Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגם חדש של אלפא בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תומר סיכמת את זה בצורה מצויינת , ועכשיו שאתה לא עובד אצלם יותר

אתה מרשה לעצמך לדבר בפתיחות!

בכל מקרה אני חושב שהבעיה היא לא באלפא רומיאו היצרן , אלא יותר בשוק הישראלי

הדי פרימיטיבי יש לומר בכל מה שקשור לטרנדים אופנתיים בעולם הרכב .

שוק אשר מתנהל על מושגים כגון שמירת ערך ומחירון , אני חושב שאנחנו צריכים ללמוד דבר או שנים

מהאירופאיים , זה רק יהיה לטובתינו ...

ואתה צודק היום אין הרבה קונים לאלפא רומיאו בארץ , הקונים הפוטנציאלים הם רק בעלי הממון

שרוצים להביע את סגנון חייהם באמצעות מכונית שונה ומעוצבת כמו אלפא ...

לנו האלפיסטים המורעלים לא נותר אלא לתת לזמן לעשות את שלו , לקנות את אותן יצירות

כיד שניה מאותם בעלי ממון , ועל ידי כך להמשיך להחיות את המותג בארץ ....

Il Futuro ha un passato legendario

8C Competizione

Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2000

Alfa Romeo 75 1.6 Carb.1990

Lancia Dedra 1.6 1997

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בכל מקרה אני חושב שהבעיה היא לא באלפא רומיאו היצרן , אלא יותר בשוק הישראלי

הדי פרימיטיבי יש לומר בכל מה שקשור לטרנדים אופנתיים בעולם הרכב .

שוק אשר מתנהל על מושגים כגון שמירת ערך ומחירון , אני חושב שאנחנו צריכים ללמוד דבר או שנים

מהאירופאיים , זה רק יהיה לטובתינו ...

קצת קשה לחשוב מעבר לזה כשהמשכורת הממוצעת במשק עומדת על כ7000 ש"ח (פלוס-מינוס),

ומכונית משפחתית רגילה, נורמלית, סטנדרטית, משהו לקחת אותך ממקום א למקום ב, עולה יותר מהמשכורת השנתית שלך..

אז אתה רוצה שאנשים יקנו אלפא, שהיא עולה כמו משכורת דו-שנתית, כשאין להם מה לאכול ? :roll:

שלא לדבר על דברים נוספים לעלות - כמו ביטוח, טיפולים, דלק וכו'..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
קצת קשה לחשוב מעבר לזה כשהמשכורת הממוצעת במשק עומדת על כ7000 ש"ח (פלוס-מינוס),

ומכונית משפחתית רגילה, נורמלית, סטנדרטית, משהו לקחת אותך ממקום א למקום ב, עולה יותר מהמשכורת השנתית שלך..

אז אתה רוצה שאנשים יקנו אלפא, שהיא עולה כמו משכורת דו-שנתית, כשאין להם מה לאכול ? :roll:

שלא לדבר על דברים נוספים לעלות - כמו ביטוח, טיפולים, דלק וכו'..

את כל זה תפנה לממשלה היקרה שלך , מי שבחר בה בכל אופן , ולמונופול היבואניים הבלעדיים

שמאפשרים לעצמם לעשות ככל העולה לרוחם , תסתכל על מחירים של מוכניות חדשות

באירופה , זה פשוט עצוב בהשוואה לכאן ! :shock:

ממשלת ישראל חייבת לצאת מההנחה שלקנות אוטו זה דבר שנחשב מותרות , אלא צורך קיומי

יום יומי , אם היא תוריד קצת הרבה מהמס שהיא גובה על מכוניות חדשות , ותפתח את שוק

היבואנים לתחרות אז יהיה לנו על מה לדבר , ביינתים נסבול ...

ואיך אמרה צרפתיה אחת " אם אין לחם , נאכל עוגות! " :wink:

8C Competizione

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם
את כל זה תפנה לממשלה היקרה שלך , מי שבחר בה בכל אופן , ולמונופול היבואניים הבלעדיים

שמאפשרים לעצמם לעשות ככל העולה לרוחם , תסתכל על מחירים של מוכניות חדשות

באירופה , זה פשוט עצוב בהשוואה לכאן ! :shock:

ממשלת ישראל חייבת לצאת מההנחה שלקנות אוטו זה דבר שנחשב מותרות , אלא צורך קיומי

יום יומי , אם היא תוריד קצת הרבה מהמס שהיא גובה על מכוניות חדשות , ותפתח את שוק

היבואנים לתחרות אז יהיה לנו על מה לדבר , ביינתים נסבול ...

