Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט (עד 80K ₪)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש רכב טוב ומאתגר.

אני מעדיף רכב ספורט אבל גם רכבים שהם "מפוארים" וחזקים יכולים להיות אופציה.

עדיפות להנעה אחורית (לא חובה), עדיפות ל-3 דלתות (לא חובה).

כרגע האופציות שעומדות על הפרק :

• Mazda mx-5 NC
  • Lexus IS250 Premium
  • VW Scirroco

אשמח לקבל חו"ד על הרכבים והמלצות נוספות.

תודה לעוזרים.

פורסם

אני לא מתחבר כ"כ לסיאט. רכבים נחמדים אבל "צעירים" מידי לדעתי.

מחפש משהו שגם יהיה יחסית מכובד להגיע איתו למקום עבודה / פגישות וכו'.

פורסם

איזה מכובדות משדרת מיאטה NC?

IS עדיין כוחה המותנה, אבל בככר המדינה או הרצליה פיתוח יושבי בתי הקפה יידעו שמדובר ברכב בן 7-8. מה גם, שהיא לא קשורה לשאר אלטרנטיבות.

שירוקו יכולה להיות אופציה.

אני גם מבין שאתה מחפש רכב אוטומטי?

אם חשקה נפשך ברכב חזק בטירוף, מפואר מהתחת וסליפר לחלוטין - חפש קאמרי פרימיום V6. היא חזקה מאוד, נוחה ומפואר, אבל היא לא בולטת.

פורסם

משירוקו הייתי מעדיף להימנע- האמינות בשנתונים שלך לא תתחרה בלקסוס נניח (בלשון המעטה, מוזמן להריץ חיפוש על המנוע 1.4 עם 122\160 סוסים. ה-2.0 נחשב יותר אמין).

ידני גם הולך?

פורסם (נערך)

ידני זה אידיאלי.

בקשר למיאטה, אני מסכים. היא לא בדיוק משדרת "מכובדות" אבל יש לה יתרונות אחרים (הנעה אחורית, מיוחדות יחסית על הכביש). אני לא ממש מתלהב מהרעיון שיש לה גג נפתח. היה לי רכב עם גג נפתח ב-4 שנים האחרונות ומיציתי.

ובכל זאת, לדעתי מיאטה היא מכונית של קהל יעד רחב ונטול גיל, ראיתי בני 18 שנוהגים בה וגם בני 50 ובשניהם זה לא נראה לי מוזר.

בכל מקרה אני מנסה לאזן בין כל הדרישות שלי ומיאטה ולקסוס, כרגע דיי עומדות באתגר.

השאלה אם יש עוד אפשרויות שאני מפספס.

המטרה בסוף - שיהיה לי רכב ליום יום שיהיה יחסית יצוגי, נוח וגם שאפשר יהיה לצאת איתו לטיולי נהיגה, לשפר את המיומנויות וליהנות מההתנהגות על הכביש.

עריכה אחרונה על ידי 125Live
פורסם

אין לי מושג מה זה ייצוגיות מבחינתך, אבל כנראה שזה כל מה שלא ליסינגומטית.

IS250 הוא רכב נהדר ובנוי לתלפיות. רצוי רק לחפש אחד שלא חסכו באחזקה.

מה עם איזה בימר 3 מסדרות אחרונות של E?

מיני קופר תמיד מתקבלת יפה בכל שכבה סוציו-אקונומית. אבל היא לא באמת נוחה.

אופציה אחרת - זה רכב לא שגרתי ונדיר.

אני אישית מחזיק בסיטרואן DS3 טורבו כרכב סופ"שים. לפעמים אני מגיע איתו לפגישות בתל אביב כי הוא קטן.

למרות שיש לי לקסוס ואינפיניטי בבית, אני מקבל הרבה יותר מחמאות מDS. כי זה רכב שלא רואים הרבה על הכביש. הוא מיוחד.

בנוסף לכך הוא גם נוסע יפה מאוד ויותר נוח מהמיני. הבעיה זה למצוא אחד.

פורסם

בהצלחה עם לחפש מיאטה לא שחוטה ב80K,

כל מיאטה במצב טוב נמכרת בהרבה מאוד מעל המחירון.

יש לך בקצת מעל את הלאון החדשה אבל הדגם עם ה122 כ"ס לדעתי. קצת רחוק מרכב ספורט, אבל ללא ספק מפנקת ויש לה נוכחות.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

NC 2006-7 נכנסת לו יפה מאד בתקציב, בלי להיות שחוטה, זה שמוכרי המיאטות הרימו קצת את האף לאחרונה לא אומר שצריך להתכופף.

לראיה, הן לא בדיוק 'עפות כמו לחמניות חמות' בלוחות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אין לי מושג מה זה ייצוגיות מבחינתך, אבל כנראה שזה כל מה שלא ליסינגומטית.

IS250 הוא רכב נהדר ובנוי לתלפיות. רצוי רק לחפש אחד שלא חסכו באחזקה.

מה עם איזה בימר 3 מסדרות אחרונות של E?

מיני קופר תמיד מתקבלת יפה בכל שכבה סוציו-אקונומית. אבל היא לא באמת נוחה.

אופציה אחרת - זה רכב לא שגרתי ונדיר.

אני אישית מחזיק בסיטרואן DS3 טורבו כרכב סופ"שים. לפעמים אני מגיע איתו לפגישות בתל אביב כי הוא קטן.

למרות שיש לי לקסוס ואינפיניטי בבית, אני מקבל הרבה יותר מחמאות מDS. כי זה רכב שלא רואים הרבה על הכביש. הוא מיוחד.

בנוסף לכך הוא גם נוסע יפה מאוד ויותר נוח מהמיני. הבעיה זה למצוא אחד.

לגמרי ה- IS250. אם אתה מצליח למצוא אחת במצב טוב שנכנסת לתקציב אז אין פה שאלה אפילו לדעתי.

פורסם

במחיר של הIS250, קנה גולף GTI. תעשה הכל יותר טוב מהIS - יותר מרווחת, מהירה, מתנהגת, מה שתרצה. פחות אמינה, זה כן. הייתי אומר פחות נוחה, אבל מאחר וזה לא נוח לשבת עם הראש בתוך הגג, זה קצת מוריד לIS נקודות בתחום הזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...