Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים 6.5" עד 800 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. יש לי ניסאן ג'וק עם רמקולים עלובים שרועדים ולא שומעים בהם טוב. אני מחפש להשקיע עד 800 ש"ח +- כולל התקנה על מנת להחליף את 4 הרמקולים של 6.5" שיש בדלתות.

לא מחפש רמקולים מטורפים רק שישמעו טוב ושיהיה ווליום טוב כמו בסטנדרט של כמעט כל מכונית חדשה שקונים היום.

לפני 20 שנה שהבנתי מעט בתחום היו KENWOOD ו PIONEER החזקות בתחום ולא היו הרבה אופציות. היום אני מבין שהן דווקא הכי פחות טובות ויש מליון פירמות וכל מתקין שאני הולך אליו מציע לי פירמה אחרת ואומר שהיא בין הטובות.

אנא עזרתכם אם תוכלו להמליץ על חברות מסוימות או דגמים ספציפים והאם כדאי להזמין באתרים בחו"ל או לקנות פה בארץ.

אם באתרים בחו"ל EBAY , ALIEXPRESS או אחרים אשמח לקבל קישור

תודה ושבת שלום לכולם.

פורסם

מה אתם אומרים על :

מקדימה:

JBL GTO6508C

ומאחורה:

JBL CS6 או JBL GT5652 או JBL CS762

אנא עזרתכם..

[h=1][/h]

פורסם

אם אתה הולך על החלפת רמקולים אז תתקין קומפוננט ותמתח קצת את התקציב.

אתה יכול לבדוק בחיפוש בפורום המלצות בתקציב של 500.

לא כל מוצר שווה לקנות בחול כי בארץ יעלה במחיר דומה .

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

היו לי שני סטים של ה GTO6508C הוא בהחלט סט חביב. ספציפית לסט הזה אני ממליץ להתקין את הטוויטרים רחוק מהאוזניים. הטוויטרים שלו נותנים סאונד נורא חד שלפעמים צורם. אם אתה אוהב דגש על התדרים הגבוהים אולי תתחבר לזה.

בגדול, הייתי בוחר ביצרן אחר כמו מורל או פוקל.

פורסם

תודה לכל העונים.

אני מניח שאפשר לווסת איכשהו את עוצמת הטוויטרים שלא יצמרו או שלא?

לגבי פירמות כמו פוקל או מורל זה כבר יביא אותי להשקעה של למעלה מ 1000 ש"ח אם אלך על זוג קומפוננט מקדימה וזוג פשוט יותר מאחורה+ עלות התקנה..

לא תכננתי להשקיע כ"כ הרבה..השאלה אם יהיה הבדל משמעותי אם אלך בכל זאת על JBL או פירמה אחרת קצת פחות טובה ויקרה?

פורסם

יש לי זוג קומפוננטים

JBL GTO6508C

זה נכון שיש להם מגוון תדרים מדהים אבל לי אישית הם צורמים באוזן ואני מחפש כרגע להחליף אותם אז קח את זה לתשומת ליבך

פורסם

הכפתור הזה עוזר, אבל לא הרבה, גם הנחתה מהEQ בסופו של דבר פוגעת בחווית השמיעה. הטוויטרים פשוט צורמים. אולי יש כאלו שיאהבו את זה. פותח השרשור, מורל ופוקל לא בהכרח יעלו לך מעל 1000 ש"ח, תבדוק מחירים.

פורסם

חברים שכנעתם אותי לרדת מJBL ולהשקיע בזוג רמקולים קידמיים ואולי להשאיר את האחוריים.

עכשיו מתלבט בין:

MOREL MAXIMO- 575 SHEKEL

MOREL TEMPO-650 SHEKEL

1.מה עדיף? האם מישהו מכיר מחירים טובים יותר?..אשמח לשמוע

2.האם הרמקולים יעבדו כמו שצריך למרות שאין לי מגבר

3.כמה +- אמורה לעלות התקנה לסט כזה

פורסם (נערך)

1. יש יותר זול לדעתי ב550 טמפו ו650 מקסימו.

2.הרמקולים יעבדו ,אבל מגבר יתן תוצאה עדיפה יותר.

3.כל מתקין יש לו מחירון משלו לדעתי 200 מעלה .

לא תצליח למתוח תקציב למורל אולטרה טמפו?

לשאלה מס':לדעתי טמפו עדיפים.

עריכה אחרונה על ידי papula

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

• תוכן חדש...