ואיך אמרה צרפתיה אחת " אם אין לחם , נאכל עוגות! " :wink:

אני לא אמרתי שלא..

וזאת גם לא הממשלה שאני בחרתי (בבחירות האחרונות עוד לא הייתה לי זכות הצבעה :oops:)

ובכל זאת - זה לא "FAIR" לצאת בטענות לאזרח הישראלי לעומת האזרח האירופאי, כאשר התנאים לא שווים.

(לא נדבר בכלל על העובדה שהם לא עובדים שבת-ראשון, ובחלק מהמקומות גם בשישי לא עובדים,

ושיש להם מרחבים הרבה יותר גדולים לנסוע עם האוטו, ושהם יכולים גם לעבור לשכנותיהן בלי לפחד לא לחזור,

ושהכבישים שלהם הרבה יותר איכותיים, ושתרבות הנהיגה והמוטוריקה בכלל הרבה יותר מפותחת, ושאףאחד לא יחרוט לך על הרכב החדש "תתחדש" וכו'..)

פורסם

זה FAIR בהחלט לצאת בטענות אל האזרח הישראלי הטיפש ! :?

יש לומר , אילו הוא רצה יכלה להיות פה אירופה ממזמן מזמן , זה הכל שאלה של בחירה

בחיים , אני לא אכנס פה לויכוח פוליטי כי זאת לא מהות הנושא המדובר , אבל בכל זאת

תשקיע בזה מחשבה או שניים ותחשוב מה יכל להיות פה אילו היה פה שלום ....

זה כל הפוליטיקה שאני אגיד , לגבי התרבות המוטורית , אני חושב שצריך לצאת בחניכה מחדש

של הדור הצעיר אבל זה לא מכורח תפקידי לעשות את זה , זה צריך לבוא מלמעלה!

עד שזה יקרה , הרוב ימשיך לנהוג פה ביפנומאטיות עם צליל של מאוורר , למה?

"כי יש לה שוק טוב " , ולא כי היא מהנה לנהיגה חלילה , או כי היא מעוצבת ...

מזל שאני נמנה עם המיעוט שלא נסחף בזרם הזה של הטימטום .

8C Competizione

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם

שאוליקו, הכל טוב ויפה, אבל למה שמת תמונה של 156 קרוסוואגון וקראת לה "147 4X4"? אתה לא רוצה לפגוע במוניטין שלך, נכון ? :razz:

לגבי הרכב המוסווה - זה עשוי להיות דגם כמו 147GTA סלספיד שטרם שווק בארץ ולכן צריך "מבחן". מכיוון שהיצרן יביא דגם כזה לתקינה רק אם מישהו הזמין אותו במיוחד, סביר שהוא מתכוון למכור לו את דגם המבחן (הם הרי לא יחזיקו במלאי סתם דגם כזה שאחרי הבחינה אף אחד לא יקנה אותו), ואז הם אולי עוטפים אותו כדי לשמור עליו מלכלוך ושריטות. יכול גם להיות 147 M-JET DIESEL, למרות שאני לא רואה למה מישהו ירצה לקנות אותו - אין ממש חפיפה בין קבוצת האלפיסטים וקבוצת הדיזליסטים בארץ...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
ואתה צודק היום אין הרבה קונים לאלפא רומיאו בארץ , הקונים הפוטנציאלים הם רק בעלי הממון

שרוצים להביע את סגנון חייהם באמצעות מכונית שונה ומעוצבת כמו אלפא ...

לנו האלפיסטים המורעלים לא נותר אלא לתת לזמן לעשות את שלו , לקנות את אותן יצירות

כיד שניה מאותם בעלי ממון , ועל ידי כך להמשיך להחיות את המותג בארץ ....

