Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,אני רוצה לשתף אתכם בחוויותי מביקור באחד ממוקדי הדיטיילינג היותר איכותיים שיש.

לפני כחודשיים,כחלק מההכנות לטיול זוגי בגרמניה היחלטתי לנסות את מזלי ולזכות בביקור באחד המפעלים הממוקמים במעצמת הדיטיילינג הנ"ל.

לאחר תחלופת מיילים לא קטנה עם מטה החברה קיבלתי הזמנה רשמית לסיור ופגישה אישית עם מר פרנק שול,הבעלים של חברת scholl concepts.

הטיול שלנו (אני קצת הולך הצידה כאן מ"פורום דיטיילינג") החל כמו כל טיול זוגי למערב גרמניה וליער השחור שזה אומר לקחת רכב שכור (איכשהו חשבתי ש"פורד CMAX" מהווה שידרוג מהגולף שהייתי אמור לקחת במקור)...לישון לילה אחד בפרנקפורט ועל הבוקר לפרק את ה"אוטובאן"באיזה 5 שעות של נהיגה דיי מהירה..

אני מודע לכל הקלישאות על נהיגה באירופה ובגרמניה בפרט אבל כולם פשוט נכונות..זה כאילו לנהוג בעולם אחר.

הגבלת מהירות היא הגבלת מהירות וכשכתוב בשלט 30 קמ"ש אז כולם מאיטים ולא עוברים את המהירות אפילו בקמ"ש אחד בודד! אין צורך בפסי האטה שהורסים את האוטו כי להבדיל מארץ הקודש פשוט שומרים על החוק ולא משחקים משחקים והקונספט המטורף הזה של לתת למישהו להשתלב בתנועה כשהוא מאותת כמו בן אדם ולנסוע בנתיב הימני כשהשמאלי מיועד לעקיפה בלבד בכלל היה מופלא...

הקצב השתנה בצורה קיצונית בעליה לכביש המהיר.. מכירים את הסיפורים על נהיגה ב 180 כשמצד שמאל עוקפת אותך פורשה שגורמת לך להרגיש שאתה זוחל? אמיתי...אתם חיייבים להבין אותי,פעם ראשונה במהירויות האלו ועוד בכזאת נינוחות אז אני חייב להתלהב קצת לא?

על כל מקרה, ה CMAX,דיזל ידנית כמובן לא הצליחה להגיע ל 200 עגול אבל ראיתי 194 קמ"ש דיי מפחידים כי האוטו הזה מתחיל להרגיש מאד לא נוח אחרי 180 והעדפתי לא לשחק איתו יותר מידי,המהירויות האלו הן בהחלט לא כוס התה שלו...

אז אחרי יומיים ביער שמנו פנינו לאיזור שטוטגרט כשהביקור לפי התכנון היה אמור להיות משולב בטיול יומי רק שדבר אחד לא טרחתי לברר,את העיר בו ממוקם מטה חברת scholl concepts...

משום מה זכרתי שהמטה ממוקם ברחוב "מייבאך" בשטוטגארט ולשם הגעתי...לא היה שם לא שול ולא בטיח...הכי מצחיק זה שמה שהיה שם זה המטה של חברת "בוש" ואני ,עדיין בטוח שהגעתי לעיר הנכונה נכנס למטה של "בוש" כדי לשאול אותם איפה לעזאזל ממוקמת חברת "שול". כשאף אחד ב"בוש" לא הבין מה הישראלי המוזר הזה רוצה מהחיים שלהם החלטתי להתגבר על הפאדיחה ולהרים טלפון לקרלוס-מנהל השיווק של "שול" כדי לקבל הכוונות לפני שאאחר (בכל זאת גרמנים דייקנים).

מסתבר שהפאדיחה הייתה גדולה יותר ממה שחשבתי כשהתברר שאמנם הגעתי לכתובת הנכונה אבל לעיר הלא נכונה! אמנם הייתי צריך להגיע לרחוב "מייבאך"(כמה סימבולי ) אבל לא בשטוטגארט הגדולה אלה בעיר קטנה שלמזלי הייתה "רק" כחצי שעה משם בשם "רדסנק"-מזלי שחוש ההומור של החברה ב"שול" היה מספיק מפותח כדי שלא יכעסו והורשתי לאחר לפגישה(לא טרוויאלי,מדובר באנשים עסוקים וכאמור,גרמנים).

אז אחרי עוד איזה 45 דקות נהיגה מעט פקוקות הגעתי ל"מכה" של מוצרי הדיטיילינג האיכותיים ביותר..

בהיותי חובב של מוצרי "שול"-הפולישים והפדים שלהם מככבים בארסנל שלי קצת התרגשתי..

כשהבעלים של חברה מכובדת כזאת-איש נחמד ולגמרי מחובר לקרקע וכנראה שגם ללקוחות שלו מכניס אותך לחדר לפגישה של שעה שכמעט כולה עסקה בחווית השימוש שלי במוצרים שלו זה גורם לך להרגיש פשוט טוב ומאד מחמיא. אני מבחינתי השתדלתי לתת את כל הפידבקים שלי מבלי לייפות וגם כשהייתה לי ביקורת הבן אדם הקשיב ורשם וסיכמנו שנהיה בקשר .

לאחר הפסקת קפה ואיזשהו לחם גרמני מסורתי שאמא של פרנק שול (החברה מאד משפחתית ) התעקשה שנטעם הסיור המשיך למפעל בו מיוצרים הפדים המטורפים שלהם, המקום היה הרבה יותר קטן ממה שתארתי לעצמי וכולו כמעט עבודה של איש אחד,בחור סרבי נחמד ומאד גבוה(אוהד ישראל) שהוא זה שתיכנן ובנה את כל המכונות,הוא זה שתיכנן והגה כל פד ופד כך שבמקרה הזה מדובר יותר ב "Serbian engineer" ולא ב "German engineer" .

