Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכם

התחלתי לצבוע את הגאנטים עם הפלסטידים פירקתי גלגל עטפתי אןתו והשארתי רווח לא גדול בין הגאנט לצמיג הפלסטידיפ לא יורד פה מה אפשר לעשות?

תודה

פורסם

לשפשף חזק עם מברשת ייעודית לנקיון ג'אנטים או עם מטלית, נסה על יבש קודם.

apc יכול לעזור, אך עדיף לחכות קודם שהפלסטי יתייבש לחלוטין.

חבל שלא קראת קצת מדריכים לאיך להמנע מהנ"ל, אבל זה לא בעיה רצינית ככה או ככה, תשפשף עד שיורד.

"יאללה בירי".

פורסם

לא מזמן צבעתי אצלי

ולא חסכתי בספרי על הצמיג עצמו אלה להפך כדי שיותר צבע יכנס בין הגאנט לצמיג עברתי שם כמה פעמים

ובסוף הצבע ירד מהצמיג בקלי קלות

פורסם

אהלן

מכירים ספריי טוב שאפשר לנקות איתו גאנטים שצבועים בפלסטידיפ בלי שייתקלפו?

יש את הBDP אבל אני לא בטוח שאפשר להזמין אותו בכלל וגם אם כן הוא יקר ממש

אשמח להצעות תודה

פורסם

לנקות או לשמור עליו חדש?

ניקיון רגיל אפשר עם ONR או רק מים במהלך שטיפה, לאחר מכן שם ENDRUNACE של מגווירס והוא יושב מעולה על הפלסטידיפ, נותן לו ברק מעולה שמחזיק הרבה זמן, אם בא לך פחות ברק אפשר אופטיבונד של אופטימום.

פורסם

לנקות אצלי משמע לשמור עליו חדש...

אצלי זה שלור מאט אני מבחינתי יודע שזה צובר הרבה אבק ולכלוך מהברקסים ובכלל אז צריך חומר שייטפל בזה כמו שצריך

איפה אפשר לקנות את מה שהצעת?

פורסם

אני משתמש לג'אנטים אצלי שגם צבועים בזה, בנוזל לניקוי כללי של שופרסל APC צהוב בדילול של 1:4, לא הורס את הפלסטידיפ. רק אל תהיה אגרסיבי - נקיון פלסטידיפ ג'אנטים זה לא פשוט כי צריך להשפריץ מהחומר להמתין בערך 2 דק' ואז לשטוף עם זרם חזק.

אני לאחר מכן עובר עם מטלית מיקרויפיבר פשוטה כדי להוריד שאריות של הרפידות, כמו שאמרתי לא עבודה קלה אבל זה מנקה טוב.

החומר המקורי הכי טוב שניתן להשיג הוא BDP שאין בארץ ועולה בארה"ב כ 20 דולר לבקבוק, דיי יקר ולא משתלם.

לאחר מכן אני מורח אופטיבונד או ג'ל אנדורנס של מגווירס ומנקה את השאריות כדי שלא יתפס על זה לכלוך / חול אבק, זה חומר שומני.

Opel Adam S 2017

פורסם

לא נתקלתי במקרה כזה - הצמיג ישן? היה מלוכלך? כנראה שהפלסטידיפ נכנס לחריצים בסדקים שבגלגל.

אצלי זה ירד תוך שניה מצמיג חדש, אפילו לא הייתי צריך לשים חומר כלשהו על הצמיג (אופטיבונד לדוגמא) כדי שיקל את הקילוף.

Opel Adam S 2017

פורסם

אין צורך לכסות, דאג למרוח אופטי בונד או מגווירס ג'ל על הצמיג ותראה איך זה יורד כמו חמאה חמה, תנסה על חלק קטן קודם כל.

קח בחשבון שבמידה והצמיג שלך ישן עם סדקים - יהיה יותר קשה.

מעבר - לא מומלץ לבצע פלסטידיפ על צמיג שעומד לסיים את חייו וזה בגלל שכשתצטרך להחליף צמיג רוב הסיכויים שיהרסו לך את הפלסטידיפ ויקלפו אותו - המכשור גס מדי. (לצערי גם עם בלמים כמו בדרך אצלי).

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...