סליחה, אבל מה הופך חובב רכב "לאלפיסט מורעל" מלבד העובדה שהוא אוטומטית מעדיף לקנות אלפא בשל תדמית המותג? במה שונה אותו "מורעל" ממי שקונה את המותג משיקולים אחרים הקשורים לתדמית המותג?

אלפא היום מכוונת בדיוק לקהל שמחפש מכונית מעוצבת עם ניחוח ספורטיבי. חובב נהיגה שמחפש מכונית ספורט ימצא פתרונות עדיפים לאהבת האדרנלין שלו במקומות אחרים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תומר סיכמת את זה בצורה מצויינת , ועכשיו שאתה לא עובד אצלם יותר

אתה מרשה לעצמך לדבר בפתיחות!

....

שומו שמיים תומר עזב את סמל"ת????:shock:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
שומו שמיים תומר עזב את סמל"ת????:shock:

עזב בטריקת דלת.

מיכאל לוי הבטיח לו את הפרארי הקודמת, ובסוף החזיר אותה לאיטליה.

פורסם

למה באמת עזבת תומר ,היה נראה שאתה עושה די "שוק " בטרייד איו של סמל"ת

אני עוד זוכר את הסיפורים של מוטי שהיה נותן לך קצת לנסוע ב 166 לכיף שמשעמם! :wink:

8C Competizione

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם
סליחה, אבל מה הופך חובב רכב "לאלפיסט מורעל" מלבד העובדה שהוא אוטומטית מעדיף לקנות אלפא בשל תדמית המותג? במה שונה אותו "מורעל" ממי שקונה את המותג משיקולים אחרים הקשורים לתדמית המותג?

אלפא היום מכוונת בדיוק לקהל שמחפש מכונית מעוצבת עם ניחוח ספורטיבי. חובב נהיגה שמחפש מכונית ספורט ימצא פתרונות עדיפים לאהבת האדרנלין שלו במקומות אחרים.

לא הבנתי מה רצית לומר בדברים שלך ?

זה ברור שמי שרוצה ספורטיבית , ומוכן להתפשר על עיצוב לא ילך רק על אלפא , אבל זה חדש?

לא הבנתי את הנקודה שלך ...

8C Competizione

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם
למה באמת עזבת תומר ,היה נראה שאתה עושה די "שוק " בטרייד איו של סמל"ת

אני עוד זוכר את הסיפורים של מוטי שהיה נותן לך קצת לנסוע ב 166 לכיף שמשעמם! :wink:

בגלל זה הוא הועזב :roll:

(כל קשר בין ההודעה הנ"ל למציאות, מקרי בהחלט.)

פורסם
לא הבנתי מה רצית לומר בדברים שלך ?

זה ברור שמי שרוצה ספורטיבית , ומוכן להתפשר על עיצוב לא ילך רק על אלפא , אבל זה חדש?

לא הבנתי את הנקודה שלך ...

הנקודה שלי היא שאני לא מבין במה שונה "אלפיסט"מ-"מבעל הממון" שבדוגמא שלך כי גם האלפיסט וגם בעל ממון קונים אלפא מאותן סיבות- עיצוב ותדמית המותג.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קודם כל,כפי שנאמר-"השמועות על מותי היו מוגזמות".אני סיימתי את מע' היחסים הארוכה והטובה שהיתה לי עם סמל"ת כי לא התאים לי יותר לעסוק בזה.לא היה קידום באופק וידעתי שאני יכול יותר -למרות שההחלטה לא היתה קלה. (הסדר הפיצויים על 8 שנים הקל....:-) ).לא כי פיאט טוב או לא טוב ולא בגלל שאלפא זה טוב או לא.פשוט הפאזה הזו לא מתאימה לי יותר ולמרות שאני אוהב מכוניות, אני מעדיף להשקיע בתחומים אחרים.אני עדיין בקשר טוב וחם עם סמל"ת ואני מעריך את הזמנים הבאמת נפלאים וגם הפחות נפלאים שהיו לי בחברה,אבל עכשיו אני עוסק בדברים שונים.

קיבלתי כמה הצעות לא רעות בענף ,כולל בעיתונות,ואם זה יצדיק את עצמו כלכלית,אני אלך על זה.

