Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פג'ו 206, שנת 2005 אוטומטית, מנוע 1.4. 104,000 קילומטר.

זכיתי כמו רבים לפניי וכנראה גם אחריי בתקלת הגיר האוטומטי המפורסמת,

זאת שבאופן אקראי הגיר נכנס למצב צליעה/בטוח עם נורות מהבהבות שלג וספורט. (ומוגבלים להילוך 2/3)

כאמור אי אפשר לצפות את זה, לפעמים זה אחת לשבוע ולפעמים זה בכל נסיעה.

ממוסך פג'ו בסגולה קיבלתי הצעה להחלפת שסתומים ושמן גיר ב1700 לפני מע"מ,

מכיוון שלא פעם שמעתי שזאת תקלה שיש לה מגוון פתרונות קלים יותר וזולים יותר שניתן לנסות טרום ביצוע עבודה גדולה כמו החלפת השסתומים ושמן הגיר ובטח שזולים יותר באלפי שקלים מאשר שיפוץ גיר.

אני גם מנסה למכור את הרכב ואני לא רוצה למכור אותו במצבו אך יחד עם זאת אני לא מעוניין לשלם על שיפוץ.

קניתי את הרכב עם קצת פחות מ100,000 קילומטר לפני בערך כשנה, כמדומני שהתקלה לא היתה קיימת לפני כן, אולי במזל ואולי בגלל שיש סיבה שקשורה לכך שעברתי את ה 100,000. אין לי מידע על הסטוריית הטיפולים של הרכב ואם זכרוני אינו מטעני קראתי בעבר באיזה מקום שכשהגיר מגיע לקילומטרז' מסויים ללא החלפת שמן הוא נותן אותות, כך שזה בעצם לא תקלה אלא התראה ברורה שזה הזמן ההכרחי להחליף שמן.

הפוסט האחרון שמצאתי בפורום בנושא זה היה מ2009, קיוויתי שאולי מאז ועד היום קרו דברים ואנשים עברו חוויות ואולי יוכלו לשתף פתרונות/הצעות לפתרון הבעיה.

תודה מראש,

עמרי.

פורסם

הדבר הראשון שהייתי עושה זה להתחבר למחשב לקרוא תקלות (כמובן עם עדיפות למחשב מקורי ״לקסיה״)

ומשם מתקדם בהתאם לתקלות

פורסם
הדבר הראשון שהייתי עושה זה להתחבר למחשב לקרוא תקלות (כמובן עם עדיפות למחשב מקורי ״לקסיה״)

ומשם מתקדם בהתאם לתקלות

במוסך בפתח תקווה כבר קראו את התקלה עם הלקסיה שהיא לטענת המוסכניק האמין, החלפת שסתומי הלחץ.

מה שמפריע לי זה שאפילו הוא אומר שזה "אולי" יפתור את הבעיה..

בגלל זה אני כאן, לשאול לדעתכם וניסיונכם בנושא

• ספונסר פורום
פורסם

אם יש תקלה בויסות לחץ אין צורך להחליף 2 שסתומים.שסתום אחד אחראי על הויסות והשני על נעילת ממיר מומנט. החלפת שסתום לא הופכת את הגיר לחדש אלא מתקנת תקלה ספציפית של ויסות לחץ.ניתן להחליף שסתום אחד כולל שמן ואיפוס מחשב ב- 900 שח

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

• תוכן חדש...