האזור בו מעורבבות התערובות המרכיבות את הפולישים והווקסים גם הוא דיי קטן,אפשר אפילו לומר בוטיקי במידה כזאת שממחישה את הסיבה למחירים הדיי גבוהים של המוצרים שלהם , הדהים אותי שכל המתחם הזה אוייש (לפחות בזמן שאני הייתי שם) ב 3 אנשים... אני רק יכול לדמיין איך זה היה נראה במגוואירס..

לסיכום, חוויה מאלפת ומעניינת בצורה בלתי רגילה, לפגוש את האנשים שהגו וייצרו את המוצרים שאני כל כך מעריך היה פשוט מגניב לחלוטין ,אני קצת מתבאס שלא יכולתי לצלם יותר מידי, מסיבות מובנות ..

צירפתי תמונות עם פרנק שול הבעלים ועם קרלוס מינון מנהל השיווק.

שלומי.

1.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

ממש נהנתי לקרוא, כיף לך שלומי.

ידעתי שתגיע רחוק, לא ידעתי עד כמה :)

יש דיבור לגבי חידושים מהחברה? מוצרים מעניינים?

"יאללה בירי".

פורסם

נייס :)

אני גם התלהבתי מזה שאנשים מאותתים, נותנים לך להשתלב (ולא נדחפים לך לנתיב כי ככה) ושומרים על הימין לא פחות מהשלט המדהים ההוא עם ה5 פסים (או 4? לא זוכר... עברתי אותו מהר מידי :) )

יש סיכוי לייצוג בארץ או שנמשיך את חגיגת המוצרים הבינוניים במחירים מנופחים?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

תודה על השיתוף וכל הכבוד ליצרן.

דברים כאלו (קשר עם הלקוחות) הרבה פעמים גורמים לי כצרכן להעדיף יצרן או יבואן כזה או אחר.

יש לך תמונות מפס הייצור?

פורסם

כיף לקרוא.

גם לאחר 20 שנה מאז שהייתי איזה חודש בגרמניה לצורך עבודה

אני לא מפסיק לציין שוב ושוב את תרבות נהיגה שלהם. זה הדהים אותי כל פעם מחדש

לראות איך הם עוקפים בשיא הזהירות, גם משאיות ענקיות - ותמיד חוזרים לימין בצורה מבוקרת

תוך שמירה על מהירות קבועה. מתן זכות קדימה בלי להידחף -ממש תרבות ישראלית...

כבשי האוטובאן הם חוויה של פעם בחיים. איזה תכנון והנדסה הושקעו שם -מדהים.

רק זהירות לשמור על נתיבים ימניים שאתם נוסעים "לאט"

נניח על 180 קמ"ש כי מאחור באפלה יש מישהו שטס על 250 קמ"ש ככה בקטנה.

פורסם

חברה מה קורה לכם,הרי SCHOLL CONCEPTS כבר כמה שנים יש בארץ,יש יבואן רשמי

ואפשר לקבל דוגמיות חינם מכל חומר,גם שלומי רוכש מיבואן,אני אישית ניסיתי לא מעט מחומרים אלו

ומאד מרוצה,את תוצאות שמפו עם ווקס נוזלי עליתי פה בפורום,נכון שמחירים קצת יותר יקרים מCG אבל

חומרים חיסכוניים ונותנים תוצאות מרשימות.nanolex 761.jpgnanolex 779.jpg

פורסם
ממש נהנתי לקרוא, כיף לך שלומי.

ידעתי שתגיע רחוק, לא ידעתי עד כמה :)

יש דיבור לגבי חידושים מהחברה? מוצרים מעניינים?

תודה גיל (-:

החברה ומוצריה המשובחים תמיד מתחדשת ואני יודע שהם מידי פעם מעדכנים גירסאות ומשפרים גם את המוצרים הקיימים כל הזמן, "סודות" לגבי מוצרים בפיתוח לא נאמרו לי מסיבות מובנות ..

אחד המוצרים המשובחים והמעניינים ביותר הוא ה S20 Black החדש, מוצר בעל יכולות חיתוך מרשימות ופיניש ברמה הכי גבוהה שיש .

עוד מוצר מעניין ומשובח הוא ה SW30, ספריי ווקס\סילנט בעל יישום מהיר כשל ספריי ווקס ועמידות כמעט כשל סילנט "רגיל" המיושם בדרך הרגילה...בכלל-המוצרים יקרים מעט יותר מהממוצע אבל איכותיים ומשובחים ביותר.

[email protected]

פורסם
תודה על השיתוף וכל הכבוד ליצרן.

דברים כאלו (קשר עם הלקוחות) הרבה פעמים גורמים לי כצרכן להעדיף יצרן או יבואן כזה או אחר.

יש לך תמונות מפס הייצור?

אין לי תמונות מפס הייצור-אסור לצלם שם.

בהחלט כל הכבוד ליצרן..

[email protected]

פורסם
מעניין מאוד, תודה על השיתוף. האם יש קשר בין החברה הזאת לבין החברה שנושאת שם זהה ומתמחה בייצור תכשירים לטיפוח הרגל?

אין קשר,אמרו לי שם שכל הזמן שואלים אותם (-:

[email protected]

פורסם

איזה כייף לך,נהנתי מהקריאה אני מאוד אוהב את הפולישים שלהם רק דבר אחד מעצבן זה האבק השומני שהם משאירים די קשה לנגב את זה,החיתוך מצויין גם הפיניש טוב זול זה לא אבל מוצר איכותי בכללי.

שיפוצים..

• תוכן חדש...