שנית-אני לא מסכים עם מי שאמר שעכשיו כשאני לא בסמל"ת אני יכול לדבר חופשי.תמיד דיברתי חופשי.גם כשסיפרתי בפורום הזה דברים שהגיעו עד לעיתונות (ויפה להם השתיקה כרגע כי מחקו אותם תוך יום ורק במזל לא פוטרתי מסמל"ת).זה לא סוד שאלפא רומאו בארץ בקאנטים. הדבר היחיד שלא העזתי לעשות (ולפעמים החליק לי קצת...) היה לצחוק על כל הליצנים שקונים איזו אלפא חדשה מהניילון (במקום חלילה לשפץ אלפא אמיתית) והחל מאותו רגע מדברים על "הנשמה האיטלקית" שלהם. בחיים שלי לא שמעתי כאלה שטויות במיץ. מישהו קונה אלפא 147 ,שבתכל'ס,אחרי מאות שעות הגה, אני יכול רק להגיד שחוץ מהGTA היא פשוט חתיכת חרא של אוטו-וישר הוא מתחיל לדבר שטויות על "הבליסימה שלו".כמו שכתבתי פעם למישהו בפורום של אלפא- "אתה מיכאל מתל אביב, לא מיקלאנג'לו מפירנצה" אלפיסטים אמיתיים לא קיימים כבר שנים.זו לא אשמת היבואן-זו אשמתם. הם הפכו מאנשים על הכיפאק שוידעים לכוון קרבורטור לפי אוזן לחבורה של פלצנים חסרי חיים שקנו מכונית בינונית במאות אלפי שקלים ופיתחו באמצעותה איזה סוג של נושא לשיחה על איטליה ואופיים הספורטיבי הנועז.

לא כ"כ הבנתי למה התכוונת כשכתבת על "אניני טעם שמביעים את סגנון חייהם באמצעות מכונית שונה ומעוצבת".אפילו משרד הפירסום של אלפא רומאו לא היה כותב משפט כזה שבלוני ופירסומי.

אניני טעם לא נוהגים על פיאט עם סמל קידמי שונה.הם נוהגים על מרצדס או אאודי.לא הבנתי גם את נושא העיצוב. במילניום בו יוצאת מכונית כמו הרנו מגאן או אפילו היונדאי קופה,העיצוב "האקסקלוסיבי" של אלפא נחשב שבלוני ,משעמם וממש ממש משתדל,אבל לא תמיד מצליח,שלא להיראות כמו הפיאט אשר עימה הוא לרוב חולק את אותה שילדה.

שלישית ואחרון- בדקתי.אין שום כוונות להביא את הקרוסוואגן לארץ.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
זה FAIR בהחלט לצאת בטענות אל האזרח הישראלי הטיפש ! :?

יש לומר , אילו הוא רצה יכלה להיות פה אירופה ממזמן מזמן , זה הכל שאלה של בחירה

בחיים , אני לא אכנס פה לויכוח פוליטי כי זאת לא מהות הנושא המדובר , אבל בכל זאת

תשקיע בזה מחשבה או שניים ותחשוב מה יכל להיות פה אילו היה פה שלום ....

זה כל הפוליטיקה שאני אגיד , לגבי התרבות המוטורית , אני חושב שצריך לצאת בחניכה מחדש

של הדור הצעיר אבל זה לא מכורח תפקידי לעשות את זה , זה צריך לבוא מלמעלה!

עד שזה יקרה , הרוב ימשיך לנהוג פה ביפנומאטיות עם צליל של מאוורר , למה?

"כי יש לה שוק טוב " , ולא כי היא מהנה לנהיגה חלילה , או כי היא מעוצבת ...

מזל שאני נמנה עם המיעוט שלא נסחף בזרם הזה של הטימטום .

שמע, חבר-zealout, כבר הרבה זמן אין שום דבר ספורטיבי באלפא-רומיאו, לפחות לא יותר מאשר שסובארו זה מותג ספורטיבי.

הריגוש היחידי שהמכוניות שלהם מספקות הוא ההימור על חייך בתאונה (19 אחוז בתאונת חזית בNCAP, ב147).

בכלל, איזה מין דבר זה, אלפא-רומיאו. תהיה פאנאט של פורשה, של פרארי, אפילו של האימפרזה WRX (כמו אודי, לאן נעלם הבחור). אבל של אלפא? נו, באמת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...