Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכשתי סוזוקי ויטרה והוספתי מע' מולטימדיה מדגם TARGET 2804S כולל מצלמת רוורס וחיישני רוורס.

בנסיעה לאחור שמתי לב שהקווים האמורים לסמן את רוחב הרכב לא ממוקמים נכון וכאשר אני נוסע לאחור בין שני קוי חנייה אני חונה על הקו השמאלי. יש לציין שמצלמת הרוורס מותקנת (כמובן אי אפשר) בערך 30 סמ' ממרכז הרכב.

שאלה: האם ניתן לכייל את הקווים המופיעים במסך כדי שיתאים למצב האמיתי של הרכב.

תודה מראש.

חזי

פורסם

אני לא מכיר אפשרות לכייל את זה. אבל לא מכיר ולא חקרתי יותר מדי את הנושא.

לדעתי קיימות שתי אפשרויות -

האחת, הציור קבוע ומוטמע בסיגנל של המצלמה - רק החלפה של המצלמה לכזו שאינה כוללת את הקווים תפתור את הענין או "האקינג" שלה (כפי שמתואר למשל כאן).

השניה, הציור הוא חלק אינטגרלי במערכת, בדר"כ מקוריות (ולדעתי זה בדר"כ מקושר למערכת ההגה כך שהקווים זזים עם תנועה שלו) - במקרה כזה יתכן ויש אפשרות לכבות את האופציה דרך המערכת.

מדוע אגב לא הותקנה אצלך מערכת בלאופונקט 945 כפי שמתואר בשרשור הזה?

• תוכן חדש...