פעם קובץ אקסל כדי לראות אם פלוני זה או אחר הוא טרול. אולי איזה מתכנת פה יכתוב לסטיו קובץ greasemonkey שיעשה סינון אוטומטי לאנשים שמופיעים בקובץ האקסל שלו

הבעיה היא שהוא משתמש באקסל, שזה קובץ שנמצא לוקאלית על המחשב, ואז כל פעם צריך ללכת אליו להעלות אותו ואז לנתח.

ומה קורה אם הוא נכנס לאתר דרך הפלאפון? או דרך מחשב אחר?

יש בעיות בנושא.

אז יבוא פלוני ויאמר: אוקיי, למה שלא תעבור לgoogle sheets,

אבל אז נכנס עניין הפרטיות למשוואה: האם אתה מרגיש בטוח שהקובץ יהיה בענן? שאל את עצמך: האם 8200 מעלים קבצים לgoogle drive...? אהמממ I THINK NOT, ולהם יש קבצים הרבה פחות רגישים.

כל פעם שיש כאן אזכור למאבק הזה בכוחות האופל אני נזכר בציטוט הזה:

He's the hero Carsforum deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him. Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful excel keeper. A VAG knight.
עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לאחרונה נכתב בגיבוב:

כשבנאדם הוא לא יותר משורה באקסל, אין שום משמעות לחיים שלו, לא צריך להאכיל שורה באקסל, או לדאוג לה לתנאי עבודה בסיסיים, ואם קורה משהו לשורה הזאת, אז מוחקים אותה, לשורה באקסל אין רגשות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אם אתם רוצים לדמיין את העתיד, דמיינו אצבע עצומה מתקתקת טרולים לתוך רשימת אקסל, לנצח

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
שאל את עצמך: האם 8200 מעלים קבצים לgoogle drive...? אהמממ I THINK NOT, ולהם יש קבצים הרבה פחות רגישים.

כנראה שלפחות אחת מטייסות הקרב בחיל האוויר לא חושבת כמוך:

http://glz.co.il/1064-35718-he/Galatz.aspx

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...