Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביואיק לקרוס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב. רציתי להתייעץ איתכם על רכב ולשמוע דברי חכמים.

הרכב הוא ביואיק לקרוס {ארה"ב} שנת 2010 {4\10}, נפח 2425, דגם CXL. {יש דגם יותר פשוט?}

ברשיון הרכב יד 01, והרכב עשה 159306. { זה הרבה לשנתון שלו?}

הרכב מהממם ומלא שטיקים שרק המריקאים יודעים לעשות . יש לו את כל השטיקים האפשריים.

הבעיה היא שזה רכב אמריקאי. אתה נופל שאתה רוצה למכור. ואז הנפילה כואבת.

בעיקרון אני יודע שאתם נגד מה שאני הולך להגיד עכשיו אבל.. רוב הסיכויים שהרכב יעבור הסבה לגז. { אל תצלבו אותי}

יש למישהו מושג איך הרכב מסתדר אם הסבה כזאת?

וו גרירה אני גם אצטרך, איך הגיר הזה מסתדר בגרירות?

איך הגיר הזה באופן כללי, המנוע?

כמה מוכרים את הרכב הזה או יותר נכון כמה מקבלים על רכב כזה , ביד 2 ראיתי מוכרים אותם בסביבותה70-80-90 אלף

מה עוד אני צריך לדעת על הרכב הזה מבחינתתקלות וביכלל

תודה רבה והמשך ערב טוב

פורסם

קודם כל אין ספק שהבחירה מצויינת ! אבל אני חושב שיש לך טעות , הדגם עם המנוע 2400 סמ"ק הוא הדגם הפשוט CX ולא CXL .

לדעתי , כבר עדיף ללכת על הדגמים עם המנועים 3600 או 3000 ועם רמת גימור CXL היותר מפואר .

לטעמי הק"מ קצת גבוה , אתה יכול להשיג יותר נמוך מזה .

לגביי המכירה שלו , אני לא חושב שהנפילה שלו כל כך כואבת , תלוי איזה ביואיק אתה קונה . (כל הביואיק שהיו לי מכרתי ביותר ממה שקניתי ! , אבל היו לי באמת דברים מיוחדים בידיים) . יש קהל יעד בארץ שמת על המכוניות האלה (כולל אני) .

כמובן שאם תקנה את הגרסה הפשוטה היא תהיה פחות סחירה מהמפוארת .

לגביי הסבה לגז ? אני באמת שלא יודע , לא רוצה להטעות אותך . לפי עניות דעתי המכוניות האמריקאיות מסתדרות יפה עם גז .

וו גרירה ? הרכב חזק מאוד ולא צפויה לך בעיה לגרור איתו בכל גרסאות המנועים , כמובן שכמה שיותר חזק ככה יותר טוב .

מנוע וגיר ? כיאה לביואיק , אמינים .

לגבי תקלות וטיפולים , יש הרבה מוסכים (לא של UMI) שיודעים לטפל בהם , בגדול הרכב נחשב אמין בארה"ב אבל תצטרך לקחת בחשבון שהרכב משוכלל עם המון שטיקים כמו שציינת שעלולים לעשות בעיות , חשוב שתיקח משהו שמור .

פורסם

צודק, הנפח של הרכב 3000

מה לגביי ירידת ערך? מציעים בלוחות רכב , יד 2 וכ'ו את הרכב ב90-80 ויש כאלה ב70? בכל זאת זה רכב אמריקאי, ואני לא בטוח שרכב מריקאי מוכרים קרוב למחירון אפילו, לא? מה הירידת ערך של רכב כזה?

מה המחירים שקונים אותם?

פורסם

סתם מתוך התעניינות מה זה בדיוק ״מלא השטיקים שרק האמריקאים יודעים לעשות״?

אגב הקילומטראז׳ גבוה מאוד.

פורסם

זה לא בדיוק רק אמריקאים , אמריקאים הם עצלנים הם צריכים הכל בנגישות כפתור, הבנתה למה אני מתכוון, יש את זה גם ברכבים אחרים

אם זה וילונות חשמל, מפתח חכם, הנעה מרחוק, כסא שזז אחורה אחרי כיבוי הרכב שיהיה לך יותר קל לצאת, ( ממש לא) חימום בכסאות ועוד מלא שטויות כאלה , ושוב אני יוע שזה קיים גם ברכבים אחרים ויודע שלא אמריקאים המציאו את השטיקים האלה ,

פורסם

לגביי ירידת הערך . כמובן שתהיה ירידה , אבל כמו שאמרתי תלוי כמה הדגם שלך בסיסי / מפואר .

כמה זמן אתה מתכוון להחזיק בו ?

לרכב בגרסה הבסיסית (CX) יהיו הרבה פחות קונים מה-CXL מהסיבה הפשוטה , שמי שמחפש רכב כזה מחפש את כל התוספות שיש מסביב .

לדעתי , רכב כזה לא שווה לקנות אם אין לו חלון בגג לדוגמא . אבל זה כבר טעם אישי .

• תוכן חדש...