Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי קיה פיקנטו 2014, שמתי לב היום שכשאני מאותת ואז מסובב את ההגה לצד האיתות, במקום לשמוע "קליק" אחד, אני שומע 2 קליליקים, קליק ראשון שכביכול ההגה תפס את האיתות, ואז הוא יבטול בסיבוב הנגדי, וקליק נוסף אחרי 7 מעלות בערך. 2 הקליליקים יותר עמומים ביחס לקליק המקורי.

2 הקליקים מופיעים כשאני מאותת לכל אחד מהצדדים.

בלי איתות אין רעשים.

אם אני מסובב את ההגה לכיוון הנגדי של האיתות רק אחרי קליק אחד, האיתות כובה.

שאלה 2: יש לי רעידות מהדש בורד בצד הימני, הן בעיקר מתרחשות כשהגלגל הימני עולה על בורות וכדומה. הרעשים הם לא עמומים, אלה ממש שומעים שמשהו בפנים "מרקד" ומתכת נוגעת במתכת, בנסיעה על מדרכוב, פשוט כל הרכב רועד, ואין את הרעש "המעומעם" שאמור להיות.

מה כלול באחריות? תודה!

• תוכן חדש...