Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה פעמים אני מוצא את עצמי שוכח את הדפדפן שלי פתוח על עמוד הפורום, הרבה לפני שסיימתי לקרוא את כל ההודעות, וכשאני חוזר לאחר זמן מה, כל ההודעות שלי מסומנות כהודעות שנקראו.

בעצם, גם אם אסגור את הדפדפן לפני שסיימתי לקרוא את הכל, ואחזור מאוחר יותר, הוא יסמן לי את הכל כנקרא.

יש דרך לסמן הודעות ידנית? אני כבר יודע לבד מה קראתי ומה לא....

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני חושב שלאחר 24 שעות כל ההודעות שלא קראת מסתמנות לבד כקרואות

vamos mados:drinking:

עעיכיעככתעי
חיי השתנו מקצה לקצה לאחר שראיתי את ההודעה הזאת 05\01\18
פורסם
אני חושב שלאחר 24 שעות כל ההודעות שלא קראת מסתמנות לבד כקרואות
כבר קרא שחזרתי אחרי שבוע ויותר, וכל ההודעות שלא קראתי לא הפכן להודעות שנקראו.

הבעיה קוראת רק שאני פותח את עמוד הבית...

ביינתים פתרתי את הבעיה חלקית - בIE אני לא מחובר עם היוזר, כך שאני יכול לקרוא הודעות בלי שהם יסתמנו כנקראו, ובFIREFOX אני מחובר עם היוזר שלי, קורא וכותב.

זה עדיין לא פותר את הבעיה העיקרית, אבל...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...