Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, נכון, כמו שפיירבירד אמר - תפירת ציפוי הגה חדש וראוי במקום כיסוי. שווה את ההשקעה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה. באמת הרכב נראה חדש, אם כי חלק מהדברים אינם כוס התה שלי (אני אוהב רכב שנראה אותנטי אבל עזוב...).

שאלתי היא לגבי הטאבלט. מה זה בדיוק? אילתרת חיבור לרכב? האם אין קרקושים במהלך נסיעה/מהמורות? אנא הסבר פרט עדכן.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

ראיתי ונסעתי על הרכב במציאות.

קודם כל הוא יפיפה ומושך את העין, נראה מדהים.

מעבר לזה הוא נוסע (טפו טפו) נוסע מדהים, נוח, חזק, תענוג.

מקווה לראות אותו עוד הרבה, אבל רק מסיבות טובות :wink: .

רועי

• אחראי פורום
פורסם

הג'אנטים, הפנסים והגריל - מעולה. מוסיף הרבה לעיצוב המוצלח שלה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לך קישור למוצר של הפס תאורה הזה? נראה מעניין מאד.

הקליפרים זה כיסויי פלסטיק או באמת החלפת לקליפר של ברמבו?

גם הייתי מוריד את הכונס ניקל הזה שהדבקת בכנפיים הקדמיות וזהו, מעבר לזה האוטו נראה מושקע ויפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יצא יפה מאוד תתחדש.

כמו שאמר קודמי רק הייתי מוריד את הכונסים בכנפיים הקדמיות וזה נראה מעולה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

הקליפרים זה כיסוי פלסטיק סתם התלהבות לא ממליץ רק שיתפתי מה שעשיתי , בנוגע לקונס ניקל מסכים איתך גם אני לא מתלהב ממנו הוא גם ירד בהמשך או שנמצא לו תחלופה יותר טובה , בנוגע לפס הנה לינק למוצר

http://www.aliexpress.com/item/Colorful-for-2-3-Meters-Band-Edge-EL-Wire-2-3mm-skyblue-12V-Inverter-with-Cigarette/32397611160.html?spm=2114.01020208.3.117.VUkl0I&ws_ab_test=searchweb201556_3_79_78_77_92_91_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9 תזמין לך של 5 מטר או 2 של 2 מטר ותפצל לצדדים איך שתרצה לעשות

פורסם
עכשיו רק תשדרג את ניהול המנוע כדי שיתחיל לזוז בהתאם לאיך שהוא נראה וסיימת

הרכב מספיק חזק עם מומנט מצוין וצריכת דלק מעולה לא חושב שיש צורך מזה בכבישנו הפקוקים חוץ מזה עם ק"מ כזה למרות שהרכב מטופל הייתי מוותר על הסיכון

פורסם

כמובן שכחתי לציין שהרכב עבר ניקוי EGR וניקוי חישן MAF ע"י רועי עוזרי מכנופיות הטיפולים בחור רציני שאוהב את העבודה ועושה אותה כמו שצריך !!

פורסם
כן, נכון, כמו שפיירבירד אמר - תפירת ציפוי הגה חדש וראוי במקום כיסוי. שווה את ההשקעה.

התמונות הראשונות זה הרכב לפני ההשקעה ככה נקנה לרכב יש כיסוי עור כרגע שנראה מקורי ובכל מקרה הוזמן כיסוי עור בתפירה שיהיה מושלם, ויש שטיחים בצבע אפור חדשים יש עוד כמה דברים שהוזמנו כמו פס נאון לבן לפנים מקדימה שמחליף לבצע כתום שמאותתים אני יעלה תמונות בהמשך

פורסם
כל הכבוד על ההשקעה. באמת הרכב נראה חדש, אם כי חלק מהדברים אינם כוס התה שלי (אני אוהב רכב שנראה אותנטי אבל עזוב...).

שאלתי היא לגבי הטאבלט. מה זה בדיוק? אילתרת חיבור לרכב? האם אין קרקושים במהלך נסיעה/מהמורות? אנא הסבר פרט עדכן.

קניתי מחבר מחיבור AUX לבלוטוס שיושב בתא הכפפות ואז יש חיבור BT לטאבלט ומשם למערכת האורגינלית של הרכב בחיבור AUX , העברתי מהחלק האחורי לא רואים את זה מטען אלחוטי שמתחבר לטאבלט (ככה זה היום לא בתמונה) וזהו יש שליטה מההגה על הווליום שליטה מהגויסטיק על הרדיו , ובנוסף חיבור ODB2 למחשב הרכב לקבל נתונים בזמן אמת .

פורסם

וואו באמת רכב מהמם! באיזה תוכנה אתה משתמש לטאבלט בשביל הנתונים? היא חינמית?

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

• תוכן חדש...